ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RE ̸ MAX se extinde cu încă trei unități pe plan local, în Cluj, Timișoara și Brașov

02 Martie 2020   |   BizLawyer

Principalele obiective ale Broker/Ownerilor RE/MAX Premium în următoarea perioadă constă în formarea mai multor echipe de agenți profesioniști și crearea unui sistem de lucru cât mai eficient.

 
 
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu încă trei francize. Unitățile nou deschise își au sediul în trei dintre cele mai efervescente orașe pentru rețeaua locală RE/MAX: Cluj (RE/MAX Connect), Timișoara (RE/MAX Premium) și Brașov (RE/MAX Orizont).

RE/MAX Connect este al șaselea birou al rețelei în Cluj, a doua cea mai mare piață pentru RE/MAX România ca număr de unități. Brokeri/Owneri RE/MAX Connect sunt doi foști Sales Associates RE/MAX Grup de Lux – Nelida Georj și Sorin Todoruț – care, după o îndelungată experiență în domeniu, au decis să-și continue planurile profesionale în cadrul propriului birou.

„Noi suntem parte a echipei care a stat la construcția acestui brand pe piața locală, deci cunoaștem îndeaproape sistemul RE/MAX și beneficiile sale, cum ar fi programele de training oferite atât agenților și noilor francizați. Știm  că RE/MAX este un brand puternic, aflat în plină expansiune pe piața din România, drept pentru care am luat decizia de a continua în rețea ca Brokeri/Owneri”, a declarat Nelida Georj, B/O RE/MAX Connect.

Printre obiectivele biroului din acest an se numără formarea unei echipe stabile și crearea unui nou tip de colaborare cu dezvoltatorii imobiliari. Conform celor doi antreprenori, experiența acumulată în parcursul lor profesional - Nelida Georj - 11 ani în departamentul rezidențial, iar Sorin Todoruț - 6 ani pe segmentul terenuri - îi vor ajuta să ofere tot suportul necesar agenților care vor face parte din biroul RE/MAX Connect.
RE/MAX Premium, a treia unitate din Timișoara aflată în portofoliul RE/MAX, a fost deschisă de frații Ion și Andrei Șerbulescu, care sunt la bază ingineri agronomi. Deși au puțină experiență în industria real-estate, aceștia mizează pe dezvoltarea business-ului în imobiliare cu ajutorul sistemului RE/MAX, iar biroul are deja o echipă de 10 agenți. 

„Motivul care a stat la baza deschiderii biroului a fost lipsa de organizare pe care am observat-o la celelalte agenții concurente cu RE/MAX, precum și  încrederea că putem schimba imaginea agentului imobiliar pe plan local, cu ajutorul instrumentelor ce ne sunt puse la dispoziție de rețea”, au declarat cei doi B/O RE/MAX Premium. 

Principalele obiective ale Broker/Ownerilor RE/MAX Premium în următoarea perioadă constă în formarea mai multor echipe de agenți profesioniști și crearea unui sistem de lucru cât mai eficient.

RE/MAX Orizont, al treilea birou al rețelei din Brașov, a fost deschis de antreprenoarea Daniela Ștefan, specializată în industria hotelieră și turism. 

„Când am decis să investesc în imobiliare RE/MAX a fost unica alegere, fiind lider în piața de real estate și un brand internațional de renume. Totodată, am fost convinsă și de sistemul rețelei, care mi-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a pătrunde într-o industrie pe care nu o cunoșteam ”, a declarat Daniela Ștefan, Broker/Owner RE/MAX Orizont.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6271 / 8121
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...