ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

UniCredit, câștigător al categoriilor ‘Market Leader’ și ‘All Services’ în România potrivit 2021 Euromoney’s Trade Finance Survey

08 Martie 2021   |   BizLawyer

• Poziția de lider a UniCredit în peste 30 de categorii reflectă valoarea abordării sale paneuropene • În România, UniCredit a obținut recunoașterea la categoriile “Market Leader” și “All Services”

 
 
UniCredit a fost recunoscut anul acesta în Euromoney Trade Finance Survey drept cea mai bună bancă de finanțare a comerțului și afacerilor documentare la nivel global în ceea ce privește serviciile oferite clienților. Sondajul a arătat consolidarea poziției de lider a UniCredit prin câștigarea a 31 de premii pentru diferite categorii și zone geografice. Printre acestea se numără și pozițiile de top pentru categoriile “Market Leader” și “All Services” în România.

Sondajul, aflat acum în al zecelea sau an, cumulează feedback-ul primit din partea a peste 11.000 de clienți corporativi, oferind dovezi substanțiale ale expertizei UniCredit în ceea ce privește produsele, serviciile de top oferite clienților și înțelegerea profundă a piețelor sale principale din Europa.


Rezultatele clasează băncile în două categorii - “Best Service”, care evaluează nivelul serviciilor oferite clienților, și ‘Market Leader’, care combină datele privind gradul de penetrare a pieței, cota de piață și cifra de afaceri - pentru a crea un clasament general al celor mai bune bănci în ceea ce privește finanțarea comerțului.

În clasamentul privind “Best Service”, UniCredit a obținut cea mai bună clasare globală la categoria “All Services”, inclusiv pentru oferta sa de “Advisory” și “Product”, obținând în același timp noi distincții globale la categoriile “Support&Advisory” și “Digital Offering” – cea din urmă fiind o apreciere pentru efortul continuu al băncii în direcția dezvoltării de noi soluții inovatoare adaptate nevoilor clienților, aflate într-o continuă evoluție.

La nivel regional, UniCredit a fost încă o dată recunoscut drept cel mai bun furnizor la categoria “All Services” în regiunea Europei Centrale și de Est (CEE), precum și lider pe regiune la categoriile “Digital Offering” și “Product”. Acoperirea extinsă din punct de vedere geografic a serviciilor băncii a fost subliniată și mai mult prin locurile întâi obținute la categoria “All Services” în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Germania, Ungaria, Italia, România, Serbia și Slovacia.

De remarcat e faptul că UniCredit a repurtat alte succese la categoria “Market Leader”, obținând atât primul loc în CEE, cât și pentru alte 11 țări – respectiv Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Italia, România, Rusia, Serbia și Slovacia.

Comentând distincția primită, Luca Corsini, Co-Head of Global Transaction Banking în UniCredit, a declarat: “Ne străduim să oferim produse de cea mai înaltă calitate clienților noștri – iar schimbarea către modul de lucru de la distanță a determinat un interes sporit pentru oferta noastră de soluții digitale.
Sondajul Euromoney privind Trade Finance din acest an recunoaște eforturile noastre permanente în această arie, pe măsură ce continuăm să sprijinim și să finanțăm economia reală”.

Giovanni Solaroli, de asemenea Co-Head of Global Transaction Banking, a adăugat: “Acest set de rezultate cu adevărat pan-europene sunt o dovadă a spiritului de colaborare din cadrul echipelor noastre, a expertizei și angajamentului în furnizarea unor servicii de top într-un mediu plin de provocări”.

Sondajul Euromoney Trade Finance se alătură unei liste în creștere de succese pentru platforma de trade finance a UniCredit. Ultimele recunoașteri includ “Best Trade Finance Bank în CEE” și “Best Supply Chain Finance Provider în CEE” primite din partea Global Finance cu ocazia “2021 Trade and Supply Chain Finance Awards”. În 2020, UniCredit a fost desemnată de asemenea drept “Best Bank for Transaction Services in Central & Eastern Europe” la Euromoney's Awards for Excellence.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 280 / 35206
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
The Legal 500 EMEA, ediția 2021 | Cele mai bune firme de avocatură din România, în 15 arii de practică. ȚZA se menține în fruntea ierarhiei, NNDKP, Filip & Company și PNSA - pe prima bandă în mai multe arii de practică. Număr mare de avocații considerați ‘Leading individuals’, ‘Next Generation Partners’ și ”Rising Stars”
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv | Litigii
Filip & Company și Linklaters au asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de euroobligațiuni în valoare de 3,5 mld. €. Clifford Chance, alături de bănci
RTPR, alături de Rodbun Grup într-o finanțare de 84,5 mil. lei primită de la un sindicat bancar. Daniel Muntean, CEO-ul companiei finanțate: Experiența amplă și energia echipei RTPR ne-au ajutat să încheiem cu succes această nouă tranzacție
Țuca Zbârcea & Asociații, suport juridic pentru Coca-Cola HBC România în tranzacția cu HEINEKEN România. Partenerul Horia Ispas a coordonat echipa în proiectul Stockday
Despre tinerii avocați care au intrat în rândul partenerilor din firmele mari | Azi, Roxana Abrașu (NNDKP): Talentul în avocatură este un dar ce trebuie exploatat și poate fi pus în valoare prin dăruire și implicare totală. Inovația este esențială, însă pentru a performa este nevoie de foarte multă implicare, dedicare și muncă
LegiTeam: BSMP is looking for Lawyers | Financial Services & Corporate practice
Promovări la PNSA, unde mai mulți avocați fac un pas înainte în carieră. Florian Nițu, Managing Partner: Extindem echipa de seniori cu o nouă generație de avocați formați în cadrul firmei
Achitare definitivă pentru cea mai mare societate de transport public din România, obținută de echipa de drept penal a ZRVP
Studiu Refinitiv | Q1 2021, cea mai solidă creștere pentru fuziuni și achiziții din toate timpurile. Activitatea de M&A a crescut cu 94% la nivel global, iar în Europa avansul a fost de 23%. Mai multe firme de avocați cu prezență la București strălucesc din nou în clasamentele globale și europene
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv (Consultanță)
Clifford Chance a asistat băncile intermediare la listarea CTP pe bursa Euronext Amsterdam
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...