ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Accor anunță deschiderea primului hotel Handwritten în București

22 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Hotelul de 100 de locuri Tecadra Bucharest Handwritten Collection își va întâmpina primii oaspeți în septembrie 2025, devenind astfel primul hotel din România care face parte din Handwritten Collection.

 
 
Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță parteneriatul cu compania locală TECADRA HOTELS S.R.L., pentru transformarea completă și extinderea actualului hotel Tecadra. Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului. Clădirea va avea 50 de camere și suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietății, ceea ce va aduce 50 de noi unități de apartamente. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. Proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare.

Hotelul va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.


Poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, hotelul se află chiar în centrul unuia dintre cele mai prestigioase cartiere rezidențiale din București, înconjurat de școli internaționale de renume, centre de fitness și wellness și galerii comerciale de lux. Situat în apropierea celui mai mare hub de birouri din București, Pipera Nord, hotelul se bucură de acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa. Fie că sosesc de la Henri Coandă sau de la Băneasa, oaspeții pot ajunge la hotel în mai puțin de 15 minute. Șoseaua de Centură a Bucureștiului este, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu mașina.

"Să deschidem o primă proprietate Handwritten în București este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalității în capitala României. Călătorii de afaceri și de leisure de astăzi caută experiențe unice și autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente și de tip boutique și îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăți personalizate, să creeze pentru acestea identități distinctive și să le conecteze cu publicul internațional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea și a le crește veniturile.", afirmă Cătălina TomaDevelopment Director of Accor Premium, Midscale & Economy Brands.

"Suntem bucuroși să facem echipă cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalității. Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendințe din industrie, la canalele de marketing și distribuție și la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase și mai autentice branduri Accor - Handwritten Collection. Să conferim hotelului nostru, Tecadra Bucharest Hotel Handwritten Collection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referință pentru călătorii de afaceri și de leisure care caută o destinație premium în nordul Bucureștiului.", a precizat Tudor Cobalas, reprezentant al TECADRA HOTELS S.R.L.

Handwritten Collection, un brand de colecție de tip midscale al Accor, își sărbătorește prima aniversare în ianuarie 2024, cu o rețea în plină expansiune de hoteluri fermecătoare și diverse din întreaga lume. Brandul a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2023, cu scopul de a reuni hoteluri de dimensiuni mici și medii care reflectă în mod autentic caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. De atunci, Handwritten Collection a deschis 12 hoteluri curatoriate în decurs de doar 12 luni. Cu aproximativ 25 de hoteluri în curs de deschidere în 2024 și ulterior și peste 150 de proiecte și lead-uri în faza de analiză activă, Handwritten Collection devine unul dintre brandurile de colecție de tip midscale cu cea mai rapidă creștere din lume.

Handwritten Collection face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.500 de proprietăți în peste 110 țări și este o marcă participantă la ALL - Accor Live Limitless - un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 675 / 16733
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Maria Gogoașă, cel mai mare punctaj la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2021: Pentru o perspectivă mai aplicată asupra profesiilor juridice, consider că ar fi benefică suplimentarea orelor obligatorii de practică. 60, respectiv 90 de ore pe an, nu sunt suficiente pentru ca un student să-și formeze o opinie completă despre profesiile juridice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...