ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Avocații din practica de Dispute Resolution & Litigation de la Mitel & Asociații lucrează cu motoarele turate | Magda Dima (Partener), coordonatoarea departamentului: „Tabloul litigiilor” arată promițător ca volum, complexitate și tonus al echipei. Firma a obținut rezultate remarcabile, anul acesta, în spețe sofisticate

26 Septembrie 2022   |   Ștefania Enache

Activitatea avocaților firmei este una foarte intensă și în sectorul de insolvență, reorganizare/restructurare, faliment. Această arie a ocupat și ocupă în continuare un loc fruntaș în lista mandatelor complexe aflate în pe masa de lucru a departamentului de litigii al Mitel și Asociații.

Magda Dima, avocat asociat Mitel ?i Asociatii

 
 
Diversitatea și complexitatea mandatelor pe care profesioniștii Mitel și Asociații le au în lucru reprezintă o constantă în activitatea firmei de avocatură, firmă care se remarcă pe piață datorită faptului că are una dintre practicile de top în aria Dispute Resolution & Litigation. Echipa de avocați a firmei Mitel și Asiociații este implicată în dosare importante de natură civilă, comercială, fiscală, de contencios administrativ, de dreptul muncii, insolvență și restructurare, faliment și criminalitate economică.

Practica de Dispute Resolution & Litigation din cadrul firmei se bazează pe o echipă puternică, din care fac parte experți de primă linie. „Avem o echipă cu avocați foarte bine pregătiți profesional, pasionați de munca lor și de o calitate umană deosebită, care a obținut rezultate remarcabile în acest an în spețe sofisticate, mai ales în materie comercială, drept imobiliar/construcții, dreptul muncii, drept societar și contencios administrativ”, punctează Magda Dima, avocatul asociat Mitel și Asociații care coordonează acest departament.


Număr mare de proiecte în zona de Litigii

Una dintre cele mai active zone este cea de Litigii, în ultimul an această practică remarcându-se printr-un număr mare de proiecte finalizate cu succes, dar și prin trendul ascendent al litigiilor noi, de anvengură, care au componente multiple, de drept imobiliar și al construcțiilor, energie, dreptul muncii, societar și financiar-bancar.

„Totodată, experiența consacrată a echipei de litigii a Mitel și Asociații în contencios administrativ-fiscal, achiziții și drept vamal a atras noi proiecte complexe și cu miză considerabilă pentru clienți de top, echipa de Litigii gestionând și câștigând în cauze „sensibile” în care s-a solicitat suspendarea/anularea de acte administrative, acte fiscale, autorizații de construire, decizii de sancționare emise de diverse autorități administrative, fiscale sau vamale”, subliniază Magda Dima.  
Activitatea avocaților firmei este una foarte intensă și în sectorul de insolvență, reorganizare/restructurare, faliment. Această arie a ocupat și ocupă în continuare un loc fruntaș în lista mandatelor complexe aflate în pe masa de lucru a departamentului de litigii al Mitel și Asociații.

„Astfel, litigatorii noștri lucrează cu motoarele turate la maximum, la strategii ingenioase și câștigatoare pentru clienții noștri în proceduri de insolvență complexe, care implică și activitatea multidisciplinară a mai multor echipe de avocați, inclusiv de Corporate/M&A sau Real estate. Targetul nostru este abordarea profesională, la cele mai înalte standarde a spețelor clienților noștri și rezolvarea, judiciară sau extrajudiciară, a problemelor acestora”, explică interlocutoarea BizLawyer.

Mitel & Asociații este o firmă consacrată în aria de insolvențe, reorganizări, falimente, care și-a câștigat renumele prin abordarea strategică și întotdeauna orientată spre obținerea de rezultate pentru client.

Rezultatele pozitive obținute de echipa firmei de avocatură sunt remarcate și de directoarele de specialitate, care notează că Magda Dima împreună cu echipa sa „îmbină expertiza cu cele mai înalte standarde profesionale și etice, în beneficiul clienților, punând accent pe rezultate”.

Modul în care a evoluat, în acest an, activitatea din zona de Dispute Resolution & Litigation conduce către ideea că avocații vor avea un final de 2022 foarte aglomerat. „La început de toamnă, „tabloul litigiilor” arată promițător, ca volum, ca și complexitate, ca tonus al echipei. Septembrie a debutat cu o număr mare de mandate, cu accent pe dispute contractuale, din sfera publică, a contenciosului administrativ și fiscal, energie, achiziții, a construcțiilor, insolvență și reorganizare, dar și litigii societare, litigii de muncă”, argumentează Magda Dima.

Ghidul juridic Legal 500 notează că Mitel și Asociații gestionează în acestă practică mandate care acoperă întregul spectru al litigiilor civile și comerciale și al dreptului insolvenței în diverse domenii precum: aviație, bancar, restructurare și insolvență, proprietate, recuperare active/datorii, antitrust, mediu, planificare și reglementare, răspundere pentru produse, neglijență profesională, asigurări, fiind activă și pe segmentul dreptului penal. ”Practica firmei în acest domeniu este puternică, avocații săi reușind să asigure cel mai bun rezultat pentru client”, notează directorul internațional.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 411 / 1596
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS, alături de M Core în achiziția de 219 milioane EUR a 25 de parcuri de retail în România, tranzacție ce marchează intrarea pe piața locală a grupului paneuropean | Horea Popescu (Managing Partner): ”Este una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani pentru această clasă de active”. Roxana Frățilă (Partener): ”Suntem încrezători că vom mai vedea tranzacții similare și în viitorul apropiat”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an Associate | Banking & Finance
Trei firme locale de avocați, nominalizate în Chambers FinTech – 2024. Cine sunt cei doi avocați români recunoscuți de ghidul juridic internațional și cum sunt văzuți de clienți
Cătălin Frâncu preia filiala locală a grupului german KAEFER. Avocații KPMG Legal, în tranzacție
În domeniul achizițiilor publice sunt încă multe proceduri care suferă la capitolul transparență, iar legislația ar trebui să prevadă sancțiuni nu doar pentru contestatorii pierzători, ci și pentru autoritățile contractante atunci când își încalcă obligațiile legale, spun avocații NNDKP, care au o practică redutabilă în acest domeniu. Echipa a fost solicitată în multe proiecte finanțate prin PNRR și din domenii considerate cheie la nivelul Uniunii Europene și este implicată în numeroase proiecte strategice pentru România
Client Choice by Lexology – 2024 | Alina Tugearu, partener ZRVP, intră în topul preferințelor clienților pentru practica de Arbitration & ADR: ”Premiul confirmă munca depusă de echipa noastră de arbitraj în ultimii ani și, mai ales, dedicarea oferită clienților”. Anul acesta doar doi avocați români au fost aleși exclusiv de către clienții in-house lawyers, într-o procedură ce nu poate fi influențată
Sectorul Healthcare, Pharma & Life Sciences este extrem de activ, iar problematicile sunt într-o evoluție permanentă, atât intern, la nivelul companiilor și produselor pe care le dezvoltă, cât și extern, venite din partea autorităților de reglementare, spun avocații biroului local DLA Piper, firmă cu o practică puternică și un portofoliu vast de proiecte. De vorbă cu partenerele Alina Lăcătuș și Livia Zamfiropol despre provocările perioadei, modul în care lucrează echipa și proiectele sofisticate în care sunt implicați avocații
Schoenherr, desemnată de Mergermarket drept firma anului în domeniul fuziunilor și achizițiilor în Europa Centrală și de Est
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...