ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Daniela Covăcescu preia funcția de Director de Operațiuni al Allianz-Ţiriac

01 Septembrie 2021   |   BizLawyer

Noul director de operațiuni al Allianz-Țiriac are o experiență solidă în planificare strategică și simplificare organizațională, iar în ultimii zece ani a ocupat poziții de top management în zona financiară și operațională în industria de asigurări.

 
 
Daniela Covăcescu, un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în domeniul financiar-bancar și asigurări se alătură, începând de astăzi, echipei de top management a Allianz-Țiriac Asigurări și preia funcția de Director de Operațiuni (Chief Operating Officer – COO). Din acest rol, Daniela va coordona în mod direct o echipă de aproximativ 400 de specialiști și activitățile diviziilor de daune, IT și back-office.

“Ultimul an a însemnat pentru Allianz-Țiriac accelerarea simplificării, rafinarea operațiunilor și implementarea de noi funcționalități care ne permit să răspundem mai rapid și eficient nevoilor clienților și partenerilor noștri de distribuție. Alăturarea, într-un astfel de moment, a unui profesionist cu o experiență cuprinzătoare, precum a Danielei, va fi cu siguranță un plus pentru Allianz-Țiriac. Am încredere că, împreună cu echipa, Daniela va duce mai departe dezvoltarea operațiunilor și, implicit, asigurările mai aproape de clienți. Totodată, am convingerea că diversitatea de gen și faptul că trei dintre cei cinci membri ai echipei de top management a Allianz-Țiriac sunt doamne, vor avea un efect pozitiv și asupra procesului decizional”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac.


Noul director de operațiuni al Allianz-Țiriac are o experiență solidă în planificare strategică și simplificare organizațională, iar în ultimii zece ani a ocupat poziții de top management în zona financiară și operațională în industria de asigurări.

Pe parcursul carierei, Daniela Covăcescu a fost implicată direct în coordonarea de proiecte de agilitate organizațională, digitalizare, dar și de fuziune, fiind un promotor al simplificării operaționale.

“Mă alătur echipei Allianz-Țiriac cu convingerea că împreună vom dezvolta proiecte de simplificare operațională, susținute de tehnologie, cu ajutorul cărora vom oferi clienților și partenerilor noștri de distribuție cele mai adecvate și facile soluții de asigurare. Transformarea operațională rămâne o prioritate, iar prin ceea ce ne propunem să construim avem șansa de a face o diferență în bine pentru clienții, partenerii și colegii noștri”, a declarat Daniela Covăcescu.

Noul Director de Operațiuni al Allianz-Țiriac a absolvit Facultatea de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice, precum și un program de leadership development în cadrul IEDC-Bled School of Management.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2226 / 38205
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
BRD a acordat o finanţare de 24,32 mil. € pentru dezvoltarea a două clădiri rezidenţiale verzi. Wolf Theiss și Kinstellar, în proiect
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Junior Lawyers (Consultancy and Litigation)
Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”
Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale. Luiza Ionescu-Donoiu se alătură echipei în rolul de Counsel
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...