ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Metropolitan Life îl numește pe Cosmin Vlad în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România

25 Mai 2021   |   BizLawyer

Cosmin Vlad s-a alăturat companiei în urmă cu șase ani. În această perioadă a obținut rezultate remarcabile în calitate de Head of Value Proposition and Product și a avut constant o implicare activă în proiectele strategice ale companiei ca membru al Echipei Executive.

 
 
Metropolitan Life anunţă numirea lui Cosmin Vlad în funcția de Director de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, în România, începând cu 1 iunie 2021. Cosmin Vlad va prelua această funcţie de la Mihai Coca-Cozma, care a condus cu succes departamentul de Operațiuni al companiei de asigurări de viață și în ultimii 4 ani.

Cosmin Vlad s-a alăturat companiei în urmă cu șase ani. În această perioadă a obținut rezultate remarcabile în calitate de Head of Value Proposition and Product și a avut constant o implicare activă în proiectele strategice ale companiei ca membru al Echipei Executive.

"Accept această provocare cu entuziasm și optimism. Sunt mândru să preiau responsabilitățile departamentului de operațiuni al Metropolitan Life, alături de o echipă în care am încredere deplină. În acest nou rol voi avea misiunea de a clădi mai departe, scalabil, spre viitorul operațiunilor Metropolitan Life în România. Într-un context atât de dinamic precum cel actual, marcat de neprevăzut și oportunități deopotrivă, privesc această misiune cu multă energie și dorința de a aduce valoare și sens în tot ceea ce facem pentru clienții noștri și companie", declară Cosmin Vlad, Director de Operațiuni în cadrul Metropolitan Life România.


Mihai Coca Cozma a contribuit semnificativ la evoluția Metropolitan Life, din ultimele decenii. De asemenea, acesta a promovat parteneriate funcționale și de business solide și a dezvoltat o echipă puternică de profesioniști și talente. Mai departe, Mihai va urma alte planuri de carieră în afara companiei noastre.

“Sunt mândru de realizările din Metropolitan Life, de lansarea și dezvoltarea fondului de pensii administrat privat, dar și de contribuțiile la poziționarea companiei ca un jucător important pe piața locală. Mă bucur că, în ultimii 4 ani, am avut oportunitatea de a conduce departamentul de Operațiuni Metropolitan Life, dezvoltând proiecte cu impact consistent în companie. Mulțumesc echipei, clienților și partenerilor care au făcut posibile toate aceste realizări: m-am bucurat de fiecare pas făcut împreună în această frumoasă călătorie”, susține Mihai Coca Cozma.

Cu o experiență de 14 ani în domeniul asigurărilor de viață și pensiilor private, Cosmin Vlad s-a alăturat echipei Metropolitan Life în 2015. În această perioadă a dovedit o coordonare eficientă a echipei de Value Proposition and Product din cadrul Metropolitan Life România, din 2019 Value Proposition and Product MetLife Ucraina și a repoziționat suita de produse, în linie cu nevoile curente ale clienților. De asemenea, Cosmin a preluat rolul de Interim Head of Risk în perioada Aprilie-Iulie 2019.

Cosmin Vlad este membru în echipa de Diversitate și Incluziune din cadrul Metropolitan Life și investește continuu în dezvoltarea sa profesională, atât în domeniul său de specialitate, cât și în aria de Leadership, deținând totodată un rol important în dezvoltarea echipelor din cadrul companiei, în calitate de mentor în programul de mentoring al Metropolitan Life România. Acesta este Associate al Institute and Faculty of Actuaries UK și a absolvit programul Young Leaders al Institutului Aspen.

Compania Metropolitan Life a înregistrat în 2020 o creștere de 14,4% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul 2019, ocupând locul al doilea în clasamentul celor mai mari companii de asigurări de viață din România. În anul 2020, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 415.393.485 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 363.130.998 lei. În ceea ce privește indemnizațiile plătite în 2020, acestea au avut o valoare de 116.263.917 lei, cu 16,6% mai mult față de aceeași perioadă din 2019, când s-au ridicat la 99.718.138 lei.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 3731 / 7947
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
    MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
    LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
    LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
    LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
    Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
    Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
    LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
    Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
    SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...