ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clujenii de la Alfa Software au avut afaceri de 8,5 mil. lei, anul trecut. Compania va lansa o platformă de Business Inteligence și vrea să se extindă în București

26 Iunie 2019   |   BizLawyer

În anul 2019, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business, a produselor din portofoliu, precum și pe investițiile în direcția creșterii și specializării echipelor de programare și implementare din Cluj-Napoca.

 
 
Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță afaceri cu o creștere anuală susținută, anul 2018 însemnând o majorare a vânzărilor cu peste 50%, ajungând la o cifră de afaceri de 8,5 milioane lei și un profit net de 2,8 milioane lei.

În ultimul an, Alfa Software a înregistrat creșteri semnificative, prin intermediul unor proiecte inovatoare, în special prin lansarea ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5, cu o investiție de aproximativ 130.000 de euro. Astfel, Alfa Software își aduce o contribuție importantă pe piața de software din România, dezvoltând primul și singurul ERP românesc bazat pe tehnologia de ultimă generație Angular. În același timp, pentru Alfa Software, evoluția business-ului s-a realizat și prin definirea unei noi verticale, adoptată prin intermediul industriei de reciclare (Remat): RematHolding Co Bucuresti, Remat Brasov, Hamburger Recycling, Remat MG.


„În compania noastră, ne definește inovația, astfel, în fiecare an, dezvoltăm module și aplicații pentru a optimiza constant activitatea clienților noștri. În prezent, cel mai mare procent din veniturile Alfa Software, adică peste 65%,  este generat de către clienții din Transilvania. Această cifră demonstrează potențialul de creștere al companiei pe plan local. De asemenea, căutăm să ne extindem operațiunile în București prin încheierea de parteneriate strategice, pentru a fi mai aproape de clienții noștri din zonă”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software, una dintre primele companii românești producătoare de soluții de business ERP,  a intrat în al 22-lea an de activitate. Pe termen mediu și lung, obiectivul principal al business-ului clujean este de a consolida poziția pe piața de ERP din România. Astfel, compania tinde spre a revoluționa felul în care business-urile își gestionează activitatea și spre a dezvolta permanent instrumente inovatoare de digitalizare. În acest sens, unul dintre cele mai importante obiective pe anul în curs este lansarea platformei ASiS BI (Business Inteligence), platformă de grafice smart interactive care susține luarea deciziilor de business în timp real.

În anul 2019, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business, a produselor din portofoliu, precum și pe investițiile în direcția creșterii și specializării echipelor de programare și implementare  din Cluj-Napoca.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, web based, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producție.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață, cu sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și o rețea de parteneri la nivel național.
Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.
În prezent, Alfa Software are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail, la care s-a adăugat în ultimul an și verticala industriei de reciclare. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 8069 / 8823
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Grupul Rodbun a accesat un credit sindicalizat de 17,3 mil. €, cu garanţie de stat. NNDKP și Legal Ground, consultanți juridici în această finanțare
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...