ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”

17 Februarie 2023   |   BizLawyer

Evenimentul va avea loc în format fizic, la sediul Mușat & Asociații din București, Bd. Aviatorilor nr. 43, Sector 1, începând cu ora 14:00 și până la ora 19:30.

 
 
Mușat & Asociații va găzdui evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor „IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”, organizat cu sprijinul Young Romanian Arbitration Practitioners (YRAP).

Evenimentul va avea loc la data de 17 februarie 2023, în format fizic, la sediul Mușat & Asociații din București, Bd. Aviatorilor nr. 43, Sector 1, începând cu ora 14:00 și până la ora 19:30.

Elaborat de Subcomitetul Arb40 al Asociației Internaționale a Barourilor, IBA Arb40 Toolkit este un instrument care își propune să asiste tinerii practicieni în domeniul arbitrajului în vederea redactării primelor hotărâri arbitrale. Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea o oportunitate unică de a acumula în mod direct cunoștințe și sfaturi practice cu privire la redactarea hotărârilor arbitrale de la numeroși practicieni din domeniul arbitrajului internațional, precum și de a-și perfecționa abilitățile prin implicarea într-un exercițiu practic.


Înregistrarea este disponibilă pe website-ul Mușat & Asociații.

Despre Asociația Internațională a Barourilor (IBA)
Asociația Internațională a Barourilor (IBA) este cea mai proeminentă organizație reunind practicieni internaționali din domeniul juridic, asociații de avocați și societăți de avocatură. Apărută în 1947, la scurt timp după înființarea Organizației Națiunilor Unite, IBA a luat naștere din convingerea că o organizație formată din asociațiile avocaților din întreaga lume ar putea contribui la stabilitatea și pacea globală prin administrarea justiției. În următorii 75 de ani de la crearea sa, organizația a evoluat, de la o asociație compusă exclusiv din asociații de avocați și societăți de avocați, la una care încorporează avocați internaționali individuali și chiar firme de avocatură. La momentul actual, componența acesteia este formată din peste 80.000 de avocați internaționali individuali din cele mai importante firme de avocatură din lume și din aproximativ 190 de asociații de avocați și societăți de avocatură din peste 170 de țări.

Despre Mușat & Asociații
Recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, Mușat & Asociații este recomandată cu regularitate de publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) ca fiind unul din liderii pieței avocațiale în domeniile de Litigii & Arbitraj Comercial, Fuziuni & Achiziții, Energie & Resurse naturale, Drept Bancar, Privatizări, Drept Imobiliar, Concurență, Proprietate intelectuală, Drept penal, Fiscalitate. Totodată, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.
Mușat & Asociații și-a construit o practică vastă în domeniul arbitrajului internațional, care reunește experiența avocaților dintr-un spectru larg de industrii și sectoare de business cu o înțelegere profundă a pieței românești. Societatea asistă și reprezintă clienții în toate etapele procedurii de arbitraj, de la analiza inițială a litigiilor, precum și pe întreaga perioadă a desfășurării arbitrajului și în etapele subsecvente vizând anularea, sau recunoașterea și punerea în executare a hotărârilor arbitrale.
Experiența Mușat & Asociații include arbitraje comerciale internaționale, desfășurate în baza regulilor principalelor instituții arbitrale, implicând aspecte juridice complexe și pretenții substanțiale, precum și dispute arbitrale investiționale derivate din încălcări ale tratatele bilaterale și multilaterale de protecție a investițiilor. Practica Mușat & Asociații se concentrează de asemenea asupra procedurilor judiciare conexe arbitrajului, inclusiv anularea, recunoașterea și punerea în executare a hotărârilor arbitrale în România.
Avocații Mușat & Asociații sunt practicieni recunoscuți în domeniul arbitrajului internațional, pentru experiența vastă în multiple sectoare specifice, valorificând know-how-ul firmei construit în peste 30 de ani de activitate.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 57 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...