ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Țuca Zbârcea & Asociații, desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România” în cadrul IFLR Europe Awards

06 Mai 2021   |   BizLawyer

Țuca Zbârcea & Asociații a fost desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România” în considerarea rolului avut într-o serie de tranzacții multijurisdicționale și cu mare impact local, printre care vânzarea activelor CEZ către fondul de investiții australian MIRA.

 
 
Publicația britanică International Financial Law Review – IFLR a anunțat ieri seară, în cadrul unei ceremonii virtuale, câștigătorii trofeelor anuale „IFLR Europe Awards”. Pentru a șasea oară, Țuca Zbârcea & Asociații s-a numărat printre premianți, firmei revenindu-i marele trofeu pentru România.

Țuca Zbârcea & Asociații a fost desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România” în considerarea rolului avut într-o serie de tranzacții multijurisdicționale și cu mare impact local, printre care vânzarea activelor CEZ către fondul de investiții australian MIRA.

Această nouă distincție internațională marchează bilanțul a 12 luni în care ne-am propus să rămânem cât mai aproape de clienții noștri, să fim solidari și recunoscători. Le mulțumim pe această cale clienților și colaboratorilor noștri, precum și întregii noastre echipe – acest premiu reprezintă recunoașterea deplină a energiei și determinării, dar și profesionalismului membrilor firmei noastre, într-o perioadă marcată de incertitudini și turbulențe pe fondul pandemiei COVID-19”, a declarat Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

 
Patru firme pe lista scurtă

În acest an, pe lista scurtă a premianților IFLR au fost patru firme: trei firme locale independente - Bondoc & Asociații, Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu (RTPR) și Țuca Zbârcea & Asociații, precum și biroul local al firmei internaționale Clifford Chance.

Anul trecut Clifford Chance Badea a primit premiul Casa de Avocatură a Anului în România pentru inovație în servicii juridice, în cadrul Premiilor IFLR Europa 2020. Premiul pentru România a revenit și în 2020 firmei coordonate de Daniel Badea, după recunoașterea primită în 2014, 2015, 2017 și 2018.

Citește și
→ Premiile IFLR Europa 2020: Clifford Chance Badea este pentru a 5-a oară Casa de Avocatură a Anului în România. Recunoașterea validează inovația în serviciile juridice

În 2019 Țuca Zbârcea & Asociații a fost desemnată cea mai inovatoare firmă de avocatură din România („Most Innovative Law Firm of the Year: Romania”) pentru rolul avut în tranzacția prin care compania franceză Sanofi a vândut divizia de medicamente generice din Europa (Zentiva) pentru 1,9 miliarde de euro către fondul Advent International.

Citește și
→ Țuca Zbârcea & Asociații, desemnată „Firma cea mai inovatoare din România” în cadrul IFLR Europe Awards
De altfel, firma Țuca Zbârcea & Asociații este deținătoarea altor două premii naționale, obținute în cadrul galelor „IFLR Europe Awards” din 2012 și 2016. Tot în 2016 i-a fost atribuit și trofeul „Tranzacția Anului” la nivel european („M&A Deal of the Year”) pentru achiziția activităților de energie și rețele ale Alstom, derulată de General Electric în peste 20 de jurisdicții, inclusiv România. Iar în 2018, International Financial Law Review – IFLR i-a decernat premiul „High Yield Deal of the Year”.

România a fost introdusă pentru prima dată în 2011 pe lista țărilor în care IFLR acordă acest premiu, Muşat & Asociaţii, fiind atunci desemnată de IFLR „Casa de avocatură a anului în România

Zeci de firme de avocatură din Marea Britanie, Germania, Olanda, Franţa, Italia, Spania, Grecia, Ucraina, Turcia, dar şi Rusia sau Statele Unite ale Americii au fost nominalizate la premiile din acest an. Printre acestea se numără: Freshfields Bruckhaus Deringer; Baker and McKenzie; Hogan Lovells, Norton Rose; Skadden Arps; Shearman and Sterling; Cleary Gottlieb Steen & Hamilton, Kirkland & Ellis, Latham & Watkins, Milbank, Paul Hastings, Allen & Overy,  Linklaters, Weil Gotshal & Manges, White & Case etc.

Pe lângă cele 26 de premii naţionale, International Financial Law Review – IFLR a mai acordat trofee si firmelor de avocatură şi echipelor implicate în cele mai importante proiecte ale anului trecut în diferite arii de practică.

Evenimentul „IFLR Europe Awards” este unul de referință în industrie, recunoscând meritele celor mai importante și mai active firme de avocatură din Europa cu expertiză în domeniile financiar-bancar, piețe de capital și fuziuni și achiziții.

International Financial Law Review – IFLR este editorul ghidului IFLR 1000 al celor mai activi consultanți pe piața financiară internațională.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 834 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu a asistat compania Respira Verde si fondatorii acesteia cu privire la exit-ul partial catre OMV Petrom. Cristina Man (Partner) a coordonat echipa
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
Pentru BRD, cea mai bună protecție în materie de Concurență este asigurată de colaborarea dintre echipa internă de juriști și firmele de avocatură | De vorbă cu Ioana Sandu – Cazan, responsabil cu Programul de conformare cu Dreptul Concurenței și Gabriel Marin, Șef Serviciu Litigii în cadrul Departamentului Juridic al băncii, despre politica solidă a băncii și proiectele interesante din acest segment, interacțiunea cu autoritatea de Concurență și colaborarea cu echipele externe de avocați
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...