ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Filip & Company: Rebecca Marina devine counsel, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Cristina Filip, managing partner: Aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg

09 Aprilie 2024   |   BizLawyer

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 105 membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 16 avocați seniori și 45 de avocați colaboratori.

 
 
Filip & Company promovează un counsel și trei senior associates în această primăvară.
Filip & Company a reușit să dezvolte încă de la înființare un program centrat pe dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei. Iar promovările pe care firma de avocați le anunță astăzi sunt rodul acestui program.

Începând cu 1 martie 2024, Rebecca Marina (Bănci și servicii financiare) a fost promovată în poziția de counsel, iar Andrei Konya (Fuziuni și achiziții), Irina Oprea (Comercial) și Roxana Roșca (Dreptul concurenței) se alătură echipei de avocați seniori.

„Ne bucurăm să anunțăm aceste promovari bine-meritate și să îi felicităm pe Rebecca, Andrei, Irina și Roxana. Sunt co-echipieri cu care ne mândrim, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea ariilor de practică în care activează și care se bucură de încredere, recunoaștere si recomandari elocvente din partea clienților și colegilor. În același timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.


Având o experiență de peste 9 ani pe piața serviciilor financiare, Rebecca Marina a fost implicată într-o serie largă de achiziții în sectorul financiar, tranzacții de finanțare multi-jurisdicționale, restructurări și tranzacții care vizează aspecte de reglementare privind instituții de credit și de asigurări, fintech-uri și entități din sfera serviciilor de plată.

Andrei Konya este specializat în fuziuni și achiziții și are experiență relevantă în materia dreptului societăţilor comerciale. Andrei a asistat clienții în numeroase tranzacții încheiate cu succes în diverse industrii, cu precădere în sectorul serviciilor financiare, sectorul serviciilor medicale, sectorul IT&C și cel energetic.

Irina Oprea are o largă experiență în legatură cu definirea, organizarea și verificarea proceselor care conduc la respectarea regulilor de complianță legală, precum și în diverse sectoare reglementate precum protecția datelor, protecția consumatorului, media și telecom, dreptul mediului, reglementare și consultanță în domeniul dreptului comercial.

Roxana Roșca este specializată în materia dreptului concurenței, oferind asistență juridică în diferite investigații desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de zi cu zi în dreptul concurenței.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 105 membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 16 avocați seniori și 45 de avocați colaboratori.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 40 / 1724
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...