ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

TBI Bank încheie un parteneriat cu Onfido şi reduce timpul de înregistrare a clienţilor noi cu 67%

16 Februarie 2021   |   Agerpres

Totodată, Reuben Sagar, director regional la Onfido, a menţionat că, în era digitală în care trăim, utilizatorii se aşteaptă din ce în ce mai mult la o experienţă digitală prietenoasă prin care să-şi poată verifica rapid identitatea în siguranţă.

 
 
TBI Bank, creditor phygital de ultimă generaţie axat pe pieţele din Europa de Sud-Est, anunţă încheierea unui parteneriat cu Onfido, furnizor global de soluţii de verificare a identităţii şi autentificare, pentru a asigura o înregistrare mai sigură şi uşoară a clienţilor în mediul online.
 
Banca precizează într-un comunicat de presă că, pe măsură ce lansează noi produse de tip phygital, cunoaşterea clienţilor şi verificarea identităţii lor sunt vitale pentru respectarea reglementărilor în vigoare. Înainte de parteneriatul cu Onfido, procesul de verificare a identităţii se făcea prin apeluri video în timp real cu un agent, ceea ce consuma timp şi era uneori incomod pentru clienţi. De când a încheiat colaborarea cu Onfido, TBI Bank înregistrează şi verifică clienţii noi cu 80% mai repede decât înainte. De asemenea, TBI Bank reduce costul pentru achiziţia fiecărui client nou cu 66%.
 
Prin integrarea serviciului Onfido de verificare a identităţii, bazat pe inteligenţă artificială, clienţii TBI se pot înregistra simplu, făcând o fotografie a cărţii de identitate şi un selfie. Onfido verifică mai întâi autenticitatea cărţii de identitate şi apoi o compară cu imaginea utilizatorului. Acest procedeu ne asigură că persoana care parcurge procesul de înregistrare este proprietarul cărţii de identitate furnizate.
 
"TBI Bank este mai mult decât o simplă bancă, suntem un creditor digital concentrat pe servicii care fac diferenţa pentru clienţii noştri. Cum tot mai mulţi oameni adoptă serviciile digitale, acum este cel mai bun moment să automatizăm toate canalele noastre de înregistrare online pentru a oferi clienţilor o experienţă digitală pe care o pot parcurge singuri. Parteneriatul nostru cu Onfido ne ajută să oferim clienţilor noştri servicii digitale printr-o platformă bancară de tip one-stop, începând cu o autentificare automatizată care necesită zero interacţiune cu agenţii băncii, fără a sacrifica din uşurinţa şi viteza de înregistrare", a afirmat Petr Baron, CEO-ul TBIF (TBI Bank).
 
Totodată, Reuben Sagar, director regional la Onfido, a menţionat că, în era digitală în care trăim, utilizatorii se aşteaptă din ce în ce mai mult la o experienţă digitală prietenoasă prin care să-şi poată verifica rapid identitatea în siguranţă.
 
"România şi Bulgaria înregistrează o evoluţie accelerată a digitalizării serviciilor financiare şi ne bucurăm să fim parteneri cu TBI Bank, una dintre cele mai inovatoare bănci din regiunea Europei de Sud-Est, în procesul lor de dezvoltare a ofertei digitale. Ne mândrim să oferim acces la servicii online care detectează, dar şi previn tentative de fraudă, oferind companiilor posibilitatea să se extindă şi să respecte cerinţele de reglementare", a mai spus Reuben Sagar.
 
TBI Bank este un creditor incluziv adresat consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor prin soluţii de finanţare disponibile într-o reţea extinsă de canale şi platforme "phygital". Compania operează în prezent în România, Bulgaria, Germania, Suedia şi Polonia. Banca face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluţii digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin mai multe sub-branduri (TBIMoney, TBIPay etc.), o reţea proprie de peste 300 de sucursale, o varietate tot mai mare de canale digitale şi parteneriate de încredere cu retaileri şi comercianţi care au în total peste 10.000 de puncte de vânzare, TBI Bank a servit peste 1 milion de clienţi numai în 2020 şi a acordat aproape 500.000 de împrumuturi. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4514 / 8139
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Titlurile știintifice sunt irevocabile, indiferent de forma în care au intrat în circuitul civil | Decizie de referință a ICCJ, obținută de avocații ZRVP. Alexandru Iorgulescu (partener) și Alina Munteanu (senior associate), în prim plan
Cariere în Drept | Cum a perceput Vasile Țurcan, român din Basarabia, învățământul juridic românesc pe care l-a absolvit cu 9,85 și care au fost primele impresii după: ”Raportat la obligativitatea celor doi ani de stagiu, găsirea unui coordonator este o activitate extrem de anevoioasă, dacă ai niște așteptări minime de la această colaborare: să fii plătit măcar cu minimul pe economie conform Statutului profesiei, să ai o minimă libertate și acces la clienți proprii sau să beneficiezi de o îndrumare efectivă, nu doar expusă în contract”
Kinstellar asistă Globalworth în vânzarea unui portofoliu cu o valoare de cca. 110 mil. € către WDP, într-una dintre cele mai mari tranzacții de logistică ale anului. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”Tranzacția a avut propriile provocări, dar prin muncă temeinică și cu ajutorul echipelor noastre extraordinare s-a încheiat cu succes” | Ce firme de avocați au mai lucrat în proiect
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...