ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”

09 Mai 2024   |   BizLawyer

Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”

 
 
Avocatul Răzvan Gheorghiu-Testa, partener fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și unul dintre coordonatorii departamentului de real estate al firmei, a fost inclus, pentru a treia oară, pe lista celor mai influente personalități ale industriei imobiliare din România.

Publicația internațională Property Forum a lansat, la București, ediția 2024 a „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”, un catalog al celor 50 de personalități din industria imobiliară care s-au evidențiat prin activitatea intensă în acest sector, coordonând proiecte de anvergură pe plan local. Publicația include atât reprezentanți ai unora dintre cele mai active firme de construcții și cei mai activi dezvoltatori de proiecte imobiliare, proiecte industriale și de logistică, precum și consultanți imobiliari, avocați, bancheri, directori de investiții, specialiști în vânzări și marketing ș.a.m.d.


Pentru a treia oară, Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații și co-coordonatorul proiectelor firmei în acest domeniu face parte din topul celor mai influente personalități ale domeniului imobiliar din România. El are o experiență de peste 25 de ani, fiind specializat în drept imobiliar, drept societar/fuziuni și achiziții, fiscalitate. Răzvan este Fellow Member în cadrul Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS) și a fost ales pentru două mandate consecutive în board-ul RICS România. De asemenea, Răzvan este considerat unul dintre liderii pieței real estate din România de către publicații de prestigiu precum Chambers Europe sau Legal 500, care l-a inclus în elita „Hall of Fame” a avocaților specializați în drept imobiliar.   

În ultimul an, echipa coordonată de Răzvan a fost implicată într-o serie de tranzacții semnificative pentru piața din România, cum ar fi achiziția Expo Market Doraly de către grupul belgian Warehouses De Paw (WDP) sau achiziția rețelei de magazine CORA de către Carrefour Romania. De altfel, printre clienții tradiționali se numără grupul Carrefour, echipa oferind servicii de asistență juridică în legătură cu o multitudine de proiecte cu componentă de drept imobiliar. Totodată, firma asigură consultanță unor investitori instituționali precum Morgan Stanley, grupul Indotek sau Revetas Capital Advisors în legătură cu investițiile realizate pe piața locală.

„Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România” poate fi consultat pe site-ul Property Forum.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3 / 63
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ionuț Alexandru Anghel, Group legal counsel - Ericsson, juristul trecut prin firme de top în avocatura de business și format în unele dintre cele mai sofisticate și cu miză proiecte: “Profesionistul Dreptului are, aidoma unui dascăl, o vocație socială: el trebuie să lumineze acolo unde este întuneric, să apropie acolo unde există divergență, să creeze reguli și să asigure respectarea lor, eliminând arbitrariul din societate”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Attorney (flexible position) Competition, EU & Foreign trade - Bucharest
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Cătălin Istrate, Head of Legal & Business Conduct la Gilead Sciences Romania: “O bună înțelegere a businessului și ieșirea din zona de risk-free sunt calități pe care juriștii ar putea să le exerseze mai mult. De asemenea, digital și AI sunt domenii pe care juriștii ar trebui să le înțeleagă cât mai bine, pentru a nu fi depășiți de ele”
Frații Micula câștigă apelul și continuă ofensiva legală împotriva statului român în instanțele americane pentru recunoașterea unei datorii de 356 mil. $ | Judecătorii americani spun că România a încercat să “reîmpacheteze” argumente anterioare și a eșuat argumentând că hotărârile CJUE în procedurile privind ajutoarele de stat au invalidat sentința. “Vom continua să urmărim executarea silită împotriva României în Statele Unite și în alte jurisdicții”, amenință avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...