ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU o cooptează pe Roxana Rizoiu, șefa catedrei de Drepturile Omului din cadrul INM, pentru poziția de Director Knowledge Management și Dezvoltare Profesională în cadrul firmei | “Este un un pas natural în dezvoltarea strategică. Experiența sa excepțională și multidimensională va fi foarte importantă pentru creșterea eficienței activității”, spun fondatoarele casei de avocatură

31 August 2023   |   R. T.

În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Roxana va coordona managementul și utilizarea eficientă a resurselor de cunoaștere juridică ale firmei, proiectarea și implementarea procedurilor și a instrumentelor conexe necesare pentru colectarea în format digital și catalogarea documentelor și jurisprudenței relevante, și pentru rediseminarea lor în cadrul firmei.

 
 
SIMION & BACIU își extinde echipa de Business Services prin cooptarea Roxanei Rizoiu în funcția de Director Knowledge Management și Dezvoltare Profesională. Doctor în Științe juridice și șeful catedrei de Drepturile Omului din cadrul Institutului Național al Magistraturii (INM), Roxana a participat, în ultimii 15 ani, la formarea inițială și continuă a numeroși magistrați, judecători și procurori, în diverse domenii.

Accesul structurat, rapid și constant la informații relevante care sunt esențiale pentru ca echipa SIMION & BACIU să ofere asistență și reprezentare juridică în cel mai bun mod posibil este esențială pentru oferirea serviciilor de înaltă clasă cu care firma de avocați a fost asociată încă de la înființare. Astfel, cooptarea unui profesionist reputat precum Roxana Rizoiu pentru a crea și coordona inițiativele firmei în domeniile knowledge management și educație profesională continuă este un pas natural în dezvoltarea strategică a SIMION & BACIU, casa de avocatură direcționând cu atenție resurse disponibile pentru un impact maxim în atingerea obiectivelor sale de afaceri, și, în cele din urmă, a viziunii sale.


În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Roxana va coordona managementul și utilizarea eficientă a resurselor de cunoaștere juridică ale firmei, proiectarea și implementarea procedurilor și a instrumentelor conexe necesare pentru colectarea în format digital și catalogarea documentelor și jurisprudenței relevante, și pentru rediseminarea lor în cadrul firmei.

În plus, activitatea Roxanei va include conceperea programului de formare profesională de la nivelul firmei, menit să stimuleze și să sprijine dezvoltarea profesională continuă a tuturor avocaților noștri, în raport de nevoile individuale sau de la nivelul echipei și în acord cu principiile de cultură organizațională ale SIMION & BACIU.

“Viziunea SIMION & BACIU este de a ne aduce contribuția la o lume prosperă și la un mod de a face afaceri fără riscuri. Considerăm că pregătirea continuă, care să ne consolideze abilitatea de a răspunde vastității scenariilor de lucru întâlnite pe parcursul activității, este esențială pentru a da viață viziunii noastre. În acest spirit, cu mare plăcere îi urăm Roxanei bun venit în echipa noastră. Experiența sa excepțională și multidimensională va fi foarte importantă pentru creșterea eficienței activității noastre, deoarece, în opinia noastră, o interacțiune inteligentă, non-complexă, autonomă a avocaților cu multitudinea de resurse de cunoaștere disponibile într-o firmă de avocatură este crucială pentru o experiență ulterioară memorabilă a clientului”, a menționat Cosmina Maria Simion, Managing Partner SIMION & BACIU.

“Utilizarea creativă a resurselor, interacțiunea colaborativă și diseminarea multidirecțională – aceștia sunt pilonii principali care definesc programul de knowledge management și dezvoltare profesională pe care îl avem în vedere pentru echipa SIMION & BACIU. Cu sprijinul Roxanei, vom continua să încurajăm și să promovăm utilizarea bogăției de cunoștințe existente și a celor care urmează să fie dobândite, la toate nivelurile și de către fiecare membru al echipei noastre. Abilitatea, dar si posibilitatea de a direcționa resurse pentru a realiza acest lucru ne dau încredere că filozofia noastră de lucru va fi și mai vizibilă în toate acțiunile noastre și va continua să genereze un flux de informații și cunoștințe clar și ușor de utilizat de către clienții și partenerii noștri de afaceri. Bine ai venit, Roxana, suntem foarte mândri să te avem în echipa noastră!”, a subliniat Ana-Maria Baciu, Managing Partner SIMION & BACIU.

Sosirea Roxanei în echipa de Business Services a SIMION & BACIU face parte din strategia firmei de a-și completa echipa de avocați și consilieri talentați cu profesioniști recunoascuți din domeniul serviciilor profesionale, care au o recunoaștere puternică pe piața avocaturii de business din România.

Despre Roxana Rizoiu:

Doctor în Științe juridice și șeful catedrei de Drepturile Omului din cadrul Institutului Național al Magistraturii (INM), Roxana a participat, în ultimii 15 ani, la formarea inițială și continuă a numeroși magistrați, judecători și procurori, în diverse domenii precum Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Abilități non-juridice, Judgecrafting, Limbi străine, fiind totodată aleasă ca membru în Consiliul Științific al Institutului, pentru cinci mandate.
În ultimii ani, științele educației au fost un domeniu de interes pentru Roxana, ea participând la numeroase training-uri în acest domeniu, cu accent pus pe educația adulților și mentoring. Experiența sa de excepție în domeniile dezvoltării profesionale și knowledge management este reconfirmată și de rolul său de coordonare privind participarea unor echipe de auditori ale INM la concursul european Themis al școlilor de magistratura, doua dintre acestea câștigând premiul I.
A fost, în două rânduri, Agentul Guvernamental al României în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, coordonând echipa care realiza apărarea Guvernului în fața acestei instanțe internaționale, participând la audierile de la Strasbourg și conlucrând cu diversele instituții pentru adoptarea modificărilor legislative care să conducă la o mai bună protecție a drepturilor omului.
Roxana a fost membră a echipei care a câștigat Premiul I al Concursului Internațional de drepturile omului Renné Cassin (Strasbourg, 1996) și Premiul Institutului pentru Drepturile Omului (Strasbourg, 1996).

Despre SIMION & BACIU

O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU este un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.
Cei peste 25 de profesioniști ai firmei propun un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Echipa își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor, Publicitate și Protecția Datelor cu Caracter Personal, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții și Soluționarea Disputelor.
SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum AmCham (American Chamber of Commerce in Romania), INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), IMGL (International Masters of Gaming Law),  sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.
Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal, IAM Patent 1000 și WTR 1000, toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate și din partea clienților firmei.
Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021, 2022 și 2023)
    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS (2020, 2021 și 2022), Gold-band de WTR 1000 (2023) și recunoașterea de către IAM Patent 1000 (2023); de asemenea premiată ca Firma Anului în Domeniul Mărcilor, în cadrul IP Global Awards (2022).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 101 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu a asistat compania Respira Verde si fondatorii acesteia cu privire la exit-ul partial catre OMV Petrom. Cristina Man (Partner) a coordonat echipa
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
Pentru BRD, cea mai bună protecție în materie de Concurență este asigurată de colaborarea dintre echipa internă de juriști și firmele de avocatură | De vorbă cu Ioana Sandu – Cazan, responsabil cu Programul de conformare cu Dreptul Concurenței și Gabriel Marin, Șef Serviciu Litigii în cadrul Departamentului Juridic al băncii, despre politica solidă a băncii și proiectele interesante din acest segment, interacțiunea cu autoritatea de Concurență și colaborarea cu echipele externe de avocați
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...