ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Accor anunță primul său hotel din Cluj. ibis Styles se va deschide în al doilea trimestru al anului 2025

04 Octombrie 2023   |   BizLawyer

Hotelul va fi poziționat în apropiere de Amera Tower Business Center, în partea de nord-vest a orașului, între două parcuri industriale, West Industrial Area și Tetarom I.

 
 
Accor, lider mondial în industria ospitalității, anunță semnarea recentă a unui acord de management cu Amera Group, în prezența lui Călin Ile, fostul președinte al Federației Industriei Hoteliere din România, pentru deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Cluj. Proprietatea va fi primul hotel operat de Accor în Cluj, al doilea cel mai important oraș din România, și este programată să se deschidă în aprilie 2025.

ibis Styles Cluj va oferi 110 camere, inclusiv camere de familie și camere pentru persoane cu dizabilități. Hotelul va include și un restaurant, un concept de sine stătător dezvoltat de Accor, care promite să ofere mâncare locală și internațională, urmărind să primească rezidenții care locuiesc în cartier și persoanele care lucrează în birourile din apropiere. De asemenea, hotelul va include o sală amplă de conferințe, multifuncțională, unde vor putea fi organizate atât evenimente corporative, cât și private.


Hotelul va fi poziționat în apropiere de Amera Tower Business Center, în partea de nord-vest a orașului, între două parcuri industriale, West Industrial Area și Tetarom I. Situat în afara aglomerației urbane, ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun, hotelul se va bucura de acces direct la drumul european E81. Locația se află la doar 7 km de centrul orașului și la 5 km de Cluj Arena, care găzduiește principalele evenimente sportive și de divertisment din Cluj Napoca.

Cu mai mult de jumătate de milion de locuitori în zona sa metropolitană, Clujul s-a impus ca un centru de inovare și dezvoltare economică. Economia diversă a orașului cuprinde sectoare precum IT, sănătate și producție, atrăgând întreprinderi globale și încurajând spiritul antreprenorial. În plus, atractivitatea Clujului se extinde și în domeniul turismului, cu arhitectura sa istorică, centrul plin de viață al orașului și apropierea de peisajul rural impresionant al Transilvaniei. Orașul este un centru academic cheie în România, cu 12 universități și peste 80.000 de studenți. Scena culturală și de divertisment vibrantă a Clujului găzduiește o multitudine de evenimente și festivaluri pe tot parcursul anului, cum ar fi TIFF - Festivalul Internațional de Film Transilvania, Electric Castle și festivalul de renume mondial Untold, care atrage pasionații de muzică din întreaga lume.

"Deschiderea viitoare a ibis Styles, primul hotel Accor din Cluj, marchează o etapă importantă pentru grup, prin extinderea prezenței noastre pe această piață vibrantă și dinamică. Ne-am angajat să oferim un standard ridicat de cazare și servicii și să extindem gama de branduri de pe piață, într-un mod care se aliniază perfect cu spiritul tânăr și inovator al Clujului. Faptul că ne unim forțele cu un dezvoltator local de prestigiu, Amera Group, este o garanție pentru calitatea viitorului proiect și un punct de plecare excelent pentru povestea noului ibis Styles Cluj", afirmă Cătălina TomaDevelopment Director Accor Premium, Midscale & Economy Brands.

"Călătoria pe care o începem astăzi alături de Accor este una de dezvoltare durabilă. Acum mai bine de 20 de ani ne-am angajat să contribuim la dezvoltarea Clujului ca destinație cheie pentru afaceri, iar acum, încă o dată, ne onorăm această promisiune printr-o investiție cu totul nouă. Suntem încrezători că și acest proiect va deveni un punct de reper pentru oraș și că va completa în mod ideal zona cu servicii de ospitalitate excelente, garantate de know-how-ul și expertiza unuia dintre cele mai prestigioase nume din industrie”, a completat Ádám Ambrus, reprezentant al Amera Group.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1823 / 16733
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Maria Gogoașă, cel mai mare punctaj la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2021: Pentru o perspectivă mai aplicată asupra profesiilor juridice, consider că ar fi benefică suplimentarea orelor obligatorii de practică. 60, respectiv 90 de ore pe an, nu sunt suficiente pentru ca un student să-și formeze o opinie completă despre profesiile juridice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...