ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Darian DRS a asigurat consultanța integrată în tranzacția dintre EVW Holding și belgienii de la Turbos Hoet Group

09 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Stelian Mic, Managing Partner al echipei Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, a coordonat echipa integrată de consultanți formată din Angela Cristea, Senior Associate din partea Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, Mihaela Luția, Manager DARIAN DRS S.A. și Oana Rada, Partener Darian DRS Tax.

 
 
Darian DRS, primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business, a asigurat consultanță în finalizarea cu succes a asocierii dintre EVW Holding, unic importator și distribuitor al camioanelor DAF în România, și societatea belgiană Turbos Hoet Group. Proiectul a necesitat parcurgerea mai multor etape cu o complexitate ridicată, implicând un efort de grup, cu expertize complementare.
 
Stelian Mic, Managing Partner al echipei Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, a coordonat echipa integrată de consultanți formată din Angela Cristea, Senior Associate din partea Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, Mihaela Luția, Manager DARIAN DRS S.A. și Oana Rada, Partener Darian DRS Tax.


„Ne bucurăm că am putut fi alături de unul dintre antreprenorii români de succes în pasul făcut spre o creștere a activității într-un ritm mai alert împreună cu un partener strategic. Sperăm să vedem din ce în ce mai mulți antreprenori români care aleg să se dezvolte printr-un parteneriat strategic în locul unui exit integral din afacerile pe care le-au construit și le-au transformat dintr-un start-up într-un business semnificativ”, a declarat Stelian Mic, Managing Partner Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal, coordonatorul echipei de consultanță. 

Prima fază a tranzacției a inclus restructurarea participațiilor la nivelul grupului EVW, în urma căreia Gheorghe Chita a devenit asociat unic al importatorului de camioane DAF. În a doua etapă s-au negociat bazele asocierii și s-a implementat parteneriatul cu Turbos Hoet Group. Echipa de consultanți s-a implicat în toate stadiile esențiale ale proiectului, începând de la evaluarea participațiilor în cadrul societăților grupului din care a făcut parte EVW Holding și până la structurarea, negocierea, semnarea și implementarea documentației care a permis dobândirea de către Turbos Hoet Group a unei participații de 50% în cadrul EVW Holding.

„Mulțumesc echipei Darian pentru că mi-a fost alături încă din momentul în care, împreună cu partenerii mei din EVW Holding, am decis ca fiecare să preia activitatea la care se pricepe cel mai bine. Echipa Darian a preluat proiectul într-un timp foarte scurt și datorită expertizei și profesionalismului a reușit să ghideze negocierile către un rezultat echitabil pentru toate părțile implicate”, a declarat Gheorghe Chita, asociat EVW Holding.

EVW Holding, unic importator și distribuitor al camioanelor DAF în România, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, a încheiat exercițiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de peste 400 de milioane lei.

Începând din octombrie 2018, Mic, Ilie și Asociații SPARL | Darian Legal s-a alăturat Darian DRS, consolidând astfel poziția de top a grupului cu capital integral românesc ce oferă soluții complete de consultanță în zona de business și devenind „one stop consultancy company”.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 7034 / 8250
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
    Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
    Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
    VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
    „The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
    Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
    Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
    Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
    Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
    LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
    LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...