ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

O asociere de firme româno-fanceză a câştigat contractul pentru proiectarea ultimului lot al drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj

31 Martie 2023   |   Agerpres

Durata contractului este de 24 de luni, din care 22 de luni - Studiul de Fezabilitate.

 
 
Oferta unei Asocieri de firme româno-franceze a fost desemnată câştigătoare a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al Lotului 3 Domaşnea-Caransebeş, care aparţine Drumului de mare viteză Filiaşi - Lugoj.
 
"Vineri, 31 martie 2023, ca urmare a finalizării procesului de reevaluare a ofertelor în conformitate cu dispoziţiile Deciziei Civile nr. 7/2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în data de 2 februarie 2023 şi ale Deciziilor CNSC nr 2778/C1/2849, 2851/29 decembrie 2022, au fost transmise comunicările de rezultat pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect "Elaborare Studiu de Fezabilitate "Drum de mare vitez゠Domaşnea - Caransebeş", fiind astfel finalizat procesul de evaluare şi pentru ultima procedură de achiziţie publică din cadrul obiectivului de investiţii Drum de mare viteză Filiaşi - Lugoj. Oferta declarată câştigătoare este cea depusă de către Asocierea Egis Romania SA - Egis International SAS - Primacons Group SRL - Italrom Inginerie Internationala SRL - Eco Geodrum SRL având un preţ de 21,778 milioane lei, fără TVA", se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
 
Durata contractului este de 24 de luni, din care 22 de luni - Studiul de Fezabilitate.
 
Potrivit CNAIR, semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.
 
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat, pe pagina sa de Facebook, că după finalizarea acestui contract va fi lansată în licitaţie documentaţia necesară construcţiei Lotului 3 (45 de km) al Drumului de mare viteză Filiaşi - Lugoj.
 
El a subliniat că drumul de mare viteză Filiaşi-Lugoj (aproximativ 230 km) este împărţit în 4 loturi: Lotul 1 (Filiaşi - Drobeta Turnu Severin) - 70 km (constructorul a fost desemnat în 13 februarie 2023); Lotul 2 (Drobeta Turnu Severin - Domaşnea) - 65 km (constructorul a fost desemnat în 28 februarie 2023); Lotul 3 (Domaşnea - Caransebeş) - 45 km (constructorul a fost desemnat în 31 martie 2023); Lotul 4 (Caransebeş - Lugoj) - 50 km (constructorul a fost desemnat în 28 februarie 2023).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 867 / 8001
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...