ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cargus ajunge la 3.000 de locații SHIP & GO și continuă să investească pentru a construi cea mare rețea de proximitate la nivel național

28 Noiembrie 2022   |   BizLawyer

• Rețeaua Cargus SHIP & GO oferă servicii de curierat la punct fix în locații de tip magazin partener și lockere, pentru cumpărători din peste 750 de localități din România, mari și mici. • Din cele 3.000 de puncte SHIP & GO, 150 sunt lockere, iar restul sunt de tip PUDO (pick up, drop off) – 45 sunt puncte proprii, 700 sunt puncte individuale (spații comerciale mici) și peste 2.200 sunt puncte dezvoltate în parteneriat cu rețele mari. • În prezent, rețeaua Cargus SHIP & GO poate susține aproximativ 75.000 de colete pe zi. • Consumatorii Cargus beneficiază, astfel, de mai multe opțiuni de livrare, iar magazinele online de o eficiență crescută, prin reducerea timpului de recepție a coletului.

 
 
Cargus a investit constant în dezvoltarea serviciului click & collect sub marca Cargus SHIP & GO, crescând succesiv numărul de locații, fie prin deschiderea de puncte proprii, fie prin parteneriate cu afaceri locale. Investiția în rețeaua de puncte de proximitate este un răspuns la nevoile consumatorilor, care se așteaptă la livrări nu doar la adresă, ci și în locuri din apropiere, de unde își pot ridica în mod convenabil coletele, în orice moment al zilei – deci la dinamism și flexibilitate.

Rețeaua Cargus SHIP & GO a atins, luna aceasta, 3.000 de puncte, majoritatea fiind centre de tip PUDO (pick-up and drop-off), acoperind astfel peste 750 de localități din România, atât orașe mari, cât și localități din zona rurală. Acestea includ și cele peste 150 de puncte din București, de tip locker, soluție lansată de compania de curierat în luna septembrie. Lockerele Cargus sunt prezente în zone ușor accesibile – rețele de retail, benzinării, dar și în zone rezidențiale.


Extinderea rapidă a rețelei SHIP & GO la nivel național se datorează și parteneriatului strategic pe care Cargus îl are cu PayPoint, companie specializată în soluții de plată. Consumatorii pot să își ridice coletele din peste 2.200 de puncte PayPoint din întreaga țară.

“O experiență completă de curierat înseamnă și investiții constante în diversificarea opțiunilor de livrare. În ultimii doi ani, am depus eforturi consistente în a dezvolta rețeaua de puncte SHIP & GO, astfel încât tot mai mulți consumatori să beneficieze de control, flexibilitate și libertate atunci când aleg unde să le fie livrat coletul. Este una din direcțiile noastre strategice, alături de investițiile în logistică și dezvoltarea unui ecosistem care integrează o multitudine de soluții centrate pe consumator, de la plată la retur”, a declarat Anda Bucșan, Chief Customer Officer Cargus.

Județele cu cele mai multe puncte de livrare de proximitate tip PUDO sunt: București cu 300 de centre, Cluj, Timiș, Iași, Brașov, Constanța, fiecare cu aproximativ 150 de centre.

Volumul potențial de colete livrate în rețeaua SHIP & GO este de 75.000 de colete/zi. În plus, rețeaua de livrare de proximitate dispune de o mai mare flexibilitate a programului, care face ca majoritatea coletelor livrate în punctele PUDO să fie recepționate de destinatarii finali în maxim 36 de ore de la momentul în care ajung in punctele SHIP & GO.

Livrarea în punctele de tip PUDO este și mult mai rapidă. Destinatarii beneficiază de livrare în următoarea zi lucrătoare din momentul în care curierul Cargus a preluat coletul de la expeditor. Apoi, aceștia au la dispoziție până la 5 zile lucrătoare pentru a-și ridica coletele, dacă aleg de la început un punct SHIP & GO ca destinație de livrare. Mai mult, rețeaua de puncte tip PUDO SHIP & GO oferă cumpărătorilor o paletă completă de modalități de plată: cu cardul în locație, online prin Pay by Link și aplicația mobilă, dar și numerar – opțiunile de plată diferă în funcție de profilul locației.

“Suntem parte din ecosistemul e-Commerce și un partener recunoscut pentru calitatea serviciilor sale. Așa că, investim în simplificarea procesului de shopping online, oferind comercianților o multitudine de instrumente care pot fi folosite ca argument pentru atragere de noi clienți și de fidelizare  a celor existenți – de la rețeaua națională de proximitate și până la soluțiile de plată”, adaugă Anda Bucșan.

Rețeaua SHIP & GO joacă un rol important în livrările la domiciliu și ca parte a redirecționării dinamice, pentru că oferă  flexibilitate și rapiditate în expedierea și ridicarea coletelor. Livrările pot fi gestionate dinamic și redirecționate către un punct SHIP & GO preferat prin aplicația Cargus Mobile - din contul individual Cargus, prin landing page-ul de pe site sau direct prin intermediul curierului.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1049 / 7865
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Tuță, unul dintre cei mai buni absolvenți ai promoției 2021, care a ales să se alăture echipei Reff & Asociații: ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu avocat litigant și, deși începutul a fost marcat de emoții, aș opta din nou pentru același parcurs profesional, întrucât este cel care mă împlinește”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...