ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ING Bank lansează o nouă opţiune: ING Pay Credit

25 Septembrie 2020   |   Agerpres

Noua opţiune - ING Pay Credit - nu necesită o aplicaţie separată, ci poate fi activată în Home'Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienţii ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul - de debit sau de credit.

 
 
ING Bank lansează, începând din septembrie 2020, o nouă opţiune, ING Pay Credit, care le permite celor care au card de credit şi telefoane cu Android să îşi creeze un card de credit virtual, potrivit unui comunicat al băncii.
 
Noua opţiune - ING Pay Credit - nu necesită o aplicaţie separată, ci poate fi activată în Home'Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienţii ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul - de debit sau de credit.
 
Un client ING Bank poate avea în total patru carduri virtuale ING Pay, câte două pe fiecare telefon setat ca dispozitiv de încredere (unul pentru contul curent şi unul pentru cardul de credit). Dacă există pe acelaşi dispozitiv un card virtual ING Pay Debit şi şi altul ING Pay Credit, pentru efectuarea plăţii, clientul va alege cardul preferat pentru plata din Home'Bank din meniul Servicii sau accesând cardul ING Pay din Produse - Cardurile mele - Alege card preferat.
 
"Noua opţiune ING Pay Credit îi ajută pe clienţi să îşi simplifice şi să îşi eficientizeze experienţa de shopping. 16% dintre toate tranzacţiile efectuate cu carduri emise de către ING sunt realizate prin ING Pay, reprezentând cea mai mare rată de adopţie la nivel european. Era firesc deci să le punem la dispoziţie opţiunea unui card de credit virtual. Pentru clienţii ING bankingul se întâmplă preponderent în mediul digital, 94% din traficul din aplicaţie venind de pe telefonul mobil. Vedem o preferinţă în creştere a clienţilor de a folosi opţiunile digitale pentru serviciile şi produsele ING, în special de de trece către carduri virtuale în detrimentul celor din plastic. Este o tendinţă firească şi ne aşteptăm să se accelereze în anul următor", a declarat Alina Iacomi, Head of Digital Channels ING Bank România.
 
Printre avantajele unui card de credit la ING se numără planul de rate egale (până la 24 la parteneri), fără dobândă, primirea pe loc, achiziţii cu numeroase reduceri de la magazinele preferate, folosirea oriunde în lume (mai puţin în ţările cu avertizare de călătorie), trei rate cu 0% dobândă la cumpărături de peste 500 de lei făcute la alţi comercianţi decât partenerii băncii şi o perioadă de graţie de 45 de zile, în care se pot rambursa cumpărăturile la comercianţi sau ratele scadente. În plus, se plătesc doar emiterea cardului de credit - 35 de lei - şi administrarea lui anuală - tot 35 de lei, se menţionează în comunicat.
 
ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi - companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5189 / 7917
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...