ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Darian DRS a asigurat consultanța integrată în tranzacția dintre EVW Holding și belgienii de la Turbos Hoet Group

09 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Stelian Mic, Managing Partner al echipei Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, a coordonat echipa integrată de consultanți formată din Angela Cristea, Senior Associate din partea Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, Mihaela Luția, Manager DARIAN DRS S.A. și Oana Rada, Partener Darian DRS Tax.

 
 
Darian DRS, primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business, a asigurat consultanță în finalizarea cu succes a asocierii dintre EVW Holding, unic importator și distribuitor al camioanelor DAF în România, și societatea belgiană Turbos Hoet Group. Proiectul a necesitat parcurgerea mai multor etape cu o complexitate ridicată, implicând un efort de grup, cu expertize complementare.
 
Stelian Mic, Managing Partner al echipei Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, a coordonat echipa integrată de consultanți formată din Angela Cristea, Senior Associate din partea Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, Mihaela Luția, Manager DARIAN DRS S.A. și Oana Rada, Partener Darian DRS Tax.


„Ne bucurăm că am putut fi alături de unul dintre antreprenorii români de succes în pasul făcut spre o creștere a activității într-un ritm mai alert împreună cu un partener strategic. Sperăm să vedem din ce în ce mai mulți antreprenori români care aleg să se dezvolte printr-un parteneriat strategic în locul unui exit integral din afacerile pe care le-au construit și le-au transformat dintr-un start-up într-un business semnificativ”, a declarat Stelian Mic, Managing Partner Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, coordonatorul echipei de consultanță. 

Prima fază a tranzacției a inclus restructurarea participațiilor la nivelul grupului EVW, în urma căreia Gheorghe Chita a devenit asociat unic al importatorului de camioane DAF. În a doua etapă s-au negociat bazele asocierii și s-a implementat parteneriatul cu Turbos Hoet Group. Echipa de consultanți s-a implicat în toate stadiile esențiale ale proiectului, începând de la evaluarea participațiilor în cadrul societăților grupului din care a făcut parte EVW Holding și până la structurarea, negocierea, semnarea și implementarea documentației care a permis dobândirea de către Turbos Hoet Group a unei participații de 50% în cadrul EVW Holding.

„Mulțumesc echipei Darian pentru că mi-a fost alături încă din momentul în care, împreună cu partenerii mei din EVW Holding, am decis ca fiecare să preia activitatea la care se pricepe cel mai bine. Echipa Darian a preluat proiectul într-un timp foarte scurt și datorită expertizei și profesionalismului a reușit să ghideze negocierile către un rezultat echitabil pentru toate părțile implicate”, a declarat Gheorghe Chita, asociat EVW Holding.

EVW Holding, unic importator și distribuitor al camioanelor DAF în România, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, a încheiat exercițiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de peste 400 de milioane lei.

Începând din octombrie 2018, Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal s-a alăturat Darian DRS, consolidând astfel poziția de top a grupului cu capital integral românesc ce oferă soluții complete de consultanță în zona de business și devenind „one stop consultancy company”.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 6684 / 7900
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
    Cei mai buni litigatori din România, văzuți de Chambers Europe 2024 | Cine sunt practicienii apreciați de clienți în practica de Dispute Resolution și ce spun clienții despre aceștia. Nouă avocați români sunt evidențiați în practica de arbitraj
    Trei avocați români de la Bondoc & Asociații, Filip & Company și DLA Piper sunt considerați ‘Eminent Practitioners’ în practica de fuziuni și achiziții. Clasamentul Chambers Europe 2024, cu cei mai buni avocați de Corporate ̸ M&A din România
    De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
    NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei
    O singură casă de avocatură locală independentă concurează la titlul de ”Firma anului în România” în cadrul IFLR Europe Awards 2024 | Filip & Company, Wolf Theiss și Clifford Chance Badea, printre firmele aflate pe lista scurtă a premianților din acest an
    Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
    De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
    Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu o valoare de 71,7 milioane RON și de transfer al acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
    VF Insolvență finalizează transferul de afacere în reorganizarea judiciară a UCM Reșița către Hidroelectrica
    Gabriel Resources a pierdut arbitrajul cu statul român pentru proiectul aurifer Roșia Montană, cu pretenții de cca. 6,7 mld. usd | Arbitrul Horacio A. Grigera Naón a opinat separat, în favoarea reclamanților care l-au nominalizat. România a plătit avocaților săi tarife orare cuprinse între 137 și 139 euro ̸ oră, iar Gabriel Resources a cuantificat costuri de 56,5 mil. $ cu avocații săi americani și români. Reclamanții ar ataca decizia, dar au, oare, bani pentru o nouă acțiune?
    Reff & Asociații și Deloitte România au obținut sesizarea CJUE de către Curtea de Apel București într-un litigiu care vizează impunerea TVA pentru operațiuni care nu implică livrarea de bunuri sau prestarea unor servicii
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...