ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Accor semnează un nou acord de franciză și extinde la Bacău rețeaua locală de hoteluri Mercure

08 Decembrie 2022   |   BizLawyer

Hotelul nou construit va face parte dintr-o extindere de proporții a proiectului Arena Mall. Hotelul va întâmpina primii oaspeți în al doilea trimestru din 2025

 
 
Accor, lider mondial în industria ospitalității, anunță semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău. Hotelul va fi operat de dezvoltatorul local Arena City Center S.R.L. și va fi primul afiliat unui lanț internațional din oraș.

Hotelul de 80 de camere Mercure Bacău va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2025. Hotelul se va alătura celor 14 hoteluri ale grupului, anunțate și programate să se deschidă în întreaga țară în următorii trei ani. Pe lângă camerele sale spațioase și elegant amenajate, hotelul își va întâmpina oaspeții cu un restaurant a-la-carte, o terasă exterioară și un bar. O sală de bal generoasă de 775 mp, 3 săli de ședințe separate, inclusiv un foaier, un rooftop-lounge pentru evenimente private de mici dimensiuni - cu vedere la lac, vor găzdui toate formele de festivități private și evenimente corporative. Oaspeții hotelului se vor bucura, de asemenea, de o parcare generoasă, hotelul devenind astfel extrem de accesibil și convenabil pentru călătorii care sosesc cu mașina. În conformitate cu angajamentul de peste 50 de ani al Accor față de ospitalitatea pozitivă și cu eforturile neobosite ale dezvoltatorului de a ajuta orașul Bacău să se dezvolte în mod durabil, noul hotel va fi o clădire verde.  


Situat în partea de nord a orașului, pe strada Ștefan cel Mare, Mercure Bacău va face parte dintr-o extindere complexă a Arena Mall Bacău. Noua etapă de dezvoltare va aduce și o nouă aripă mall-ului, o clădire rezidențială de 200 de apartamente, o parcare și un  loc de joacă de mari dimensiuni, indoor & outdoor, Cinema City cu 8 săli, dintre care una va fi reconfigurată în 4DX. Arena Mall este cea mai mare destinație comercială modernă din Bacău.

“Deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău, unul dintre orașele emergente ale Moldovei, este o dovadă a angajamentului Accor de a sprijini dezvoltarea turismului românesc. Aducem orașe promițătoare, precum Bacău, în atenția comunității internaționale de călători Accor și le facem accesibile, asigurându-i pe viitorii noștri oaspeți că aici vor fi primiți la aceleași standarde cu care brandul i-a obișnuit. Mai mult, le promitem că noua destinație îi va surprinde cu o poveste locală și îi va fermeca cu servicii prietenoase și personalizate. Mai mult decât atât, suntem onorați să devenim parteneri cu un reputat dezvoltator local, care a lăsat deja o amprentă semnificativă asupra orașului.” afirmă Maria Drăgulin, Accor Development Director pentru Romania, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

“Locuitorii orașului nostru și cei care ne vizitează deopotrivă caută astăzi mai mult decât produse și servicii. Aceștia caută să fie surprinși și să pătrundă într-o experiență la 360 de grade care să le creeze emoții și amintiri. Aceasta este filozofia care ne-a ghidat spre dezvoltarea noii faze a proiectului Arena Mall și suntem încântați că am găsit în Accor un partener care împărtășește aceeași pasiune pentru oameni și pentru stilul lor de viață. Prin includerea hotelului Mercure în noua noastră dezvoltare, facem încă un pas spre a deveni o destinație urbană completă. Având în vedere poziția geostrategică a orașului Bacău, suntem convinși că noul hotel va fi punctul de întâlnire în care oamenii de afaceri locali, dar și naționali și internaționali își vor putea organiza întâlnirile importante și evenimentele corporate.” a afirmat Ovidiu Budeanu, dezvoltator și acționar al Arena Mall Bacau.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale. Brand-ul este renumit pentru accentul pus pe împărtășirea de "Povești locale" pentru felul cum îi ajută pe călători să descopere bijuterii ascunse care nu pot fi găsite în ghiduri și povești surprinzătoare pe care doar localnicii le cunosc. Din momentul în care oaspeții sosesc - fie că se află în Rio, Paris, Bangkok sau în orice altă destinație la nivel global - aceștia sunt imediat integrați într-o atmosferă de inspirație locală. Totul, de la designul decorativ până la pasiunea pentru bucătăria și băuturile locale, este înrădăcinat în caracteristicile unice ale fiecărei destinații.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1101 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...