ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Piaţa de Spa şi Wellness din România a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii ani

02 Mai 2023   |   Agerpres

În acelaşi ritm cu creşterea interesului românilor pentru experienţele spa, din ce în ce mai multe spa-uri şi centre de wellness au apărut în ţară în ultimii ani şi oferă servicii care pot ajuta la reducerea stresului, îmbunătăţirea somnului, creşterea nivelului de energie şi multe altele.

 
 
Piaţa de Spa şi Wellness din România a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii ani, iar acest lucru se datorează în parte şi pandemiei care a generat mai mult interes pentru turismul de sănătate şi refacere, precum şi pentru menţinerea sănătăţii şi bunăstării fără o investiţie majoră în timp, potrivit platformei despreSpa.ro.

În acelaşi ritm cu creşterea interesului românilor pentru experienţele spa, din ce în ce mai multe spa-uri şi centre de wellness au apărut în ţară în ultimii ani şi oferă servicii care pot ajuta la reducerea stresului, îmbunătăţirea somnului, creşterea nivelului de energie şi multe altele.

În acest context, pentru că există încă multe oportunităţi de dezvoltare a acestei industrii, despreSpa a lansat noi iniţiative, una dintre ele fiind experienţele de la o zi până la trei zile în centrele spa partenere, care au ca scop promovarea pieţei Spa cu informaţii relevante despre locaţii şi despre serviciile oferite. "Scopul este să le arătăm diferenţele între tipurile de centre spa, dar mai ales, să simtă ce înseamnă o experienţă spa şi care sunt efectele ei, dincolo de ceea ce se poate transmite prin cuvinte", a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro


În timpul unui astfel de eveniment, care a avut loc la Centrul Shakti din Bucureşti, despreSpa.ro a lansat şi eCardul Spa - singurul card spa personalizat din România care oferă acces exclusiv la o mulţime de beneficii, într-o comunitate de iubitori spa şi wellness. Prin intermediul acestui card digital, membrii pot beneficia de reduceri şi cashback la peste 30 din cele mai apreciate Spa-uri din toată ţara, preţuri speciale la partenerii despreSpa.ro şi alte servicii wellness disponibile pe site.

despreSpa.ro este portavocea pietei spa din Romania şi singura platforma unde se găsesc informaţii despre cele mai bune centre şi experienţe Spa, wellness şi balnear.

Pe plan internaţional, platforma promovează România - ca destinaţie spa, wellness şi balneară, fiind Ambasadorul Global Wellness Day în România, singurul partener media al European Spa Association în România şi membri în două iniţiative Global Wellness Institute.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 3611 / 17236
   

  Ascunde Reclama
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  RTPR, alături de Vectr Holdings la achiziția clădirii de birouri The Landmark. Echipă pluridisciplinară, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner), cu mai mulți avocați în prima linie | Dimitris Sophocleous, reprezentantul clientului: ”Expertiza RTPR și abordarea proactivă ne-au ajutat să depășim potențialele obstacole și să asigurăm succesul tranzacției”
  Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
  Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
  Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
  Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
  RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
  RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
  Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
  Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
  Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
  Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
  România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...