ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou

28 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Carmen Bordei, Andreea Radu și Emilia Mirea se alatură echipei Voicu & Asociații pe poziția de Associate, contribuind la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

 
 
Ca urmare a extinderii portofoliului firmei și a creșterii volumului de mandate din acest an, Voicu & Asociații a derulat un nou proces de recrutare în această toamnă, cu scopul cooptării de profesioniști talentați care să își aducă contribuția în mod constructiv la consilierea și reprezentarea companiilor în domenii variate de drept.

Carmen Bordei, Andreea Radu și Emilia Mirea se alatură astfel echipei Voicu & Asociații pe poziția de Associate, contribuind la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

Carmen Bordei este avocat specializat în drept societar și comercial, asigurând totodată asistență în domeniul guvernanței corporative, contractelor, dreptului muncii, proiectelor de fuziuni și achiziții. Practica sa acoperă, de asemenea, domeniul dreptului imobiliar fiind implicată în proiecte de due diligence și aspecte de conformitate, asigurând totodată și reprezentarea juridică a clienților în fața instituțiilor și autorităților publice din România.


Andreea Radu este avocat specializat în domeniul dreptului afacerilor cu experientă în litigii, practica sa concentrându-se pe reprezentarea clienților în fața instantelor de drept comun și în arbitraje, în cauze de protecția consumatorului, drept imobiliar, contencios administrativ. Portofoliul ei profesional include totodată consilierea unor clienti, companii internaționale, în cauze privitoare la reglementări în sectorul financiar și pieței de capital.

Emilia Mirea este avocat stagiar care se specializează în domeniul dreptului afacerilor facând parte din echipe juridice care coordonează proiecte pe o paletă extinsă de aspecte privitoare la activitatea companiilor precum fuziuni și achiziții, guvernanță corporativă, conformitate, protecția consumatorului, proiecte imobiliare.

Totodată, firma oferă sprijin studenților la facultăți cu profil juridic prin crearea a două poziții de Trainee prin intermediul carora aceștia au ocazia explorării oportunității unei cariere în avocatură, prin stagii de practică juridică într-un cadru profesionist și prietenos.

“Întâmpinăm cu bucurie colegii mai tineri și suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou. Este pasul firesc în acest moment al evolutiei firmei noastre care este pregatită să investească și în profesioniștii aflați la un nivel de experiență de început” a declarat Daniel Voicu, Avocat Coordonator.

Voicu & Asociații este un grup de societăți care oferă servicii juridice cu spectru complet, înființat în anul 2001, fiind inclus de-a lungul timpului printre cele mai importante case de avocatură de pe piața românească, pentru asistența și expertiza valoroase oferite clienților săi în proiecte de anvergură privind mediul de afaceri local și regional. Gama de servicii oferite, completată de-a lungul timpului de firmele specializate de practicieni în insolvență, VF Insolvency SPRL  și consultanți fiscali, Voicu Financial & Tax Advisers SRL, a vizat peste 1.000 de clienți, companii internaționale și naționale care activează în diverse sectoare economice.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9 / 239
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Lista scurtă a finaliștilor “Chambers Europe Awards - 2024” | Cinci firme din România luptă pentru trofeu: CMS, NNDKP și Schoenherr, prezențe constante la gala premiilor, RTPR intră în competiție propulsată de activitatea intensă din ultimul an, iar Filip & Company este nominalizată pentru a treia oară consecutiv
DLA Piper | The Opportunity: Lawyer, Employment
Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement obține la ICCJ o soluție definitivă în favoarea unui cunoscut operator de restaurante, într-o dispută judiciară cu un probatoriu voluminos, care a durat peste 4 ani. Proiect coordonat de Ioana Gelepu (Managing Partner)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...