ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Startup-ul românesc Humans.ai intră pe piața din EAU, prin parteneriatul cu Deca4, studio de consultanță cu sediul în Dubai

26 Ianuarie 2022   |   BizLawyer

Deca4 oferă consultanță startup-urilor, corporațiilor, guvernelor și altor organizații cu privire la utilizarea tehnologiei registrelor distribuite (en: distributed ledger technology) și a blockchain pentru a-și transforma afacerile și pentru a profita de cele mai mari oportunități.

 
 
Humans.ai pătrunde pe piața din Emiratele Arabe Unite, în urma parteneriatului cu Deca4, studio de consultanță specializată în blockchain, cu sediul în Dubai. Împreună cu echipa Deca4, Humans.ai va sprijini implementarea și dezvoltarea de soluții pentru startup-urile și companiile de tehnologie care doresc să implementeze capabilități de inteligență artificială și inovații precum synthetic media sau media generată de inteligența artificială - în special programe care se bazează pe inteligența artificială și învățarea automată, oferite de Humans.ai.

Deca4 este o companie globală de consultanță în domeniul blockchain și al tokenizării, care se concentrează pe furnizarea celor mai bune practici pentru a ajuta companiile din regiune în implementarea noilor tehnologii și practici, precum și alte forme de consultanță financiară și juridică în dezvoltarea afacerilor clienților săi.


Deca4 oferă consultanță startup-urilor, corporațiilor, guvernelor și altor organizații cu privire la utilizarea tehnologiei registrelor distribuite (en: distributed ledger technology) și a blockchain pentru a-și transforma afacerile și pentru a profita de cele mai mari oportunități.

"Înțelegerea noastră unică a pieței și abordarea bazată pe cercetare, împreună cu rețeaua noastră extinsă din industrie, ne-au transformat într-un partener fundamental al proiectelor de renume mondial cu care lucrăm. În timp ce expertiza noastră acoperă domeniile juridic, tehnic, economic și creativ, accentul pus pe noile tehnologii a stat la baza deciziei noastre de a ne asocia cu echipa de la Humans.ai, care dezvoltă inovații revoluționare în spațiul AI și synthetic media", a declarat Mohammed Mahfoudh, CEO la Deca4.

"Suntem foarte încântați de parteneriatul nostru cu Deca4 și de facilitarea accesului la tehnologia noastră pentru companiile din Emiratele Arabe Unite și nu numai. Ne aflăm într-un punct de cotitură în ceea ce privește puterea inteligenței artificială, iar inovațiile care vor veni în curând vor schimba modul în care interacționăm cu platformele de comunicare, de divertisment, serviciile bancare și multe alte industrii. Pentru început, în cadrul Humans.ai, synthetic media este prima care intră în această nouă eră tehnologică. Noi creăm tehnologia, modelul de interacțiune și economia din jurul media bazate pe inteligență artificială. În continuare, ne vom deschide ecosistemul către media și streaming, marketing și publicitate, comerț electronic, educație și alte I.A. specifice.", a explicat Sabin Dima, co-fondator și CEO la Humans.ai.

De exemplu, agenții de marketing pot utiliza instrumente de inteligență artificială pentru a analiza și manipula vocea atunci când interacționează cu clienții, pentru a evalua comportamentul și sentimentul utilizatorilor pentru a genera oferte mai relevante sau pentru a personaliza experiența de utilizare a unui produs sau serviciu. Se poate modifica aspectul persoanelor pentru a evita prejudecățile (de exemplu, crearea de avatare online neutre pentru a evita discriminarea pe criterii de sex, rasă, vârstă și alte tipuri de discriminare).

De asemenea, companiile de e-commerce pot beneficia de algoritmi de inteligență artificială pentru a analiza comentariile și recenziile utilizatorilor și pentru a personaliza experiența online a cumpărătorilor, făcând-o și mai atractivă atunci când transformă pagini de text simple în anunțuri scurte care prezintă produsele din wishlist. Singura limită pentru aplicarea în viața reală a mediilor sintetice este imaginația noastră.

Deca4 este un studio de consultanță specializat în blockchain cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu prezență în Europa și America Latină. Partenerii și echipa sa aduc ani de experiență în domeniul tehnologiei și al managementului de afaceri, valorificată de o rețea industrială extinsă. Rețeaua de parteneri a Deca4 include Hedera Hashgraph, The HBAR Foundation, Securitize, Polymath, EDSX, DigiShares, DAO Maker, Sheesha Finance, Coinstreet, PLC, Karm și mulți alții.
Deca4 oferă servicii de consultanță extinse, inclusiv consultanță în domeniul tokenizării activelor, inovație în domeniul noilor tehnologii, consultanță financiară și altele. Compania ajută întreprinderile noi și existente să adopte cele mai recente tendințe tehnologice și să își păstreze avantajul în fața concurenței.


Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de AI și blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării Inteligenței Artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creație și prin sistemul de proveniență și responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuțiile sunt răsplătite în mod echitabil și că fiecare AI este controlat pe termen lung.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2374 / 7941
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Concursul de Procese Simulate de Drept Civil Filip & Company și-a desemnat câștigătorii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
A doua ediție a Summit-ului internațional pe teme de parteneriat public-privat, derulat sub egida IFC ̸ Băncii Mondiale, a reunit peste 100 de invitați speciali
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...