ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RE ̸ MAX se extinde cu încă trei unități pe plan local, în Cluj, Timișoara și Brașov

02 Martie 2020   |   BizLawyer

Principalele obiective ale Broker/Ownerilor RE/MAX Premium în următoarea perioadă constă în formarea mai multor echipe de agenți profesioniști și crearea unui sistem de lucru cât mai eficient.

 
 
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu încă trei francize. Unitățile nou deschise își au sediul în trei dintre cele mai efervescente orașe pentru rețeaua locală RE/MAX: Cluj (RE/MAX Connect), Timișoara (RE/MAX Premium) și Brașov (RE/MAX Orizont).

RE/MAX Connect este al șaselea birou al rețelei în Cluj, a doua cea mai mare piață pentru RE/MAX România ca număr de unități. Brokeri/Owneri RE/MAX Connect sunt doi foști Sales Associates RE/MAX Grup de Lux – Nelida Georj și Sorin Todoruț – care, după o îndelungată experiență în domeniu, au decis să-și continue planurile profesionale în cadrul propriului birou.

„Noi suntem parte a echipei care a stat la construcția acestui brand pe piața locală, deci cunoaștem îndeaproape sistemul RE/MAX și beneficiile sale, cum ar fi programele de training oferite atât agenților și noilor francizați. Știm  că RE/MAX este un brand puternic, aflat în plină expansiune pe piața din România, drept pentru care am luat decizia de a continua în rețea ca Brokeri/Owneri”, a declarat Nelida Georj, B/O RE/MAX Connect.

Printre obiectivele biroului din acest an se numără formarea unei echipe stabile și crearea unui nou tip de colaborare cu dezvoltatorii imobiliari. Conform celor doi antreprenori, experiența acumulată în parcursul lor profesional - Nelida Georj - 11 ani în departamentul rezidențial, iar Sorin Todoruț - 6 ani pe segmentul terenuri - îi vor ajuta să ofere tot suportul necesar agenților care vor face parte din biroul RE/MAX Connect.
RE/MAX Premium, a treia unitate din Timișoara aflată în portofoliul RE/MAX, a fost deschisă de frații Ion și Andrei Șerbulescu, care sunt la bază ingineri agronomi. Deși au puțină experiență în industria real-estate, aceștia mizează pe dezvoltarea business-ului în imobiliare cu ajutorul sistemului RE/MAX, iar biroul are deja o echipă de 10 agenți. 

„Motivul care a stat la baza deschiderii biroului a fost lipsa de organizare pe care am observat-o la celelalte agenții concurente cu RE/MAX, precum și  încrederea că putem schimba imaginea agentului imobiliar pe plan local, cu ajutorul instrumentelor ce ne sunt puse la dispoziție de rețea”, au declarat cei doi B/O RE/MAX Premium. 

Principalele obiective ale Broker/Ownerilor RE/MAX Premium în următoarea perioadă constă în formarea mai multor echipe de agenți profesioniști și crearea unui sistem de lucru cât mai eficient.

RE/MAX Orizont, al treilea birou al rețelei din Brașov, a fost deschis de antreprenoarea Daniela Ștefan, specializată în industria hotelieră și turism. 

„Când am decis să investesc în imobiliare RE/MAX a fost unica alegere, fiind lider în piața de real estate și un brand internațional de renume. Totodată, am fost convinsă și de sistemul rețelei, care mi-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a pătrunde într-o industrie pe care nu o cunoșteam ”, a declarat Daniela Ștefan, Broker/Owner RE/MAX Orizont.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6003 / 7853
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
Cei mai buni avocaţi în domeniul mărcilor, remarcați de WTR 1000, ediția 2024 | Țuca Zbârcea & Asociații, Simion & Baciu, Răzvan Dincă & Asociaţii și Ratza & Ratza sunt lideri pe segmentele analizate, o bună expunere pentru Mușat, Schoenherr, ZRVP și NNDKP. Un jucător nou și extrem de puternic a intrat pe piața locală și se anunță drept un concurent serios pe acest segment
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...