ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de peste 2,1 miliarde lei în 2022, în creştere cu aproximativ 30%

03 Aprilie 2023   |   Agerpres

Pe segmentul Property (asigurările de incendiu şi calamităţi naturale), compania a înregistrat o creştere de aproximativ 20% în 2022, cu o valoare a subscrierilor de peste 300 milioane lei.

 
 
Omniasig a înregistrat prime brute subscrise de peste 2,1 miliarde lei în 2022, în creştere cu aproximativ 30%, comparativ cu anul precedent, iar valoarea totală a despăgubirilor plătite de companie a depăşit 1,1 miliarde lei, conform unui comunicat al companiei.
 
"Întreaga echipă Omniasig a depus eforturi susţinute pentru a răspunde provocărilor din piaţă şi pentru a menţine permanent atenţia noastră centrată pe client. În acelaşi timp, ne-am bazat pe o strategie bine definită, care pune accentul pe sustenabilitate şi pe oferirea unor produse şi servicii de calitate pentru clienţii noştri. La Omniasig, considerăm că sustenabilitatea reprezintă un obiectiv strategic extrem de important şi urmărim să împărtăşim valorile noastre cu comunităţile din care facem parte. În 2022, ne-am axat puternic pe derularea mai multor iniţiative de responsabilitate socială, susţinerea educaţiei şi implicarea în comunitate prin voluntariat", a afirmat Mihai Tecău, preşedinte directorat Omniasig Vienna Insurance Group.
 
Pe segmentul Property (asigurările de incendiu şi calamităţi naturale), compania a înregistrat o creştere de aproximativ 20% în 2022, cu o valoare a subscrierilor de peste 300 milioane lei.
 
Linia Asigurărilor de Sănătate a continuat să înregistreze o creştere puternică, de aproximativ 35%. Asigurările auto, Casco şi RCA, au înregistrat în 2022 ambele o creştere, valoarea agregată a primelor brute subscrise, cumulat pe ambele linii, fiind de circa 1,5 miliarde lei. Şi totalul despăgubirilor plătite pe cele două linii, cumulat, a crescut faţă de anul precedent, totalul fiind de peste 900 milioane lei.
 
Totodată, o creştere a fost înregistrată în acest interval şi pe liniile Asigurărilor de Răspundere Civilă Generală şi a Asigurărilor de Călătorie. Pentru cele din urmă, creşterea a fost de aproape 15% în 2022, cu o valoare a subscrierilor de aproximativ 14 milioane lei, creştere datorată eliminării restricţiilor de călătorie şi măsurilor sanitare din majoritatea ţărilor, ceea ce a dus la o cerere sporită pentru aceste poliţe.
 
Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3077 / 16414
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...