ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BONDOC și Asociații, partener al unui eveniment cultural de excepție: “West meets East 2019”. Ultimul capitol al trilogiei de concerte, între 15 şi 18 octombrie

08 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.

 
 
Firma de avocati BONDOC si Asociatii susține și ediția din acest an a proiectului cultural “West meets East”, un turneu de promovare a dialogului intercultural prin intermediul muzicii interpretate de artiști de renume din România și India.

Ultimul capitol al trilogiei de concerte "West meets East", ce sărbătoreşte prima fuziune din istorie dintre muzica clasică occidentală şi cea indiană, va fi prezentat de Centrul Cultural "Rabindranath Tagore" la Timişoara - pe 15 octombrie, la Bucureşti - pe 17 octombrie şi la Piteşti - pe 18 octombrie.

Proiectul a debutat în 2017, cu scopul de a readuce la viaţă povestea prieteniei dintre sitaristul Ravi Shankar şi violonistul Yehudi Menuhin (elevul lui George Enescu) şi melanjul muzical pe care cei doi l-au creat cu jumătate de secol în urmă.


În cadrul concertului vor fi ascultate compoziţii de Ravi Shankar, de pe celebrele albume premiate cu Grammy în 1968, necântate încă în spectacolele din anii trecuţi. De asemenea, muzica Transilvaniei va fi prezentată într-un nou "avatar", prin intermediul unor variaţiuni pentru vioară şi instrumente indiene realizate de Udhai Mazumdar, elevul lui Ravi Shankar.

Alături de muzica clasică a Indiei, concertul va mai include compoziţii de Bela Bartok şi George Enescu, muzicieni aleşi de Yehudi Menuhin să reprezinte Occidentul în proiectul de acum 50 de ani. Echipei de artişti din India i se va alătura violonistul francez Gilles Apap, muzician spectaculos şi creativ, renumit în toată lumea atât pentru interpretările sale pline de virtuozitate ale repertoriului clasic, cât şi pentru interesul pentru toate genurile de muzici tradiţionale.

Concertele vor avea loc în Timişoara la Sala Capitol, în Bucureşti la Sala Mică a Palatului şi în Piteşti la Filarmonică.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Indiei în România, Primăriei Municipiului Timişoara, Consiliului Local Timişoara şi Filarmonicii din Piteşti.

Nu este prima dată când firma de avocați coordonată de Lucian Bondoc susține evenimente cu o mare însemnătate pentru lumea culturală. BizLawyer a scris și cu alte ocazii despre sprijinul acordat de BONDOC și Asociații unor proiecte de acest tip, în parteneriat cu organizaţii şi instituţii de cultură.

Turneul organizat în 2017și 2018, cu cele mai faimoase piese ale trilogiei "West meets East", inclusiv sonata "în caracter popular românesc" de George Enescu, a fost susținut și de firma Bondoc & Asociații. Proiectul cultural a entuziasmat mii de spectatori în 4 orașe: București, Pitești, Cluj și Timișoara.




 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 209 / 240
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Cei mai buni litigatori din România, văzuți de Chambers Europe 2024 | Cine sunt practicienii apreciați de clienți în practica de Dispute Resolution și ce spun clienții despre aceștia. Nouă avocați români sunt evidențiați în practica de arbitraj
Trei avocați români de la Bondoc & Asociații, Filip & Company și DLA Piper sunt considerați ‘Eminent Practitioners’ în practica de fuziuni și achiziții. Clasamentul Chambers Europe 2024, cu cei mai buni avocați de Corporate ̸ M&A din România
De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei
O singură casă de avocatură locală independentă concurează la titlul de ”Firma anului în România” în cadrul IFLR Europe Awards 2024 | Filip & Company, Wolf Theiss și Clifford Chance Badea, printre firmele aflate pe lista scurtă a premianților din acest an
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu o valoare de 71,7 milioane RON și de transfer al acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
VF Insolvență finalizează transferul de afacere în reorganizarea judiciară a UCM Reșița către Hidroelectrica
Gabriel Resources a pierdut arbitrajul cu statul român pentru proiectul aurifer Roșia Montană, cu pretenții de cca. 6,7 mld. usd | Arbitrul Horacio A. Grigera Naón a opinat separat, în favoarea reclamanților care l-au nominalizat. România a plătit avocaților săi tarife orare cuprinse între 137 și 139 euro ̸ oră, iar Gabriel Resources a cuantificat costuri de 56,5 mil. $ cu avocații săi americani și români. Reclamanții ar ataca decizia, dar au, oare, bani pentru o nouă acțiune?
Reff & Asociații și Deloitte România au obținut sesizarea CJUE de către Curtea de Apel București într-un litigiu care vizează impunerea TVA pentru operațiuni care nu implică livrarea de bunuri sau prestarea unor servicii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...