ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RE ̸MAX România se extinde cu încă trei birouri în Capitală, deschise de antreprenori cu experiență

02 Noiembrie 2020   |   BizLawyer

Fiecare dintre cele trei birouri sunt lansate pe piață de antreprenori cu experiență, în imobiliare sau alte afaceri de succes.

 
 
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu încă trei unități pe plan local, în București – RE/MAX Magnum, RE/MAX Gold și RE/MAX Alpha. Fiecare dintre cele trei birouri sunt lansate pe piață de antreprenori cu experiență, în imobiliare sau alte afaceri de succes.

Biroul RE/MAX Magnum reprezintă cea de-a treia unitate sub acest brand, aflată sub conducerea Broker/Owner-ilor Andrei Marinescu, Cătălin Cornescu și Georgiana Constantin.

„Ne dorim o expansiune teritorială în București, respectiv crearea unui lanț de birouri ale aceluiași grup, în care agenții pot lucra indiferent de biroul din care fac parte, având o libertate mai mare de circulație și acțiune. Am observat că un birou mai mare de 40 de colaboratori are nevoie de o arie extinsă de expunere, iar noi vrem să le oferim agenților noștri flexibilitate și servicii mai bune, pentru o activitate mai ușoară în teren, accesând oricare dintre birouri pentru suport operațional”, declară Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum, antreprenor cu peste 13 ani experiență în cadrul RE/MAX.


RE/MAX Magnum este unul dintre cele mai puternice birouri din București și din grupul RE/MAX. În prezent, în cele trei birouri activează o echipă de peste 75 membri cu experiență, RE/MAX Magnum având peste 790 de listări active. Potrivit B/O, printre obiectivele RE/MAX Magnum se numără atingerea unui număr de 20 de birouri până în 2025, o echipă de circa 500 de agenți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

RE/MAX Gold din București reprezintă a opta unitate sub acest brand deschisă de antreprenorul Ștefan Csordaș, după ce, în urmă cu mai bine de un an, acesta a achiziționat șapte francize RE/MAX, când a decis să se întoarcă din Portugalia pentru a începe un business și în țara natală.

„Am hotărât să deschid franciza din București deoarece Capitala are un potențial uriaș pentru piața de consultanță imobiliară, iar noi vizăm dezvoltarea portofoliului cu proprietăți diverse și o bază largă de clienți mulțumiți. Ca prim pas, ne dorim formarea unei echipe de minimum 30 de agenți afiliați la RE/MAX Gold din București, cărora le vom oferi tot suportul și consilierea necesară pentru a-și atinge obiectivele profesionale”, a declarat Ștefan Csordaș, B/O RE/MAX Gold.

În prezent, Ștefan Csordaș deține încă șapte francize RE/MAX în România, în Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Neamț și Iași, în care activează peste 65 colaboratori. În doar un an de activitate, birourile RE/MAX Gold cumulează peste 600 de listări active. Un obiectiv principal al RE/MAX Gold este dezvoltarea unei rețele puternice la nivel național, care să ofere servicii de înaltă calitate clienților. Printre acestea se numără și sistemul reprezentării exclusive, cea mai eficientă metodă de promovare a proprietăților, conform spuselor antreprenorului.  

După o activitate antreprenorială de peste 20 de ani în domeniul auto, Beniamin Șteau, de profesie inginer, a decis să-și diversifice afacerile și să investească în real estate, un segment de piață plin de provocări, de care se simte atras de mai mulți ani, potrivit declarațiilor sale. Astfel, după o atentă analiză asupra oportunităților din domeniu, acesta a pus bazele RE/MAX Alpha din București, unul dintre cele mai recent lansate birouri sub umbrela RE/MAX.

„Mi se pare un domeniu fascinant, complex, plin de oportunități și foarte dinamic, adică exact ceea ce caut la un business nou în care să mă implic. Mi-am alocat timpul necesar de informare și analiză asupra a ceea ce presupune deschiderea unei noi agenții și am hotărât să stabilesc un parteneriat cu cel mai puternic brand imobiliar din lume și să deschid o franciză RE/MAX”, declară Beniamin  Șteau, B/O RE/MAX Alpha.

Printre cele mai mari avantaje ale acestui parteneriat, antreprenorul menționează bagajul de informații și cunoștințe oferite de RE/MAX noilor francizați în parcursul lor spre o afacere predictibilă și scalabilă. De altfel, acesta are deja ca direcție strategică de dezvoltare deschiderea mai multor birouri, care să ofere clienților servicii la cele mai înalte standarde profesionale din domeniul imobiliar.  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 4868 / 7857
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...