ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Redport Capital anunță o cifră de afaceri de peste 100 mil. lei în anul 2023

01 Februarie 2024   |   BizLawyer

Valoarea de vânzare a proiectelor din portofoliul Redport Capital este estimată la peste 350 milioane de Euro * Redport Capital va dezvolta în următorii 6 ani peste 2000 de unități în Noul Nord al Bucureștiului

 
 
Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu, anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei pentru anul 2023. În ultimii ani, compania a securizat un portofoliu de terenuri de peste 6 hectare în zona Petrom City - Străulești - Dămăroaia, unde în cadrul proiectelor The Level Apartments și Infinity Nord va dezvolta peste 2000 de apartamente și 15000 mp spații comerciale. Valoarea totală de vânzare (GDV) este de peste 350 milioane de Euro.

În cursul anului 2023, Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului, contribuind astfel la o cifră de afaceri consolidată de peste 100 de milioane de Lei.


Rezultatele raportate pot fi atribuite mixului echilibrat și eficient între un produs de calitate la un preț corect și alegerea strategică a zonei Străulești, care deja se conturează în Noul Nord al Bucureștiului, respectiv unul dintre principalii poli de dezvoltare sustenabilă din capitală, ce vor oferi un mediu inovator și modern pentru viitorii proprietari.

Grupul Redport își afirmă angajamentul constant pentru inovare, marcând astfel un an plin de progres și transformare. În 2023, grupul și-a consolidat echipa cu profesioniști de elită, aducând competențe și expertiză semnificative în diverse domenii. În plus, a demarat un proces exhaustiv de digitalizare a tuturor operațiunilor sale, marcând un pas esențial către eficiență și adaptare la cerințele pieței moderne.

Tot ca o inițiativă care marchează o evoluție în parcursul companiei, o reprezintă extinderea portofoliului său de investiții și planificarea unor sume ce depășesc 200 de milioane de Euro ce vor fi alocați în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, fapt care le asigură poziția printre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România.

„Ne bucurăm să anunțăm că am atins obiectivele financiare pentru anul 2023, demonstrând angajamentul nostru de a oferi calitate și excelență în toate aspectele afacerii noastre. Proiectul The Level Apartments a fost un succes remarcabil, marcând o etapă semnificativă în evoluția Redport Capital, iar lansarea Infinity Nord va fi atât o extindere naturală a portofoliului nostru, cât și o dovadă a viziunii noastre pe termen lung pentru dezvoltarea urbană sustenabilă.
În prezent, suntem încântați să vedem o impresionantă listă de așteptare și rezervări din partea clienților interesați, fie că sunt utilizatori finali în căutare de o nouă locuință, fie investitori atrași de potențialul de creștere al zonelor în care ne desfășurăm activitatea. Această cerere constantă subliniază capacitatea noastră de a identifica și depăși așteptările clienților, consolidând reputația Redport Capital ca un lider în domeniul dezvoltării imobiliare.", declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

The Level Apartments Faza III a depășit în decembrie 2023 borna de 70 de apartamente pre- vândute, însumând o valoare totală de peste 10 milioane de Euro.

Până în prezent au fost finalizate și vândute integral către proprietari primele două faze ale proiectului The Level, ce însumează 175 de apartamente plus parcări și spații comerciale, cu o valoare de vânzare de peste 25 milioane de Euro. Fazele III și IV vor fi livrate până la finalul anului 2025, respectiv 2026 și vor curpinde 350 de unități, cu o valoare de vânzare estimată la peste 60 milioane de Euro.

The Level Apartments este conceput ca un proiect sustenabil pe termen lung, în construcția căruia au fost prioritizate materialele durabile și tehnologiile prietenoase cu mediul. Eficiența energetică este un element esențial în construcția unui ansamblu rezidențial modern, iar ca element de noutate față de primele două faze, cea de-a III-a dispune de panouri fotovoltaice și solare, care nu numai că reduc costurile lunare ale locatarilor, dar contribuie și la conservarea resurselor naturale și la creșterea calității vieții în ansamblu. În completare, pentru a oferi un mediu mai sănătos pentru locuitori, în cea de-a III-a fază s-a acordat o atenție deosebită spațiilor verzi, motiv pentru care o treime din suprafața ansamblului se compune din grădini generoase amplasate la parter.
    
Redport Capital va începe anul acesta și construcția primei faze a proiectului Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, o adevărată destinație pentru Nordul Capitalei. Întreg ansamblu, estimat a fi finalizat în anul 2030, cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, 1.500 de locuri de parcare și facilități diverse, inclusiv spații comerciale, servicii medicale și de educație.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1091 / 17258
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...