ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mazars și FORVIS vor forma o nouă rețea globală, urcând în primele 10 locuri în clasamentul mondial

15 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Noua rețea globală va opera sub un singur brand, Forvis Mazars. Cu venituri de aproximativ 4,7 miliarde de euro (5 miliarde de dolari), Forvis Mazars se va alătura celor mai mari 10 organizații la nivel mondial.

 
 
Mazars, una dintre cele mai mari companii internaționale de audit și consultanță în afaceri, și FORVIS, cea de-a opta cea mai mare firmă de profil din Statele Unite, anunță formarea unei noi rețele globale, avansând astfel în top 10 al celor mai mari rețele la nivel mondial, începând cu 1 iunie 2024. Noua rețea va oferi oportunitatea ambelor companii să crească la nivel global, prin extinderea capacităților lor de a răspunde solicitărilor clienților, în special ale celor cu nevoi internaționale.

Noua rețea globală va opera sub un singur brand, Forvis Mazars. Cu venituri de aproximativ 4,7 miliarde de euro (5 miliarde de dolari), Forvis Mazars se va alătura celor mai mari 10 organizații la nivel mondial.

Această rețea unică, compusă din doar doi membri, este proiectată pentru a fi agilă, asigurând în același timp consecvență și având resursele globale necesare pentru a răspunde cerințelor clienților. Ambii parteneri ai rețelei vor rămâne sub conducerea parteneriatelor lor existente. Începând cu 1 iunie 2024, Mazars în SUA se va alătura Forvis Mazars pe teritoriul american.

„Sunt încântat de această nouă rețea formată din Mazars și FORVIS și extrem de entuziasmat de oportunitățile pe care aceasta le va aduce pentru ambele companii, în ceea ce privește îmbunătățirea serviciilor oferite clienților noștri și sprijinirea angajaților noștri”, a menționat Hervé Hélias, Chairman of the Executive Board, Mazars Group. „Suntem mândri să introducem în industria noastră un model de rețea inovator și bucuroși să continuăm această călătorie împreună. La Mazars, ne sprijinim clienții să își construiască și dezvolte afacerile cu încredere, iar crearea acestei noi rețele, formată din colaborarea noastră cu FORVIS, completează parteneriatul nostru internațional integrat și avansează semnificativ strategia globală a Mazars. Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri resursele puternice ale parteneriatului nostru internațional, acoperind 100 de țări, și să aducem beneficiile parteneriatului național extins al FORVIS din SUA, care operează ca o singură entitate în Statele Unite. Această evoluție ne consolidează prezența pe care ne-am dorit să o avem în SUA și ne confirmă poziția în top 10 rețele globale, cu o amploare și o extindere considerabile.”

„Formarea unei rețele formată din două companii, care operează sub un singur brand global, accelerează strategiile noastre comune. Aceasta reprezintă o oportunitate de a servi clienții noștri într-un mod mai eficient, mai ales pe cei cu cerințe internaționale, și de a susține dezvoltarea continuă a echipei noastre. Organizațiile noastre se cunosc foarte bine, având o istorie solidă de colaborare și împărtășind culturi similare centrate pe importanța acordată oamenilor și clienților", a subliniat Tom Watson, CEO, FORVIS. „FORVIS și-a asumat întotdeauna cu pasiune misiunea de a oferi o Experiență de neegalat pentru clienți® și de a valorifica potențialul atât al clienților noștri, cât și al echipei noastre. Această oportunitate ne permite să realizăm exact acest lucru pe o platformă globală consolidată."

Mazars, cu prezență în peste 100 de țări și teritorii, a crescut semnificativ prin colaborarea cu unele dintre cele mai renumite branduri din întreaga lume. Pe de altă parte, FORVIS și-a consolidat reputația pe parcursul a 100 de ani prin furnizarea unei Experiențe de neegalat pentru clienți®, ceea ce a contribuit la clasarea sa printre primele 10 companii  din Statele Unite și la extinderea pe plan global. Într-o perioadă caracterizată de transformări semnificative în mediul de afaceri global și schimbări profunde ale dinamicii pieței, această nouă rețea globală se va remarca prin agilitatea sa, având în același timp amploarea, capacitatea și acoperirea necesare pentru a satisface cerințele actuale și viitoare ale clienților din întreaga lume, oferind cele mai înalte standarde de experiență a clienților.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 996 / 16399
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
Cei mai buni avocaţi în domeniul mărcilor, remarcați de WTR 1000, ediția 2024 | Țuca Zbârcea & Asociații, Simion & Baciu, Răzvan Dincă & Asociaţii și Ratza & Ratza sunt lideri pe segmentele analizate, o bună expunere pentru Mușat, Schoenherr, ZRVP și NNDKP. Un jucător nou și extrem de puternic a intrat pe piața locală și se anunță drept un concurent serios pe acest segment
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...