ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BCR se implică în dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor și susține programul de educație și mentorat dezvoltat de Professional Women’s Network România

15 Noiembrie 2022   |   BizLawyer

• Noua ediție Trusa pentru Antreprenoare PWN România are loc în perioada 25 noiembrie 2022 – 7 iulie 2023 și include 15 ateliere și peste 60 de ore de educație antreprenorială și networking • 25 din cele 40 de locuri disponibile în Trusa pentru Antreprenoare sunt destinate antreprenoarelor cliente BCR • Trusa 2022-2033 se va desfășura pe trei coordonate: „Step-by-Step” Start-Up, Scale-Up și Unicorn, fiecare dintre acestea având o structură adaptată nivelului antreprenorial vizat

 
 
Banca Comercială Română se implică în dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor și se alătură Professional Women’s Network România, în susținerea programului de educație și mentorat Trusa pentru Antreprenoare. Noua ediție are loc în perioada 25 noiembrie 2022 – 7 iulie 2023 și include 15 ateliere și peste 60 de ore de educație antreprenorială și networking.

Trusa pentru Antreprenoare PWN România 2022 – 2023 se desfășoară pe trei coordonate:
-    „Step-by-Step” Start-Up oferă fiecărei participante îndrumare pe calea antreprenoriatului de la experți cunoscuți în domeniu, pornind de la o incursiune asupra motivației de a deveni antreprenoare, misiunea business-ului și până la modalități de a construi valoare pentru clienți și dezvoltarea abilităților de vânzare.

-    Scale-Up este trusa care oferă posibilitatea aprofundării unor subiecte precum setarea unui obiectiv strategic, modalități de atragere a finanțărilor și structura de business, astfel încât fiecare participantă să poată crea o strategie de dezvoltare a afacerii pe termen lung.
-    Unicorn asigură posibilitatea femeilor antreprenor să facă schimb de experiență și să colaboreze cu experți în business pentru a valorifica oportunitățile industriei în care activează și pentru a-și crește relevanța pe lanțul valoric.

„Sprijinim Trusa pentru Antreprenorare și ne dorim să oferim unui număr cât mai mare de femei posibilitatea să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, dar și să-și îmbunătățească afacerile într-un mod sustenabil, eficient și profitabil. Susținerea antreprenoarelor, prin mentorat pentru dezvoltarea și diversificarea afacerilor, dar și prin produse bancare personalizate, înseamnă creare de locuri de muncă, promovarea egalității de șanse și transformare economică și socială. Pentru noi este o prioritate să normalizăm implicarea femeilor în afaceri, iar colaborarea cu Professional Women’s Network România este un alt pas pentru care îl facem pentru susținerea femeilor antreprenor, a căror dedicare profesională ne inspiră și ne motivează”, a declarat Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane în cadrul BCR.

„Trusa pentru Antreprenoare a început ca un proiect de sprijin al antreprenoarelor debutante și s-a dezvoltat constant cu fiecare ediție pentru a răspunde cât mai comprehensiv nevoilor identificate în rândul membrelor antreprenoare. Programul pășește în acest an într-o nouă etapă de maturizare, fiind îmbogățit cu multe elemente noi și surprinzătoare și cu parteneri pe măsură. Mulțumim BCR pentru sprijinul oferit, implicare și pentru că este alături de noi în procesul de creștere a afacerilor locale românești”, a spus Ileana Botez, președinte PWN România.

„În această ediție, ne-am propus ca, mai mult decât să oferim un set de cunoștințe relevante pentru antreprenoare, să le cultivăm un mind-set de business și de dezvoltare, prin intermediul unor povești de succes și al unor speakeri validați de mediul de afaceri, care au realizări notabile chiar la nivel de unicorn”, a declarat Daniela Marișcu, VP Antreprenoriat PWN România.

Formatul nou al Trusei 2022-2023 a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor identificate în rândul antreprenoarelor, iar fiecare participantă este încurajată să avanseze către palierele următoare, cum sunt trusa Scale-Up sau trusa Unicorn. Conținutul a fost îmbunătățit cu ajutorul unor mentori cu vastă experiență în business-ul românesc și internațional, precum și al unor antreprenori de succes care își vor împărtăși povestea și experiența cu participantele la Trusă.

Mai multe informații despre truse și despre înscriere
pot fi consultate aici.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5157 / 16906
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...