ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BONDOC & Asociații susține încă un proiect educațional: prima carte din România ilustrată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Mihaela Bondoc, Partener: Sprijinim educația și cultura, pe care le considerăm esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații

08 August 2023   |   BizLawyer

Bondoc & Asociații susține încă un proiect educațional: prima carte din România ilustrată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Mihaela Bondoc, Partener: Sprijinim educația și cultura, pe care le considerăm esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații

 
 
Casa de avocatură BONDOC & Asociații continuă tradiția sprijinului acordat unor proiecte educaționale și evenimente cu o mare însemnătate pentru lumea culturală. Firma a susținut lansarea primei cărți ilustrate cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI) din Romania. Semnată de Carmen Ivanov, cartea “Un monstru în vacanță” a fost gândită pentru preșcolari și școlari la început de drum. Cartea a fost lansată de Editura Paginarium la sfârșitul lunii trecute.

Prima carte ilustrată cu ajutorul AI din Romania face partea din seria proiectelor de educație și culturale susținute de BONDOC & Asociații, zone pe care le consideram esențiale pentru evoluția unei societăți și a unei nații”, a declarat Mihaela Bondoc, partener BONDOC și Asociații, pentru BizLawyer.


Potrivit reprezentanților editurii, cele aproximativ 30 de ilustrații alese pentru această carte au fost selectate din câteva mii de variante «pictate» de către AI. Dar, fără intervenție umană în procesul de rafinare, aceste imagini nu s-ar fi legat la fel de bine, au explicat editorii.

Contribuția AI în astfel de proiecte este încă la început și nu putem anticipa cum vor evolua lucrurile, însă e clar că, utilizată în anumite limite, AI poate fi de ajutor”, a punctat Mihaela Bondoc.

Nu este prima dată când firma de avocați acordă sprijin unor proiecte de educație sau evenimente din lumea culturală. Reamintim că BONDOC și Asociații susține proiectele de cărți pentru copii ale scriitoarei Mihaela Cosescu și Asociației Creștem Oameni. De asemenea, sprijină proiecte derulate de Asociația Saving Grace și Crucea Roșie Română în beneficiul unor elevi din zone rurale cu acces limitat la resurse.

BizLawyer a scris și cu alte ocazii despre sprijinul acordat de BONDOC și Asociații unor proiecte derulate în parteneriat cu organizaţii şi instituţii de cultură.

Ediția din 2023 a evenimentului ”Rendez-vous au Jardin”, desfășurat pe Domeniul Ghica de la Ghergani (Dâmbovița), a beneficiat de suportul firmei de avocatură. ”Rendez-vous au Jardin” este un eveniment european care invită publicul la o serie de evenimente ce se desfășoară în parcuri și gradini, cu precădere în locații cu încărcătură istorică și culturală. Evenimentul își serbeaza anul acesta a 20-a aniversare și a fost inițiat de Ministerul Culturii Franței, care patronează manifestari culturale organizate cu această ocazie în peste 2.000 de grădini din Franța, iar pentru al cincilea an, în 500 de grădini din alte douăzeci de țări europene, din care România.

BONDOC și Asociații a fost, de asemenea, partener de cursă lungă al Concertelor Extraordinare de Anul Nou, evenimente de o înaltă ținută artistică în care, pe acordurile splendide ale muzicii clasice, cei prezenți au ascultat arii şi duete celebre în interpretarea unor voci de excepție, acompaniate de Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Publicația noastră a scris și despre sprijinul acordat de casa de avocatură proiectului cultural “West meets East”, un turneu de promovare a dialogului intercultural prin intermediul muzicii interpretate de artiști de renume din România și India. Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 32 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...