ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards

24 Iunie 2019   |   BizLawyer

Dentons, recunoscută ca “Best in Romania”

 
 
Dentons, cea mai mare firmă de avocatură la nivel mondial, a primit opt premii în cadrul celei de-a noua ediții a evenimentului Europe Women in Business Law Awards, organizat de către Euromoney Legal Media Group. Aceste premii reprezintă recunoașterea celor mai bune femei avocat din segmentul business și consilieri juridici din Europa, precum și cele mai bune firme de avocatură în care femeile din profesia juridică își desfășoară activitatea.

Sandra Hazan, partener în cadrul biroului din Paris, unul dintre coordonatorii grupurilor de practică fiscală la nivel global și european, precum și membră a consiliului de administrație la nivel european a primit distincția “Best in Tax”. Această distincție subliniază recunoașterea sa ca avocat de top de către anuare profesionale precum Chambers & Partners, The Legal 500 și International Tax Review.


Dentons a fost, de asemenea, recunoscută ca cea mai bună firmă pentru femeile din profesia juridică în România, Franța, Luxemburg, Republica Cehă, Turcia și Kazakhstan. Firma de avocatură din Istanbul Balcıoğlu Selçuk Akman Keki (BASEAK) care cooperează cu Dentons în Turcia, a fost de asemenea desemnată “Best in Turkey”.

Nu în ultimul rând, Dentons a primit de asemenea premiul pentru “Cel mai bun program internațional de mentorat” (“Best international mentoring program”) pentru al patrulea an consecutiv pentru programul de dezvoltare profesională dedicat avocaților seniori, care are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership.

Tomasz Dąbrowski, CEO Dentons Europe: “Promovarea profesională a femeilor reprezintă un punct major în cadrul agendei noastre de leadership, și vom continua să ne concentrăm atenția asupra încurajării, în prezent și în viitor, a prezenței femeilor în poziții de leadership în firma noastră. Suntem extrem de încântați să fim recunoscuți ca un angajator de top pentru femeile din profesia juridică.”

“Aceste distincții reprezintă o recunoaștere a talentului femeilor care își desfășoară activitatea în birourile Dentons, și de asemenea a importanței pe care o acordăm diversității și incluziunii, care reprezintă principiile noastre fundamentale în crearea și susținerea unui mediu de lucru vibrant și prosper” a declarat Perry Zizzi, Partener Coordonator al biroului Dentons din România.

Câștigătoarele galei Europe Women in Business Law Awards au fost selectate pe baza rapoartelor trimise de către societăți de avocatură și a evaluărilor realizate de echipele editoriale ale International Financial Law Review, Managing IP, Expert Guides și International Tax Review.

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 222 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...