ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mazars în România își consolidează echipa de conducere

12 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina Constantin și Mariana Dragomir au fost numite în funcția de Outsourcing – Accounting Partner, iar Adrian Mihalcea în funcția de Deal Advisory Director, cu scopul de a consolida și dezvolta expertiza și capacitatea firmei în domenii cheie ale business-ului.

 
 
Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță numirea a trei noi lideri în echipa de management din România.

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina Constantin și Mariana Dragomir au fost numite în funcția de Outsourcing – Accounting Partner, iar Adrian Mihalcea în funcția de Deal Advisory Director, cu scopul de a consolida și dezvolta expertiza și capacitatea firmei în domenii cheie ale business-ului.

Cristina s-a alăturat echipei Mazars în anul 2013 și deține o experiență profesională de peste 16 ani în contabilitate financiară, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Pe parcursul carierei, și-a consolidat expertiza lucrând, în special, cu clienți care fac parte din grupuri multinaționale, cu cerințe ridicate de raportare și care utilizează sisteme ERP complexe. Cristina este expert contabil, fiind membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). În noul său rol, Cristina va continua să crească vizibilitatea în toate ariile de contabilitate și raportare, contribuind în același timp la creșterea afacerilor clienților ei.


„În noul meu rol, voi continua să conduc echipa noastră cu aceeași dedicare și să încurajez un mediu în care creativitatea și expertiza se întâlnesc pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate și entuziasmată să continui să cresc alături de Mazars, ghidând firma către noi orizonturi și asigurându-mă că fiecare provocare devine o treaptă către un succes mai mare, atât pentru clienți, cât și pentru echipa noastră. Încep această călătorie alături de colegii mei, cu care sunt onorată și mândră să continui să lucrez în viitor", a menționat Cristina.

Mariana și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de contabilitate financiară, contabilitate managerială și raportare financiară. Cu o experiență profesională de peste 17 ani, a livrat cu succes servicii de contabilitate personalizate pentru diverse companii internaționale și s-a specializat în consilierea clienților săi în special în proiecte de implementare a diferitelor sisteme ERP. Mariana este membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF).

„Sunt entuziasmată de noul meu rol în calitate de Accounting Partner, o poziție care nu marchează doar o evoluție în cariera mea, ci și o dedicare fermă de a promova excelența în cadrul firmei noastre. Mazars reprezintă un mediu de lucru extraordinar, iar alături de echipele mele de profesioniști în domeniu, clienții noștri și proiectele captivante, mă angajez să dezvolt practica noastră contabilă către un succes continuu. Noua mea călătorie este plină de oportunități de a aduce un impact sustenabil și doresc să îi mulțumesc Luminiței Bornoiu pentru îndrumarea continuă în dezvoltarea mea profesională și personală, precum și colegilor mei pentru devotamentul și eforturile lor. Oamenii reprezintă esența oricărei povești de succes, și eu sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul, îndrumarea și camaraderia ce au contribuit la modelarea carierei mele până în acest moment", a menționat Mariana.

Comentând despre noua lor provocare, Luminița Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, a menționat: „Aceste noi responsabilități reflectă creșterea, dedicarea și eforturile colegelor mele pe parcursul anilor petrecuți la Mazars. Astfel, demonstrăm angajamentul nostru de a investi în echipele și clienții noștri, precum și în mediul de business. Sunt extrem de mândră de Cristina și Mariana și aștept cu nerăbdare să explorăm împreună noi orizonturi și ghida Mazars către realizări remarcabile.”

Adrian s-a alăturat echipei Mazars în anul 2016 și are o experiență de peste 11 ani în servicii de consultanță financiară. Expertiza sa se axează în mod deosebit pe gestionarea proiectelor de due diligence legate de fuziuni și achiziții, cuprinzând atât angajamente de cumpărare, cât și de vânzare, într-o gamă variată de industrii. Adrian deține titlul de Chartered Financial Analyst (CFA) și este membru al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA). Conducând o echipă de profesioniști, el promovează o cultură a inovației, adaptabilității și orientării către client. În viitor, va continua să valorifice experiența și cunoștințele sale pentru a ghida clienții prin lumea dinamică a serviciilor de consultanță financiară.

„Este nu doar o onoare, ci și un moment semnificativ pentru mine să fac parte din echipa de conducere a Mazars. În viitor, obiectivul meu este de a consolida și extinde practica noastră de consultanță în tranzacții, colaborând strâns cu echipa mea, care reprezintă piatra de temelie a succesului nostru. În același timp, mă dedic să ofer sprijin și să contribui activ la succesul global al proiectelor de investiții ale clienților noștri. Sunt entuziasmat de oportunitățile viitoare și determinat să îndeplinesc un rol esențial în evoluția continuă a Mazars”, a menționat Adrian.

Reflectând asupra noului rol al lui Adrian, Răzvan Butucaru, Partner, Financial Services & Advisory Leader, adaugă: „Sunt foarte fericit și mândru de ceea ce a realizat Adrian. El a contribuit semnificativ la creșterea practicii noastre de consultanță în fuziuni și achiziții și la transformarea acesteia în una dintre cele mai bune echipe din piață. În noul său rol, Adrian va continua să dezvolte și să diversifice portofoliul nostru, oferind în continuare servicii de calitate excepțională clienților noștri.”

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 804 / 16760
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...