ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Simion & Baciu | Ana-Maria Corugă și Cristiana Prodescu au fost promovate pe poziția de Managing Associate

11 Ianuarie 2022   |   M.T.

În urma promovării Anei-Maria Corugă și a Cristianei Prodescu, echipa Simion & Baciu este formată din trei parteneri, trei Managing Associate, șapte Associates, un avocat Of Counsel, susținuți de un un departament administrativ format dintr-un Admin & IT Director, un Operations Director și un Office Assistant.

Ana-Maria Corugă (stanga) si Cristiana Prodescu au fost promovate pe pozitia de Managing Associate în cadrul Simion & Baciu

 
 
Începând cu data de 1 ianuarie 2022 Ana-Maria Corugă și Cristiana Prodescu au fost promovate pe poziția de Managing Associate  în cadrul Simion & Baciu.

Ana-Maria Corugă a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019. Din poziția de Senior Associate, Ana-Maria a fost încă de la început o parte esențială a proiectului Simion & Baciu, și a contribuit semnificativ la startul activității firmei de avocatură. Un membru extrem de important al echipei, Ana-Maria a avut o contribuție majoră la dezvoltarea practicilor de protecția consumatorilor & publicitate, protecția datelor cu caracter personal și life sciences, fiind recunoscută drept un avocat reputat și un specialist de marcă în aceste domenii.


Cristiana Prodescu s-a alăturat echipei Simion & Baciu în anul 2021 și a fost, încă de la începutul colaborării, un membru important al departamentului de litigii a Simion & Baciu, având o contribuție esențială la dezvoltarea practicii noastre de litigii. Un avocat complex, care îmbină impecabil activitatea de asistență și reprezentare a clienților în fața instanțelor de judecată sau a forurilor arbitrale cu consultanța acordată clienților în faza pre-litigioasă, Cristiana este apreciată de clienți pentru cunoștințele tehnice dar și pentru înțelegerea profundă a aspectelor cu privire la care serviciile sale juridice sunt necesare.

Cu o evoluție profesională accelerată, capacitate de a coordona proiecte complexe și o aplecare deosebită spre a înțelege industriile în care activează clienții pe care îi asistă, atât Ana-Maria cât și Cristiana sunt membri de bază ai echipei Simion & Baciu, iar promovarea lor pe poziția de Managing Associate este pasul firesc într-o carieră juridică ce se arată deja foarte promițătoare.

În urma promovării Anei-Maria Corugă și a Cristianei Prodescu, echipa Simion & Baciu este formată din trei parteneri, trei Managing Associate, șapte Associates, un avocat Of Counsel, susținuți de un un departament administrativ format dintr-un Admin & IT Director, un Operations Director și un  Office Assistant.

Despre Ana-Maria Corugă: Ana-Maria activează ca avocat în cadrul Baroului București începând cu anul 2015, acumulând o experiență vastă în domeniile ce se circumscriu expertizei sale, precum protecția consumatorilor și publicitate, proprietate intelectuală, drept medical și farmaceutic, protecția datelor cu caracter personal.
Anterior înființării Simion & Baciu, Ana-Maria a fost un membru cheie al practicii de proprietate intelectuală, protecția consumatorilor & pharma în cadrul uneia dintre cele mai importante firme de avocatură din România, practică coordonată la acel moment de partenerii fondatori ai Simion & Baciu.
Ana-Maria acordă clienților săi servicii de asistență juridică atât prin raportare la aspecte de drept comercial și contractual, cât și față de aspecte supuse unui grad ridicat de reglementare, portofoliul de clienți subsumând astfel operatori reprezentativi în sectoarele de retail, FMCG, industria auto, piața produselor din tutun și a produselor conexe.
Ana-Maria se implică în mod activ și constant în activitatea desfășurată în cadrul grupurilor de lucru constituite la nivelul asociațiilor în care Simion&Baciu este membru.

Despre Cristiana Prodescu: Cristiana este avocat din luna Decembrie a anului 2013, acumulând experiență în sfera litigiilor încă de la momentul intrării în profesie. Înainte de a se alătura Simion & Baciu, Cristiana a făcut parte din cadrul departamentelor de litigii ale uneia dintre cele mai importante case de avocatură locale, dar și al unei importante societăți de avocatură multinaționale, de origine austriacă, cu birouri în peste 10 țări din Europa.
Cristiana oferă asistență clienților într-un spectru larg de probleme care implică atât consultanță (cu accent pe consultanță precontencioasă și înțelegeri extrajudiciare), cât și reprezentare în dispute contencioase (reprezentarea clienților în fața instanțelor, inclusiv a curților de arbitraj și a altor organisme jurisdicționale).
Portofoliul acumulat cuprinde asistența și reprezentarea unor mari companii internaționale și naționale în variate categorii de litigii (cu precădere litigii comerciale, de proprietate intelectuală, de muncă, din sfera protecției consumatorilor și cea a achizițiilor publice) și în proceduri arbitrale. Deopotrivă, a fost implicată activ în desfășurarea de activități de due diligence în domeniul managementului riscului și al conformității diverselor activități ale companiilor cu reglementările în vigoare, precum și în mai multe proceduri de executare silită și proiecte de insolvență/ restructurare.
În materia dreptului muncii, Cristiana acordă asistență clienților în legătură cu aspectele litigioase, dar și cu privire la o gamă largă de aspecte de consultanță legate de personalul angajat, începând cu redactarea contractelor individuale de muncă și ale regulamentelor interne, până la acordarea sprijinului în activitatea de zi cu zi în sfera problemelor de dreptului muncii.
Cristiana este avocat recomandat de către Legal 500 în anul 2021: „un avocat remarcabil și inteligent care se bucură de succes atunci când acordă asistență juridică în probleme complexe în cadrul jurisdicției din România”.

Despre Simion & Baciu: Simion & Baciu este o societate de avocatură înființață la jumătatea anului 2019 de Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu.
Simion & Baciu reunește o echipă de 14 avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți.
Serviciile firmei acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa Simion & Baciu oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora. Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 15 / 5851
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR alături de Autonom Services la achiziția Premium Leasing. Echipă multidisciplinară de avocați coordonată de partenerii Costin Tărăcilă și Alina Stăvaru
Clienții BSMP din practica de Energie manifestă un apetit ridicat pentru proiecte în segmentele de oil&gas și regenerabile. Ionuț Bohâlțeanu, Managing Partner: Din perspectiva practicii de Energie, putem afirma că anul 2021 a depășit nivelul anilor precedenți pandemiei COVID19
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates | Banking, Finance, Digital & Tech Law
Wolf Theiss a asistat Enercon GmbH în legătură cu vânzarea a 100% din părţile sociale deţinute în cadrul Ecoenergia SRL. Meinhard Stelte, Senior Consultant UEE Holding: ”Avocații noștri de la Wolf Theiss au acordat un sprijin remarcabil în această tranzacție”
SAA anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Doi avocați preiau roluri de partener, alți trei fac un pas înainte în carieră
Practica de Real Estate & Construction de la Wolf Theiss a derulat anul trecut unele dintre cele mai mari tranzacţii din piața locală | Interesul investitorilor se îndreaptă acum, cu precădere, către proiecte logistice şi industriale, dar şi către parcuri fotovoltaice şi eoliene. Piaţa rezidenţială continuă să fie atractivă, atât pe segmentul de high-end ̸ lux, cât şi al locuințelor ‘affordable’, spun avocații
De vorbă cu experții KPMG specializați în achiziții publice, despre modificările legislative, asistența acordată clienților și proiectele cheie din această arie de practică. Vlad Peligrad, Partener KPMG Legal – Toncescu și Asociații: Apartenența la rețeaua KPMG ne aduce avantaje unice pe piață. Echipele mixte de avocați și consultanți fiscali, tehnici, contabili abordează orice proiect din toate perspectivele
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Conferința de administrare a cauzei (Powered by ZRVP)
Avocații de Real Estate de la D&B David și Baias văd semne pozitive pentru 2022 în acest sector afectat de criza sanitară, de modificări legislative cu impact direct asupra costurilor și de lipsa de claritate a unor acte normative. Clauzele de garanție și indemnizații au rămas cele mai discutate subiecte în tranzacțiile imobiliare
MPR Partners intră în al doilea arbitraj ICSID, alături de avocații biroului newyorkez Squire Patton Boggs. De cealaltă parte, lângă reclamanți sunt birourile Schoenherr din Viena și București
Activitatea practicii de real estate de la DLA Piper Dinu a fost aproape „business as usual” în 2021, aspect confirmat și prin realizarea țintelor financiare și creșterea echipei. Cele mai multe proiecte au fost din aria tranzacțiilor - transferuri de proprietate sau de companii cu o componentă majoră imobiliară. Piața rămâne dinamică și ofertantă pentru tranzacții, pe fondul unui apetit ridicat al băncilor în finanțarea sau refinanțarea proiectelor imobiliare, spun avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...