ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Furnizorul de logistică pentru ecommerce HelpShip își extinde operațiunile în CTPark Oradea Cargo Terminal la 12.500 mp

12 Iunie 2024   |   BizLawyer

Această mișcare strategică este un răspuns la cererea tot mai mare de servicii de fulfillment și logistică determinată de creșterea rapidă a comerțului electronic în România, a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est (ECE).

 
 
CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat în Europa, după suprafața brută închiriabilă (GLA), a închiriat 12.500 mp de spațiu de depozitare în CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial din România cu un terminal cargo aerian, către HelpShip, un furnizor de top de soluții de e-fulfillment și logistică, parte a grupului și rețelei logistice euShipments.com.

Extinderea reflectă creșterea rapidă a HelpShip, care și-a dublat capacitatea operațională de la 5.300 mp în mai puțin de un an. Această mișcare strategică este un răspuns la cererea tot mai mare de servicii de fulfillment și logistică determinată de creșterea rapidă a comerțului electronic în România, a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est (ECE). Expansiunea HelpShip se aliniază cu angajamentul său de a oferi soluții logistice eficiente și de încredere portofoliului său în creștere de clienți de comerț electronic.


"HelpShip este o companie foarte dinamică, care întruchipează spiritul antreprenorial al erei moderne a comerțului electronic, iar creșterea și dezvoltarea sa remarcabilă în locația cheie CTPark Oradea Cargo Terminal demonstrează cum arată un parteneriat de succes. Reușita chiriașilor noștri este ca și a noastră și suntem mândri să facem parte din această poveste de succes”, a declarat Aurel Cîrstea, Business Development Manager, CTP Romania.  

Poziția privilegiată a depozitului în cadrul parcului industrial CTPark Oradea Cargo Terminal asigură o conectivitate perfectă către rutele cheie de transport, facilitând distribuția rapidă și eficientă  a mărfurilor. Cu centrul său de fulfillment strategic amplasat în CTPark Oradea Cargo Terminal, HelpShip realizează livrări în ziua următoare atât către România, cât și către Ungaria, respectiv în 48 de ore pentru livrările către Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia și în 3 până la 5 zile lucrătoare pentru livrările către restul UE. Hub-ul logistic din Oradea oferă, de asemenea, o conexiune directă către alte locații ale rețelei logistice euShipments.com: Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croația), Senec (Slovacia) și Ljubljana (Slovenia) printr-o rută zilnică de transport.

Creșterea cumpărăturilor online, accelerată de boom-ul AI, digitalizarea globală și efectele pandemiei de Covid-19, a determinat multe afaceri de comerț electronic din regiune să exploreze oportunități de extindere și să externalizeze nevoile lor logistice către parteneri de încredere, precum HelpShip. Clienții HelpShip beneficiază de acces cuprinzător la rețeaua de fulfillment și livrare la nivelul întregii UE oferită de euShipments.com.

"Am început cu propriul meu magazin online și m-am confruntat cu numeroase provocări în lanțul de aprovizionare. Această experiență a evidențiat oportunitatea de a crea o companie de fulfillment care să optimizeze aceste procese. Astăzi, HelpShip este o dovadă a acelei viziuni," a declarat Ștefan Popa, CEO HelpShip. "Suntem încântați să împărtășim creșterea noastră continuă în România și să anunțăm extinderea operațiunilor noastre, asigurându-ne un depozit modern de 12.500 de metri pătrați în CTPark Oradea Cargo Terminal. În prezent, procesăm aproximativ 500.000 de comenzi pe lună și ne propunem să menținem acest volum până la sfârșitul anului."

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe o suprafață de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de peste 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi rampa de parcare pentru aeronave sau căile de acces care leagă rampa de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Amplasat în partea vestică a României, la doar 10 km distanță de Borș, cel mai mare punct de frontieră de pe granița vestică, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu mari orașe învecinate precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta.

Romania este a doua cea mai mare piață pentru CTP, reprezentând peste 2,9 milioane de metri pătrați din portofoliul său de spații industriale și logistice de clasă A în peste 15 orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 194 / 17226
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...