
Deloitte România l-a numit pe Horațiu Pîrvulescu în funcția de Partener Audit și lider al practicii din Timișoara
19 Mai 2020
BizLawyerÎnainte de a se alătura Deloitte, a lucrat pentru o altă firmă din Big 4.
Deloitte România continuă procesul de consolidare a birourilor regionale și l-a numit pe Horațiu Pîrvulescu în funcția de Partener Audit și lider al practicii din Timișoara, începând din 18 mai 2020. Cu 20 de ani de experiență în audit, Horațiu Pîrvulescu s-a concentrat în ultimii opt ani pe inițiative menite să sprijine mediul antreprenorial. În noul său rol, el va contribui la dezvoltarea programului Deloitte Private, care se adresează companiilor private de toate dimensiunile, inclusiv antreprenorilor, IMM-urilor, startup-urilor și afacerilor de familie.
„Prezența de 12 ani a Deloitte în Timișoara va deveni mai solidă odată cu venirea lui Horațiu Pîrvulescu în echipa regională. El va contribui la dezvoltarea practicii de audit, precum și la conectarea pieței locale cu soluțiile noastre fiscale, juridice și de consultanță financiară, pentru a sprijini antreprenorii și executivii de top din vestul țării să-și valorifice la maximum potențialul de business”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania și Moldova.
„Prezența de 12 ani a Deloitte în Timișoara va deveni mai solidă odată cu venirea lui Horațiu Pîrvulescu în echipa regională. El va contribui la dezvoltarea practicii de audit, precum și la conectarea pieței locale cu soluțiile noastre fiscale, juridice și de consultanță financiară, pentru a sprijini antreprenorii și executivii de top din vestul țării să-și valorifice la maximum potențialul de business”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania și Moldova.
Horatiu Pîrvulescu a acumulat experiența în domeniul financiar-contabil lucrând în firme din domeniul serviciilor profesionale, în cadrul cărora și-a început cariera ca asistent audit și a avansat până la poziția de partener, precum și deținând rolul de director financiar în companii din domeniul industriei și al ospitalității. Înainte de a se alătura Deloitte, a lucrat pentru o altă firmă din Big 4. Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) și al Association of Chartered Certified Accountants (FCCA). Are un MBA în marketing și dezvoltare de business la Universitatea McGill din Canada și este licențiat în inginerie mecanică.
Deloitte România are prezență regională din 2008. Birourile sale din Timișoara și Cluj-Napoca oferă servicii de audit, servicii fiscale și juridice prin intermediul echipei locale de experți, și facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de profesioniștii aflați în București.
Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesioniști ai săi.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 6668 / 8818 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...