ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Noi numiri la nivel de management în KPMG România

04 Octombrie 2021   |   BizLawyer

”Noile numiri confirmă talentul, capacitatea de inovare și abilitățile intraprenoriale ale angajaților noștri, consolidează echipele și optimizează serviciile pe care le oferim clienților”, se arată într-un comunicat remis spre difuzare.

 
 
KPMG în România anunță două noi numiri prin promovare internă și o nouă recrutare la nivel de management, reflectând dedicarea și reziliența profesională a echipei noastre și creșterea constantă a afacerii. De la 1 octombrie, Daniel Pană este Partener, Consultanță Fiscală, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanță în Afaceri. Inga Țîgai se alătură departamentului de Consultanță Fiscală ca Associate Partner. ”Noile numiri confirmă talentul, capacitatea de inovare și abilitățile intraprenoriale ale angajaților noștri, consolidează echipele și optimizează serviciile pe care le oferim clienților”, se arată într-un comunicat remis spre difuzare.

Daniel Pană, Partener, Consultanță Fiscală, a efectuat două stagii de internship în departamentul de asistență în tranzacții în timpul studiilor universitare și a preluat o poziție în cadrul departamentului de Consultanță Fiscală în 2002. Împreună cu echipa sa, Daniel a adus o contribuție notabilă la dezvoltarea departamentelor de corporate tax și asistență fiscală în tranzacții. El continuă să inoveze și să optimizeze valorea oferită clienților și oamenilor noștri, precum și să încurajeze colaborarea cu alte echipe din KPMG.


Daniel este specializat în taxe și impozite directe, precum impozitul pe profit, taxe locale și impozite cu reținere la sursă, concentrându-se pe Tranzacții. Proiectele în care a participat includ consultanță pentru fuziuni și achiziții și pentru structurarea afacerii, conformitate fiscală, dezvoltarea, vânzarea și implementarea soluțiilor de tehnologie în fiscalitate (precum KPMG Corporate Tax Manager), revizuiri și certificări fiscale, suport în inspecții fiscale (și în litigii, împreună cu KPMG Legal), reorganizarea afacerilor, credite fiscale pentru Cercetare – Dezvoltare și altele.

În contextul evoluției continue a mediului fiscal la nivel global, funcțiile fiscale trebuie să fie eficiente astăzi și pregătite pentru mâine. Cu 16 ani de experiență în consultanță fiscală în Big4, Inga Țîgai, Associate Partner, Consultanță Fiscală se alătură echipei ca Head of Tax & Legal Technology. Expertiza ei în transformarea funcției fiscale și în Servicii de Mobilitate Globală (GMS) este foarte apreciată în piață. Are o experiență considerabilă în asistarea autorităților fiscale din România cu dezvoltarea noilor tehnologii și în îmbunătățirea mediului fiscal în beneficiul contribuabililor. Inga este un membru activ în mai multe grupuri pentru fiscalitate și afaceri.

Departamentul de Consultanță Fiscală al KPMG în România a fost întotdeauna în avantgarda tehnologiei, oferind clienților aplicații care să le faciliteze conformitatea fiscală, de exemplu. Inga va consolida angajamentul nostru de a ține pasul și de a anticipa impactul noilor tehnologii în procesul de conformitate fiscală, și va folosi cele mai recente tehnologii dezvoltate de profesioniștii KPMG Tax pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților.
Inga va lucra cu profesioniști în domeniul fiscal din toate sectoarele de activitate pentru îmbunătățirea modelelor de operațiuni fiscale și va asista organizațiile în procesul de conformare fiscală prin intermediul oamenilor, expertizei și soluțiilor digitale.

Victor Iancu, Associate Partner, Consultanță în Afaceri, s-a alăturat KPMG în 2006 și, cu mai mult de 15 ani de experiență în consultanța de management, conduce în prezent practica de Business and Service Design, inclusiv în furnizarea de servicii de analiză a experienței clienților / angajaților și a serviciilor de design thinking. Timp de doi ani (2011-2012) a lucrat ca și consultant pentru Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Londra.

Cu o experiență extinsă în afaceri guvernamentale și sector public (de la achiziții publice și concesiuni, la guvernanță corporativă și strategii publice), Victor este, de asemenea, responsabil cu linia de servicii adresate Sectorului Public. În prezent, este expert principal numit de Comisia Europeană în cadrul proiectului Intelligent Cities Challenge, exercitiu care susține 136 de orașe în utilizarea tehnologiilor de vârf pentru a asigura dezvoltarea inteligentă, ecologică și responsabilă din punct de vedere social.

Începându-și cariera în cadrul Institutului Național de Cercetări Economice al Academiei Române, Victor deține un Doctorat în Economia Inovării, precum și mai multe certificări de prestigiu de la INSEAD, Darden School of Business (Univ. Virginia) și Universitatea Cardiff. Este autor și coautor al mai multor cărți și articole în domeniul economiei afacerilor și al strategiilor de inovare.

Victor este, de asemenea, executive coach acreditat de International Coach Federation. El a fondat practica de coaching intern a KPMG România, activând în prezent drept coach pentru manageri și senior manageri din regiunea Europei Centrale și de Est.

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner al KPMG în România, consideră că „noii parteneri Daniel, Inga si Victor au demonstrat dedicare pentru a deveni alegerea clară și a inspira încredere clienților noștri. Ei vor juca un rol cheie în dezvoltarea afacerii noastre și pentru consolidarea competitivității KPMG în România. Anticipând oportunitățile perioadei post-COVID, abordând provocările și transformările profunde din această perioadă, alimentate de impactul fără precedent al tehnologiilor disruptive, am încredere că oamenii, cultura și valorile noastre ne vor diferenția când oferim clienților, colaboratorilor și comunităților noastre reziliența necesară pentru a naviga către o lume mai bună”.  

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent, KPMG dispune de un număr de peste 800 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 327 / 36491
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
POPESCU & ASOCIAȚII obține în instanță o soluție fără precedent pentru Consiliul Local Sinaia
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Locul arbitrajului și organizarea audierilor (Powered by ZRVP)
LegiTeam: GNP Guia Naghi și Asociații recrutează tineri avocați | Pharma & Life Sciences, Litigii
Obiectivele Teleperformance în zona ESG sunt în continuă dezvoltare, firma angajându-se să preia un rol de lider în responsabilitatea socială corporativă. De vorbă cu Laura Rudnyanszky, Chief Legal and Compliance Officer pentru România, despre certificarea Verego SRS primită pentru al cincilea an consecutiv și principiile cheie care stau la baza activității companiei
Avocații PNSA au asigurat asistența legală a tranzacției prin care celebrul alpinist David Neacșu a vândut compania GD Escapade. Alexandru Medelean (Wise Way Advisors), consultant principal al tranzacției
Avocații firmei Țuca Zbârcea & Asociații spun că a crescut gradul de specializare și sofisticare a mandatelor privind GDPR, în special din perspectiva complexității aspectelor implicate, dar și prin prisma aportului de know-how și inovare cerute pentru rezolvarea lor. Echipă dedicată exclusiv proiectelor de acest tip și portofoliu de clienți ce include primii cinci jucători din aproape toate industriile cu expunere semnificativă în zona GDPR
Avocații KPMG Legal spun că există apetit pentru pentru finanțări de anvergură. Creditele locale mari tind să nu depășească 200 mil. €, în timp ce sindicalizările din străinătate pot sări pragul de 500 mil. €. O discuție cu membrii unei echipe de elită, despre inițierea unui „sindicat bancar”, criteriile importante în acordarea unei finanțări, proiecte care primesc mai ușor finanțare și alte detalii puțin știute ale împrumuturilor sindicalizate
TAX + LEGAL VIDEOCONFERENCE: DISPUTELE FISCALE – DIRECȚII ȘI EVOLUȚIE, conferință organizată de TZA, pe 8 decembrie
Dispute-Resolution.Center | Statul român a plătit avocaților facturi de peste 21 mil. lei în ultimii doi ani, în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, firmă controlată de familia Adamescu. Audierile s-au încheiat și se așteaptă hotărârea Tribunalului arbitral în dosarul cu pretenții ale reclamantei de 345 mil. E
Avocații GNP | Guia Naghi & Partners explică efectul aplicării prevederilor legislative nou introduse în domeniul achizițiilor publice. Recomandările echipei care gestionează proiectele multor clienți cu un profil proeminent în economia locală
„The Lawyer European Awards 2021”: 6 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | ZRVP, Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. Alina Popescu (MPR Partners) concurează la titlul - „European managing partner of the year”
Problematica ESG este inclusă în strategiile legate de risc și reziliență ale Farmexim și Help Net, iar oficialii companiilor spun că vor face tot ce este necesar pentru a continua proiectele într-un mod sigur și sustenabil. Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Director: Ducem businessul la nivelul următor de profesionalism şi responsabilitate
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...