ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Andersen își consolidează prezența în Europa

13 Iulie 2020   |   BizLawyer

Adoptarea mărcii Andersen în Europa constituie cea mai bună dovadă a amplorii serviciilor, inclusiv juridice, pe care organizația le oferă clienților săi, la nivel global, în 86 de țări, din care 23 de țări europene.

 
 
După ce au operat sub numele Andersen Tax, Andersen Legal și Andersen Tax & Legal, firmele membre ale Andersen Global în Europa vor funcționa acum sub un singur brand, „Andersen”, reflectând abordarea unitară a firmei ce oferă servicii de consultanță fiscală și juridică la nivel global. Anul acesta vor urma rebranding-uri similare în alte regiuni ale lumii.
 
Acest anunț a fost făcut după ce, anul trecut, firma din SUA a trecut de la brandul „Andersen Tax” la „Andersen”. Firme membre din 12 țări europene – Cipru, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, Elveția și Regatul Unit – vor funcționa sub numele Andersen. Adoptarea acestui brand de către firmele OrienTax și Szabo Keleman & Partners marchează debutul Andersen în Ungaria. De asemenea, B.A. Tax Accountants din Luxemburg se va alătura echipei Andersen.

 
În Europa, Andersen Global este, de asemenea, prezentă în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kazahstan, Moldova, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Republica Kosovo, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina prin firmele colaboratoare și intenționează să își extindă în viitor prezența la nivel regional în Europa Centrală și de Est, precum și în Scandinavia.
 
Adoptarea mărcii Andersen în Europa constituie cea mai bună dovadă a amplorii serviciilor, inclusiv juridice, pe care organizația le oferă clienților săi, la nivel global, în 86 de țări, din care 23 de țări europene.
 
„Brandul nostru comun, Andersen, reflectă unitatea culturii corporative și cuprinde tot ceea ce facem noi, ca organizație globală. Arată că avem capacitatea de a oferi cele mai bune servicii, precum și angajamentul de a investi în oamenii noștri”, a declarat Mark Vorsatz, Președinte al Andersen Global și CEO al Andersen. „Fiecare dintre firmele membre și colaboratoare care fac parte din organizația noastră promovează principiile responsabilității sociale și transparenței. Motorul expansiunii noastre globale continuă să fie nevoile clienților și recunoașterea faptului că cel mai bun mod de a servi clienții este de a le oferi servicii integrate și libere de orice constrângeri de independență”.
 
Tranziția către brandul Andersen în Europa constituie o etapă importantă pentru organizația globală, care a debutat în anul 2002, când 23 de foști parteneri din cadrul firmei Arthur Andersen au constituit WTAS, firmă activă la acel moment exclusiv în domeniul consultanței fiscale. În 2014, grupul a adoptat marca Andersen Tax, deoarece aceasta reprezenta cel mai bine valorile firmei, cum ar fi principiul priorității nevoilor clientului, responsabilitatea socială și transparența. Organizația a crescut exponențial în Europa începând din 2013, când firma membră fondatoare din SUA, Andersen Tax LLC a constituit Andersen Global (fosta WTAS Global). Prezența în Europa a început cu doar două locații în 2013 și s-a extins ulterior la peste 50 de locații, numărând în prezent aproape 2.000 de profesioniști din domeniul fiscal și juridic, precum și peste 300 de parteneri.
 
„Multe țări și regiuni, cum ar fi Regatul Unit, insistă ca firmele profesionale să își separe diviziile de audit de cele de consultanță fiscală, pentru a asigura integritatea și independența”, a declarat Paolo Mondia, Director Co-Regional pentru Europa. „Avem un avantaj din punct de vedere concurențial pe piața europeană, unde oferirea unor servicii combinate - fiscale și juridice -, libere de orice constrângeri de independență constituie excepția, iar clienții noștri au fost extrem de receptivi la acest model”.
 
Andrea De Vecchi, Director Co-Regional pentru Europa, a adăugat: „Oferind atât servicii juridice, cât și fiscale, am putut să ne extindem la nivel regional și global, să ne îmbunătățim ofertele de servicii și să le asigurăm clienților noștri, în mod unitar, beneficiile și resursele unei firme globale.”
 
Pe parcursul anului 2020, firmele membre din întreaga lume vor adopta brandul Andersen, în timp ce organizația globală va continua să pătrundă mai adânc pe piețele esențiale, inclusiv în Africa și Orientul Mijlociu. Viziunea Andersen este aceea de a dezvolta un model unitar de servicii profesionale, care să ofere cele mai bune servicii în întreaga lume.
 
Andersen Global este o asociație internațională de firme membre distincte din punct de vedere legal, independente, alcătuite din profesioniști în domeniul fiscal și juridic din întreaga lume. Constituită în 2013 de firma membră din SUA, Andersen Tax LLC, Andersen Global numără în prezent peste 5.000 de profesioniști la nivel global și este prezentă în peste 177 de locații prin firmele membre și colaboratoare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 188 / 245
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...