ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RE ̸MAX România se extinde cu încă trei birouri în Capitală, deschise de antreprenori cu experiență

02 Noiembrie 2020   |   BizLawyer

Fiecare dintre cele trei birouri sunt lansate pe piață de antreprenori cu experiență, în imobiliare sau alte afaceri de succes.

 
 
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu încă trei unități pe plan local, în București – RE/MAX Magnum, RE/MAX Gold și RE/MAX Alpha. Fiecare dintre cele trei birouri sunt lansate pe piață de antreprenori cu experiență, în imobiliare sau alte afaceri de succes.

Biroul RE/MAX Magnum reprezintă cea de-a treia unitate sub acest brand, aflată sub conducerea Broker/Owner-ilor Andrei Marinescu, Cătălin Cornescu și Georgiana Constantin.

„Ne dorim o expansiune teritorială în București, respectiv crearea unui lanț de birouri ale aceluiași grup, în care agenții pot lucra indiferent de biroul din care fac parte, având o libertate mai mare de circulație și acțiune. Am observat că un birou mai mare de 40 de colaboratori are nevoie de o arie extinsă de expunere, iar noi vrem să le oferim agenților noștri flexibilitate și servicii mai bune, pentru o activitate mai ușoară în teren, accesând oricare dintre birouri pentru suport operațional”, declară Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum, antreprenor cu peste 13 ani experiență în cadrul RE/MAX.


RE/MAX Magnum este unul dintre cele mai puternice birouri din București și din grupul RE/MAX. În prezent, în cele trei birouri activează o echipă de peste 75 membri cu experiență, RE/MAX Magnum având peste 790 de listări active. Potrivit B/O, printre obiectivele RE/MAX Magnum se numără atingerea unui număr de 20 de birouri până în 2025, o echipă de circa 500 de agenți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

RE/MAX Gold din București reprezintă a opta unitate sub acest brand deschisă de antreprenorul Ștefan Csordaș, după ce, în urmă cu mai bine de un an, acesta a achiziționat șapte francize RE/MAX, când a decis să se întoarcă din Portugalia pentru a începe un business și în țara natală.

„Am hotărât să deschid franciza din București deoarece Capitala are un potențial uriaș pentru piața de consultanță imobiliară, iar noi vizăm dezvoltarea portofoliului cu proprietăți diverse și o bază largă de clienți mulțumiți. Ca prim pas, ne dorim formarea unei echipe de minimum 30 de agenți afiliați la RE/MAX Gold din București, cărora le vom oferi tot suportul și consilierea necesară pentru a-și atinge obiectivele profesionale”, a declarat Ștefan Csordaș, B/O RE/MAX Gold.

În prezent, Ștefan Csordaș deține încă șapte francize RE/MAX în România, în Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Neamț și Iași, în care activează peste 65 colaboratori. În doar un an de activitate, birourile RE/MAX Gold cumulează peste 600 de listări active. Un obiectiv principal al RE/MAX Gold este dezvoltarea unei rețele puternice la nivel național, care să ofere servicii de înaltă calitate clienților. Printre acestea se numără și sistemul reprezentării exclusive, cea mai eficientă metodă de promovare a proprietăților, conform spuselor antreprenorului.  

După o activitate antreprenorială de peste 20 de ani în domeniul auto, Beniamin Șteau, de profesie inginer, a decis să-și diversifice afacerile și să investească în real estate, un segment de piață plin de provocări, de care se simte atras de mai mulți ani, potrivit declarațiilor sale. Astfel, după o atentă analiză asupra oportunităților din domeniu, acesta a pus bazele RE/MAX Alpha din București, unul dintre cele mai recent lansate birouri sub umbrela RE/MAX.

„Mi se pare un domeniu fascinant, complex, plin de oportunități și foarte dinamic, adică exact ceea ce caut la un business nou în care să mă implic. Mi-am alocat timpul necesar de informare și analiză asupra a ceea ce presupune deschiderea unei noi agenții și am hotărât să stabilesc un parteneriat cu cel mai puternic brand imobiliar din lume și să deschid o franciză RE/MAX”, declară Beniamin  Șteau, B/O RE/MAX Alpha.

Printre cele mai mari avantaje ale acestui parteneriat, antreprenorul menționează bagajul de informații și cunoștințe oferite de RE/MAX noilor francizați în parcursul lor spre o afacere predictibilă și scalabilă. De altfel, acesta are deja ca direcție strategică de dezvoltare deschiderea mai multor birouri, care să ofere clienților servicii la cele mai înalte standarde profesionale din domeniul imobiliar.  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5126 / 8115
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...