ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului Tuborg România

19 Mai 2022   |   Agerpres

Împrumutul acordat pe termen lung este bilateral, ING fiind singura bancă creditoare.

 
 
ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscut şi ca Tuborg România, pentru refinanţarea creditelor existente şi finanţarea unor noi proiecte de investiţii sustenabile.
 
Investițiile sunt direcționate către fabrica Tuborg din Pantelimon, pentru extinderea capacității stației de tratare a apei uzate, precum și către noi tehnologii pentru eficientizarea procesului de producție, cu beneficii directe asupra calității produselor și a activității din berărie.

Împrumutul acordat pe termen lung este bilateral, ING fiind singura bancă creditoare.

„Parteneriatul dintre ING și URBB datează încă din anul 1997, așadar anul acesta sărbătorim 25 de ani de relație. Primul credit pentru URBB l-am acordat în 2009 pentru finanțarea capitalului de lucru, iar relația de creditare s-a dezvoltat continuu în această perioadă. De mai mult de zece ani, ING este cel mai mare finanțator al URBB și sprijină grupul cu linii de credit pentru o mai bună gestionare a capitalului de lucru, dar și prin împrumuturi la termen pentru finanțarea investițiilor.”, a explicat Alina Voicu, Sector Head Commodity Food & Agri, în cadrul diviziei Wholesale Banking, ING Bank România.


Creditul recent încheiat se înscrie în linia priorităților noastre strategice, de a investi în parteneriate pe termen lung și de a ne susține clienții care fac eforturi reale pentru a implementa proiecte sustenabile în România și pentru a-și diminua amprenta de carbon”, a completat Ioana Marcu, Sustainability Champion în divizia Wholesale Banking, ING Bank România.

Fabrica Tuborg reprezintă primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est, în care s-au implicat exclusiv resurse umane și materiale locale, contribuind astfel la susținerea economiei românești. În întreaga sa perioadă de activitate, compania a contribuit la sprijinirea economiei din România prin investiții totale de peste 220 de milioane de euro.
 
„În dezvoltarea unei organizații, parteneriatele pe termen lung, bazate pe încredere, respect și viziune comună reprezintă unul dintre cele mai valoroase active. Alături de ING am reușit să creștem în cei 25 de ani de colaborare și să investim în tehnologii, soluții, procese și oameni, care ne definesc ca o companie sustenabilă, implicată, inovatoare și cu un portofoliu de produse apreciate, de cea mai înaltă calitate. Și de această dată, am găsit alături de ei soluțiile optime, care ne ajută să investim mai departe în fabrica Tuborg și în produsele din portofoliu și astfel să ne aducem mai departe contribuția valoroasă în societate și în comunitatea din care facem parte”, a declarat Maria Dragoste, Vicepreședinte Financiar URBB (Tuborg România).

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală, cu o echipă formată din 750 de persoane și un portofoliu vast de mărci premium și superpremium, internaționale și românești, incluzând o selecție variată de beri speciale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2141 / 8250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...