ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

POPESCU & ASOCIAȚII are poziții deschise și în această toamnă pentru absolvenții promoției 2023 și se uită după tineri cu potențial, care vor fi mai apoi îndrumați și vor primi toate resursele și sprijin pentru a performa. Programul de internship a fost un succes și a scos în față studenți bine pregătiți, care ar putea prinde un loc în echipă | Adrian Chirvase (Partener): Succesul colaborării stă în gradul de implicare, seriozitatea și pasiunea tinerilor pentru această profesie. Printr-un proces de învățare permanent, multă muncă, perseverență constantă și având alături mentorii potriviți, ei pot deveni competitivi

18 Octombrie 2023   |   Ștefania Enache

Firma are un proces de selecție riguros și își propune să atragă tineri avocați talentați, implicați, care își doresc să învețe, să se autodepășească și să fie cei mai buni.

Adrian Chirvase, Partener POPESCU & ASOCIATII

 
 
Pentru managementul POPESCU & ASOCIAȚII, echipa este foarte importantă, iar atunci când organizează stagii de practică pentru studenți ține cont de acest aspect, urmărind ca fiecare tânăr venit în firmă să fie integrat, să se simtă valorizat, să învețe de la ceilalți.Totodată, așteaptă din partea acestuia să fie implicat activ, să demonstreze că își dorește să învețe, să aducă valoare adăugată în cadrul echipei, având în orice moment șansa de a contribui, de a veni cu idei. Firma de avocatură crede foarte mult în potențialul tinerilor, astfel că asigură, an de an, studenților de la Drept posibilitatea de a-și consolida cunoștințele teoretice acumulate în cursul anilor de studiu pe baza experienței practice la cel mai înalt nivel, care asigură observarea unei întregi palete de probleme juridice. „În acest fel, POPESCU & ASOCIAȚII își îndeplinește angajamentul luat încă de la înființare de a investi în tânăra generație de avocați și în echipă în general, inclusiv prin îmbunătățirea în permanență a proceselor de recrutare, a programelor de internship și tot ceea ce ține de pregătirea și activitatea de zi cu zi a colegilor noștri”, punctează Adrian Chirvase, Partener POPESCU & ASOCIAȚII.


Și anul acesta, pe parcursul verii, studenții au beneficiat de stagii de pregătire la sediul firmei de avocatură. Adrian Chirvase menționează faptul că firma are un proces de selecție riguros, astfel încât își propune să atragă tineri avocați talentați, implicați, care își doresc să învețe, să se autodepășească și să fie cei mai buni. „Perioadele de practică și în general, primii ani în cadrul unei case de avocatură, reprezintă bazele dezvoltării lor profesionale”, atrage atenția Partenerul POPESCU & ASOCIAȚII.

În urma fiecărui program de internship, firma a descoperit tineri pasionați de domeniul juridic, dornici să învețe, să performeze, să înțeleagă cum funcționează avocatura de business în practică. La studenții pe care i-a avut în practică, echipa POPESCU & ASOCIAȚII a remarcat seriozitate, ambiție și perseverență. „Dacă adăugăm la aceste calități și multă muncă în mod constant, suntem siguri că tânăra generație de avocați este generația care va continua să aducă inovația la un alt nivel și va îmbina armonios valorile solide ale profesiei cu așteptările tot mai mari ale clienților: calitate, rapiditate și anticipare. De asemenea, ne bucurăm că și anul acesta o parte dintre studenții veniți în practică de pe băncile facultății s-au alăturat echipei noastre de avocați, ca urmare a promovării examenului de admitere în profesie”, nuanțează interlocutorul BizLawyer.




Stagiul de practică în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII implică, pe de o parte, un proces standard, bine definit și pus la punct din perspectivă organizatorică. Pe de altă parte, programul este un proces personalizat, adaptat fiecărui student în parte, în funcție de interesele manifestate, dar și în funcție de proiectele aflate în derulare. Fiecare student aflat în practică este integrat în cadrul echipei, fiind în contact direct cu un avocat coordonator, dar și cu alți avocați, care îl ghidează pe tot parcursul său în companie.

„Pe durata stagiului de practică studenții vin la sediul nostru, beneficiind de toate resursele disponibile pentru a-și desfășura activitatea și pentru aprofundarea cunoștințelor. Mai exact, ei pot vedea direct cum se desfășoară activitatea la birou sau pot însoți colegii în instanță, pot observa cum sunt gestionate termenele-limită pentru a învăța să prioritizeze activitatea și să se organizeze eficient. De asemenea, participă la discuții pentru a înțelege cum se desfășoară întreaga activitate, respectiv pentru a aprofunda, în detaliu, proiectele și sarcinile care le sunt atribuite. Studenții sunt încurajați să adreseze întrebări suplimentare sau să solicite ajutorul. Astfel, ne bucurăm să aflăm că au apreciat foarte mult deschiderea și disponibilitatea colegilor avocați care au fost alături de ei pe toata durata stagiului și în urma discuțiilor cu aceștia au înțeles și au aprofundat noțiuni care le erau neclare. La nivel general depunem eforturi și alocăm timp pentru a îmbunătăți programele interne, de la an la an, atât în funcție de feedback-ul pe care îl primim de la studenți, cât și în funcție de analizele pe care le derulăm intern, dar și de tendințele pieței”, detaliază Adrian Chirvase.

Coordonatorii au un rol esențial în acest proces, atât pentru ghidarea studenților, cât și pentru colectarea feedback-ului, îmbunătățirea programului și buna coordonare a întregii echipe.

Tinerii se uită la cartea de vizită a firmei pentru care optează

Alegerile tinerilor, atunci când optează pentru un stagiu de practică, sunt unele asumate. Ei țin cont de foarte multe aspecte, dorindu-și ca echipa în care merg să se muleze perfect personalității lor. POPESCU & ASOCIAȚII se remarcă în piața avocaturii ca o societate în plină ascensiune, o echipă preponderent tânără, dar cu experiență solidă, avocații săi fiind recunoscuți pentru performanțele profesionale. Firma are drept obiectiv principal acela de a oferi soluții de excepție și servicii premium. Seriozitatea, responsabilitatea și etica muncii sunt cartea de vizită cu care se remarcă firma.

„Credem că ne-am remarcat până acum prin profesionalism, rigoare și dedicare, gestionând dosare complexe, iar studenții cu siguranță urmăresc activitatea mai multor case de avocatură și aleg în funcție de reputația companiei, de avocații cu care ar putea lucra direct, de perspectivele de dezvoltare. Din ceea ce ne-au comunicat chiar studenții care au urmat stagiul de intership la POPESCU & ASOCIAȚII, am aflat că au apreciat deschiderea și îndrumarea pe care le-au primit, atât din partea coordonatorului, cât și din partea altor colegi cu care au interacționat. Comunicarea cât mai eficientă este una dintre prioritățile și preocupările noastre constante astfel încât ne asigurăm că toți colegii noștri beneficiază de acces la informațiile necesare și de o bună relaționare în echipă, iar clienții se bucură de răspunsuri prompte, de cele mai potrivite soluții și de consultanță la cele mai ridicate standarde”, subliniază avocatul.

Adrian Chirvase amintește faptul că studenții care au ambiții mari și vor să aibă un parcurs profesional de succes în domeniul avocaturii vor căuta întotdeauna un mediu de lucru competitiv, un mediu care să le ofere oportunități și provocări deopotrivă, un colectiv format din profesioniști care s-au remarcat în mediul juridic. „Toate acestea sunt elemente-cheie care stau la baza dezvoltării unei cariere de succes și care caracterizează mediul de lucru din cadrul POPESCU & ASOCIAȚII. Varietatea ariilor de practică alături de categoriile de mandate deosebit de complexe și interesante, pe care portofoliul nostru de clienți ni le încredințează, reprezintă un alt aspect de interes urmărit de studenții practicanți, care își doresc să se familiarizeze și cu aspecte concrete din viața avocaților, care nu se regăsesc neapărat în aria curriculară a facultății sau în programa de admitere în avocatură”, completează interlocutorul BizLawyer.

Iar tinerii care au ales POPESCU & ASOCIAȚII au fost implicați, serioși, curioși, s-au integrat rapid și și-au îndeplinit sarcinile prompt, dar în același timp cu multă responsabilitate, au adresat întrebări pentru a înțelege pe deplin contextul sau orice detaliu relevant.

„Am remarcat printre studenții pe care i-am cunoscut până acum tineri extraordinari care, dacă vor parcurge cu aceeași dedicare și muncă următoarele etape, din punct de vedere profesional, cu siguranță vor deveni avocați de succes. Evident, ne dorim să îi atragem în echipă pe cei mai buni și vorbim aici despre tinerii care se remarcă prin calitățile lor extraordinare, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, prin capacitatea lorm de a comunica deschis, cu claritate, dar și de a se adapta rapid la situații și reguli noi. Avocatura este o profesie complexă, iar avocații învață în mod constant pentru a fi cu un pas înainte, pentru a analiza rapid imaginea de ansamblu, pentru a preveni probleme și a sesiza deopotrivă oportunități și riscuri. Pentru a avea succes în acest domeniu contează și modul în care înveți, modul în care demonstrezi în fiecare zi că ești dedicat și perseverent, modul în care aduci valoare adăugată și te diferențiezi pe o piață competitivă. Căutăm aceste calități, iar tinerii care ne demonstrează că sunt ambițioși și care au potențial de a se dezvolta, vor fi cu siguranță bineveniți în echipă și, la rândul lor, vor avea șansa de a interacționa direct cu avocați seniori, de la care vor primi îndrumarea juridică necesară”, argumentează Partenerul POPESCU & ASOCIAȚII.

-----------------------------------------------------------------------

Contează relația stabilită cu avocatul mentor

În principal, tinerii absolvenți beneficiază de cunoştinţele teoretice asimilate pe parcursul studiilor, la care se adaugă cele dobândite prin efectuarea stagiilor de practică de specialitate, care îi vor ajuta pe mai departe în cariera lor profesională.

Din interacțiunile pe care le-au avut cu noile generații, reprezentanții firmei de avocatură au constatat că tinerii își doresc să se bucure de un mix perfect între oportunitatea dezvoltării unei cariere solide, mentori de la care să învețe, vizibilitate cât mai clară pentru parcursul lor profesional, un mediu de lucru plăcut, dar care nu înseamnă neapărat unul liniștit și fără provocări, alături de o remunerație atractivă, în acord cu eforturile depuse. „Relaţia avocat-mentor - stagiar reprezintă un alt criteriu important de opțiune al tinerilor care aspiră la o carieră în avocatură. La POPESCU & ASOCIAȚII toate cele de mai sus sunt asigurate tinerilor practicanți, diferite fiind numai măsura și limitele în care aceștia își doresc și își propun să le acceseze, având la bază echilibrul între independenţa acordată stagiarului, pe de-o parte, si supravegherea activităţii de către avocatul coordonator, pe de altă parte. Mai exact, sfaturile oferite pe parcurs îi vor permite stagiarului ca, prin întâlnirea ulterioară cu obstacole similare, să înveţe să caute și să găsească rezolvările potrivite în cel mai scurt timp. Pe termen lung, însă, supravegherea activităţii de către avocatul coordonator și îndrumarea potrivită oferă cadrul optim care să permită responsabilizarea tinerilor avocați stagiari și să le acorde, pas cu pas, încrederea necesară în propriile soluții și, în general, în activitatea lor. Considerăm că pe majoritatea tinerilor absolvenți îi motivează și posibilitatea de a analiza cum va arăta parcursul lor profesional în funcție de deciziile pe care le vor lua, în funcție de ariile de practică și mentorii pe care îi vor alege. Întreaga lor atitudine, ancorată în realitate și fiind conştienți de rezultatele alegerilor pe care le fac, reprezintă elemente-cheie care vor sta la baza dezvoltării lor profesionale”,  susține Adrian Chirvase.


-----------------------------------------------------------------------
 

În echipa POPESCU & ASOCIAȚII, omul este pus pe primul loc


POPESCU & ASOCIAȚII își lărgește constant echipa, astfel că în cadrul firmei procesul de recrutare este deschis în permanență. În plus, firma este încântată să primească CV-uri pe tot parcursul anului, nu doar atunci când are posturi promovate pe site-uri de recrutare, ceea ce demonstrează faptul că este o casă de avocatură preferată, atât de tinerii absolvenți, cât și de avocații cu experiență.  

„Avem posturi deschise în fiecare an, inclusiv în această toamnă, pentru absolvenții promoției 2023. În ceea ce privește numărul, așa cum am mai spus, punem accent mai mare pe calitate, pe potențialul tinerilor, nu pe cantitate. Ca urmare a CV-urilor pe care le analizăm și, în final, ca urmare a discuțiilor pe care le avem cu absolvenții pe care îi selectăm, analizăm și decidem câți absolvenți recrutăm și cum îi repartizăm în echipe și pe arii de practică. Punem oamenii pe primul loc, iar integrarea valorilor pe care ne bazăm activitatea și pe care se bazează atât colegii, cât și clienții noștri, rămâne o preocupare esențială constantă. Reamintim faptul că suntem prezenți online și împărtășim, constant, detalii importante despre activitatea noastră pe pagina de LinkedIn - Popescu & Asociatii | LinkedIn ”, subliniază Adrian Chirvase.

Așteptările POPESCU & ASOCIAȚII de la absolvenții promoției 2023 sunt pe măsura a ceea ce firma oferă. În primul rând, casa de avocatură își dorește din partea tuturor colegilor și viitorilor colegi, seriozitate, determinare. De asemenea, alături de cunoștințele juridice temeinice dobândite, apreciază dorința lor de a învăța, de a fi curioși, meticuloși, atenți la orice detaliu, urmate de dorința puternică de a se autodepăși pentru a deveni în fiecare zi mai buni. Totodată, sunt foarte importante abilitățile analitice, ținând cont de faptul că profesia de avocat implică, printre altele, capacitatea de a analiza volume mari de informații. La toate acestea, se adaugă capacitatea de sinteză, de a identifica rapid soluții, dar și abilitățile extraordinare de redactare a documentelor juridice.

„La rândul nostru, acordăm întreg suportul și fiecare coleg/ă aflat/ă la început de carieră beneficiază atât de toate resursele materiale (acces la cărțile din biblioteca amenajată la sediu sau în format electronic, la evenimente de profil organizate online sau offline etc), cât și de un mentorat calificat, pornind de la îndrumarea coordonatorului și până la concursul acordat de ceilalți colegi avocați din firmă”, menționează interlocutorul BizLawyer.

În ceea ce privește profilul tânărului profesionist, firma de avocatură are câteva criterii standard de la care încearcă să nu se abată, dar în același timp este deschisă și crede că diversitatea este un punct forte, iar potențialul din fiecare tânăr avocat trebuie descoperit și îmbunătățit. „Astfel, noi suntem convinși că printr-un proces de învățare permanent, multă muncă, perseverență constantă și având alături mentorii potriviți, de la care să înveți, poți deveni competitiv într-un domeniu în care sunt importante atât cunoștințele teoretice, cât și cunoștințele aferente business-ului în care activează clienții”, arată avocatul.

Referitor la etapele de integrare în firmă, cel mai probabil acestea sunt similare cu cele existente pe piața avocaturii. „Desigur, fiecare casă de avocatură și chiar fiecare avocat coordonator punându-și propria amprentă, adaptând procesul de integrare în funcție de proiectele care sunt în derulare, iar ritmul poate fi unul mai mult sau mai puțin alert. Provocări există în permanență și este important să vedem cum îi ajutăm pe tineri să le gestioneze cât mai bine și cum reușim să ne adaptăm cu toții, în funcție de context.  Credem că „secretul” sau esența unei colaborări de succes, de ambele părți, ține de gradul de implicare și, chiar dacă am repetat deja, de seriozitatea și pasiunea tinerilor pentru această profesie. Perioada de integrare este o oportunitate, de ambele părți, pentru a descoperi dacă există acea chimie între absolvent și echipa existentă, dacă stilul, volumul și ritmul de lucru este în concordanță cu așteptările”, explică Partenerul POPESCU & ASOCIAȚII.



O
piniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în departamentele juridice ale unor companii importante, pe platforma www.in-houselegal.ro. Urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității In-houseLegal și propune subiecte.



Tinerii primesc feedback în mod constant

Avocații firmei le oferă tinerilor absolvenți toate resursele și sprijinul pentru a-i ajuta să înțeleagă și să pună în aplicare cunoștințele juridice astfel încât să gasească soluții concrete pentru mandatele aflate în derulare. Managementul companiei este de părere că pentru o colaborare de succes, pe termen lung, este important ca eforturile depuse să fie constante și reciproce, mediul de lucru să fie plăcut, iar relația de comunicare deschisă, pentru a încuraja ideile și feedback-ul constructiv.

Programul de lucru este unul standard, iar activitatea este împărțită pe echipe, fiecare echipă având un avocat coordonator. Tinerii primesc feedback în mod constant, astfel încât să știe care sunt punctele forte și care sunt aspectele ce necesită îmbunătățire, iar dialogul este de fiecare dată deschis, cu rolul de a-i forma.
Activitatea pe care firma o desfășoară este caracterizată de o importantă și inerentă doză de dinamism, iar avocații trebuie să fie la curent cu toate modificările, să se adapteze rapid în funcție de toți factorii relevanți.
În cadrul POPESCU & ASOCIAȚII sunt încurajați și ajutați toți colegii pentru a crește profesional, liderii echipei fiind conștienți că tinerii avocați au nevoie de îndrumare și de o echipă pe care se pot baza. În plus, au nevoie să fie apreciați, dar în același timp să primească sfaturile potrivite pentru a-și antrena abilitățile de scriere, de negociere, de reprezentare a clienților.

Totodată, în cadrul firmei se desfășoară un amplu proces de evaluare anuală, moment care permite un dialog axat pe indicatorii cheie de performanță și oportunitatea de a analiza, în detaliu, în ce măsură cunoștințele și experiența acumulată, alături de caracteristicile personale, sunt în acord cu obiectivele POPESCU & ASOCIAȚII, dar și cu așteptările tinerilor.



„Oamenii sunt cei mai importanți piloni atât pentru construirea unei echipe solide, cât și pentru obținerea încrederii clienților și a unor rezultate remarcabile. Evident, toate aceste trăsături esențiale trebuie menținute și îmbunătățite în permanență pentru păstrarea și depășirea standardelor deja create. Suntem preocupați de integrarea și pregătirea tuturor tinerilor avocați care se alătură echipei noastre, asigurându-ne în mod constant că aceștia au la dispoziție toate resursele necesare pentru a-și îndeplini atribuțiile, pentru a învăța și progresa. În funcție de propriile obiective, tinerii avocați pot alege, în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, să se specializeze în ariile de practică preferate, având șansa de a lucra în mandate și dosare complexe pentru companii cunoscute, alături de avocați recunoscuți de directoarele juridice. Susținem anual și vom continua să sprijinim noile generații de avocați întrucât este important pentru ei, pe de o parte, să poată pune în practică cunoștințele obținute și să înceapă să vadă exact ce presupune activitatea, iar pe de altă parte este esențial și pentru noi să contribuim la pregătirea tinerilor pentru a putea atrage în echipele noastre viitori avocați cât mai bine pregătiți. Considerăm că succesul unei companii, mai ales al unei case de avocatură, se bazează foarte mult pe capacitatea de a avea și de a menține echipe unite, formate din avocați specializați în mai multe arii de practică, cu o pregătire solidă și în același timp cu viziune strategică, care învață și se adaptează repede. Subiectul onorariilor rămâne întotdeauna un subiect de prim interes, dar detaliile despre acestea rămân în continuare confidențiale. Ce putem comunica totuși este că, fiecare avocat stagiar are un onorariu fix, de intrare, onorariu care evident poate crește, pe măsura creșterii experienței profesionale, în funcție de gradul de implicare și de perseverența pe care le demonstrează fiecare persoană în parte. Astfel, nu există nicio situație în care performanța colegilor să nu fie apreciată, și nu doar din punct de vedere financiar, în concordanță cu eforturile depuse.”  

Adrian Chirvase - Partener POPESCU & ASOCIAȚII



Programul de internship și de mentorat pe care firma îl oferă atât studenților, cât și stagiarilor, reprezintă o primă oportunitate pentru toți cei care își doresc să descopere profesia în mod practic; aceștia sunt activ implicați în mandatele pe care le gestionează echipa, având astfel ocazia să facă parte dintr-un mediu de lucru profesionist, cu expunere în toate ariile de practică relevante pentru mediul de business.

În ultimii doi ani,  POPESCU & ASOCIAȚII a recrutat mai mult de zece stagiari și cea mai mare parte dintre aceștia fac parte în continuare din echipă. „Ne bucurăm, în mod deosebit, că o parte dintre aceștia ne sunt alături încă de pe băncile facultății, continuarea colaborării profesionale cu aceștia, după accederea în profesia de avocat, fiind un pas firesc față de buna relație dezvoltată”, subliniază interlocutorul BizLawyer.

Intrarea noilor generații pe piața avocaturii reprezintă pentru POPESCU & ASOCIAȚII o oportunitate de dezvoltare, firma având privilegiul de a combina energia și perspectiva tinerilor profesioniști cu înțelepciunea și experiența colegilor seniori.

„Această diversitate ne ajută să fim o echipă puternică. De asemenea, este esențial de menționat faptul că, avându-l alături pe domnul. Prof. Univ. Dr. Gheorghe BUTA, un veritabil mentor pentru generații întregi de juriști, programul de mentorat din cadrul POPESCU & ASOCIAȚII a atins, fără nicio urmă de îndoială, standarde superioare și poate de neegalat în piața avocaturii. Experiența și prezența domniei sale reprezintă un punct forte pentru dezvoltarea profesională și personală a fiecărui avocat din cadrul echipei, iar pentru tinerii absolvenți poate reprezenta o ocazie unică, o șansă care le poate schimba cariera și viața în general. Pregătirea permanentă, dedicarea și determinarea sunt esențiale în domeniul juridic. De aici cred că fiecare tânăr avocat poate extrage sfaturile pe care i le-am oferi. În plus, este important să știe că ne-am propus să avem și să oferim mediul de lucru care să încurajeze performanța și implicarea. Rolul avocaților parteneri și al celor care coordonează echipele este unul esențial pentru a contribui la dezvoltarea abilităților tinerilor colegi, pentru a stabili strategii clare, adaptate valorilor companiei. Având o abordare strategică și analizând periodic tot ce se întâmplă pe piața muncii și nu numai, echipa POPESCU & ASOCIAȚII ține pasul cu schimbările și încurajează inovația, creativitatea, gândirea critică. Când avocații sunt cu adevărat pasionați, implicați, dar și foarte bine pregătiți, iar la nivel de echipă și de relație creată cu clienții există o comunicare eficientă, atunci cu siguranță vor veni și rezultatele performante, iar performanța aduce multiple satisfacții și atrage după sine alte rezultate extraordinare. Iar performanța și succesul unei case de avocatură se bazează pe eforturile întregii echipe. Chiar dacă poate părea un clișeu, noi credem cu adevărat că investițiile generale din partea unei case de avocatură, respectiv rolul pe care un coordonator implicat îl are în viața unui student, sunt definitorii în trasarea carierei, iar prin implicare proactivă, de ambele părți, vor avea de câștigat, pe termen lung, atât tinerii, casele de avocatură, clienții, cât și societatea în general.
Fiecare avocat coordonator din cadrul POPESCU & ASOCIAȚII își asumă cu responsabilitate rolul de mentor, îi ajută și îi îndrumă, zi de zi, pe avocații aflați la început de drum pentru a deveni mai buni, chiar cei mai buni! ”, a încheiat Adrian Chirvase.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 165 / 1707
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...