
BONDOC și Asociații, partener al unui eveniment cultural de excepție: “West meets East 2019”. Ultimul capitol al trilogiei de concerte, între 15 şi 18 octombrie
08 Octombrie 2019
BizLawyerProiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.
![]() |
Firma de avocati BONDOC si Asociatii susține și ediția din acest an a proiectului cultural “West meets East”, un turneu de promovare a dialogului intercultural prin intermediul muzicii interpretate de artiști de renume din România și India.
Ultimul capitol al trilogiei de concerte "West meets East", ce sărbătoreşte prima fuziune din istorie dintre muzica clasică occidentală şi cea indiană, va fi prezentat de Centrul Cultural "Rabindranath Tagore" la Timişoara - pe 15 octombrie, la Bucureşti - pe 17 octombrie şi la Piteşti - pe 18 octombrie.
Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.
Ultimul capitol al trilogiei de concerte "West meets East", ce sărbătoreşte prima fuziune din istorie dintre muzica clasică occidentală şi cea indiană, va fi prezentat de Centrul Cultural "Rabindranath Tagore" la Timişoara - pe 15 octombrie, la Bucureşti - pe 17 octombrie şi la Piteşti - pe 18 octombrie.
Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.
În cadrul concertului vor fi ascultate compoziţii de Ravi Shankar, de pe celebrele albume premiate cu Grammy în 1968, necântate încă în spectacolele din anii trecuţi. De asemenea, muzica Transilvaniei va fi prezentată într-un nou "avatar", prin intermediul unor variaţiuni pentru vioară şi instrumente indiene realizate de Udhai Mazumdar, elevul lui Ravi Shankar.
Alături de muzica clasică a Indiei, concertul va mai include compoziţii de Bela Bartok şi George Enescu, muzicieni aleşi de Yehudi Menuhin să reprezinte Occidentul în proiectul de acum 50 de ani. Echipei de artişti din India i se va alătura violonistul francez Gilles Apap, muzician spectaculos şi creativ, renumit în toată lumea atât pentru interpretările sale pline de virtuozitate ale repertoriului clasic, cât şi pentru interesul pentru toate genurile de muzici tradiţionale.
Concertele vor avea loc în Timişoara la Sala Capitol, în Bucureşti la Sala Mică a Palatului şi în Piteşti la Filarmonică.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Indiei în România, Primăriei Municipiului Timişoara, Consiliului Local Timişoara şi Filarmonicii din Piteşti.
Nu este prima dată când firma de avocați coordonată de Lucian Bondoc susține evenimente cu o mare însemnătate pentru lumea culturală. BizLawyer a scris și cu alte ocazii despre sprijinul acordat de BONDOC și Asociații unor proiecte de acest tip, în parteneriat cu organizaţii şi instituţii de cultură.
Turneul organizat în 2017și 2018, cu cele mai faimoase piese ale trilogiei "West meets East", inclusiv sonata "în caracter popular românesc" de George Enescu, a fost susținut și de firma Bondoc & Asociații. Proiectul cultural a entuziasmat mii de spectatori în 4 orașe: București, Pitești, Cluj și Timișoara.

Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 252 / 283 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
EximAsig, parte a Grupului Exim Banca Românească, preia Asito Kapital. KPMG Legal a asistat cumpărătorul
Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr România, interviu în Italia Oggi: ” Mediul economic românesc prezintă lumini și umbre. 2025 va fi un an delicat; unele decizii politice și reforme structurale ar putea fi încetinite”
Women Lawyers | De vorbă cu Gabriela Neagu, Managing Associate la Băncilă, Diaconu și Asociații, avocatul care a construit de la zero practica de Banking & Finance a firmei: „Să ai șansa nu doar să faci parte dintr-o echipă, ci să o modelezi și să o dezvolți, este un proces care îți aduce atât satisfacție, cât și o responsabilitate reală”
Cum văd anul 2025 avocații considerați Leading Lawyers în M&A de către ghidurile juridice internaționale | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA, evidențiat de Legal 500 în categoria Leading Partners în practica de fuziuni și achiziții: ”Apariția unui nou val de antreprenori care se maturizează de la an al an, apariția unui numar record de fonduri de investiții ̸ private-equity și faptul că acestea cred în existența unor ținte de achiziție, sunt de natură să dea încredere”
Schoenherr a asistat Dentas Kağıt Sanayi cu privire la vânzarea fabricii sale din România către Hartmann Packaging | Mădălina Neagu (partener), coordonatoarea echipei: ”Sectorul producției din România continuă să atragă atenția investitorilor strategici”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Ordonanța de plată și arbitrajul (Powered by ZRVP)
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
LegiTeam: Atorney at Law | Dispute Resolution for commercial ̸ administrative litigation and arbitration | Reff & Associates
Promovări în echipa Filip & Company: Andreea Bănică și Alin Grapă ajung pe poziția de Counsel, alți patru avocați urcă în ierarhie | Cristina Filip, co-managing partner: ”Prin aceste promovari consolidăm fundamentele organizației printr-o noua generație de avocați excepționali”
BACIU PARTNERS câștigă premiul ‘Firma de Copyright & Design a Anului în România’ la gala Managing IP EMEA Awards 2025, desfășurată la Londra. Andreea Bende (Partener), premiată ca ‘Practicianul Anului în România’ | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: ”Este o reconfirmare a faptului că principiile pe care le integrăm în fiecare proiect creează în mod constant valoare tangibilă, vizibilă și demnă de recunoaștere”
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...