ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

World Class deschide un nou centru de fitness premium în cadrul One Cotroceni Park

20 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Clubul World Class One Cotroceni va dispune de facilități premium pentru sănătate, fitness și wellness.

 
 
One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță deschiderea unui nou centru de fitness World Class în cadrul dezvoltării One Cotroceni Park din București. Spațiul de 2.600 de metri pătrați va oferi locuitorilor și angajaților din zonă facilități de ultimă generație pentru a face sport și pentru a duce o viață sănătoasă.

Noul centru de fitness, care va fi inaugurat oficial pe 22 noiembrie, este amplasat strategic într-unul dintre cele mai apreciate cartiere rezidențiale și hub-uri de afaceri din București, care se aliniază perfect cu misiunea World Class de a deveni cea de-a treia destinație esențială în viața oamenilor, după locuință și locul de muncă.


„One Cotroceni Park combină funcțiile rezidențială, de birouri și comercială în peisajul urban într-un mod extrem de eficient, oferind multiple beneficii atât pentru zona în care este situat, cât și pentru locatari și chiriași. Suntem încântați de faptul că aceste beneficii includ și o nouă locație World Class, care va contribui la un stil de viață activ, sănătos și dinamic al comunității care se formează în jurul acestei dezvoltări imobiliare mixte", a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Kent Orrgren, CEO World Class România, și-a exprimat de asemenea entuziasmul cu privire la această extindere: „Suntem încântați să extindem rețeaua premium de sănătate și fitness World Class în această nouă locație strategică și să devenim o parte importantă a stilului de viață sănătos și activ al tuturor celor care locuiesc și lucrează aici. Cu fiecare nou club deschis, facem pași importanți către misiunea noastră de bază: aceea de a inspira și motiva cât mai mulți români să fie mai activi, să facă mișcare mai frecvent, să adopte un stil de viață sănătos. World Class One Cotroceni va fi al 45-lea club din rețea și îi așteptăm pe viitorii membri cu o experiență de antrenament de ultimă generație și cu o echipă înalt calificată de antrenori personali și instructori, cu certificare internațională, pregătiți să ofere o experiență unică de antrenament holistic și de wellness."

Clubul World Class One Cotroceni va dispune de facilități premium pentru sănătate, fitness și wellness, oferind membrilor acces la o piscină semi-olimpică cu o trambulină înaltă de 8 metri, saună, studiouri pentru antrenamente de grup, programe de antrenament originale și un studio revoluționar pentru cycling virtual imersiv. Membrii vor putea beneficia, de asemenea, de o sală de fitness dotată cu aparate de de ultimă generație și de zone dedicate pentru antrenament personal.

Centrul de fitness va completa oferta comercială și de petrecere a timpului liber a One Cotroceni Park, care își propune să ofere, în cadrul unei singure locații, o varietate largă de facilități și servicii: spații verzi, restaurante, cafenele, baruri, magazine și multe altele.

World Class, în calitate de partener al programului ONE Community, pune la dispoziția locatarilor și chiriașilor One Cotroceni o platformă online ce permite accesul la oferte exclusive.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din București, care include un mix de spații rezidențiale și comerciale. Dezvoltarea beneficiază de certificare LEED Platinum, care atestă funcționarea durabilă și impactul minim asupra mediului, și de certificarea WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea și starea de bine la locul de muncă.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 953 / 16399
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
Cei mai buni avocaţi în domeniul mărcilor, remarcați de WTR 1000, ediția 2024 | Țuca Zbârcea & Asociații, Simion & Baciu, Răzvan Dincă & Asociaţii și Ratza & Ratza sunt lideri pe segmentele analizate, o bună expunere pentru Mușat, Schoenherr, ZRVP și NNDKP. Un jucător nou și extrem de puternic a intrat pe piața locală și se anunță drept un concurent serios pe acest segment
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...