ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

InteRo Property Development, deținută de familia Topolinski, își extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiții

02 Martie 2021   |   BizLawyer

Grupul a semnat primul contract cu un investitor străin, care a cumpărat aproape 20% din proiectul premium Northlight Residence

 
 
InteRo Property Development, deținută de familia canadiană de investitori Topolinski, își diversifică activitățile prin înființarea unei divizii de investiții, ca parte a strategiei pe termen lung de consolidare a prezenței în România și pentru a atrage proiecte imobiliare de calitate pe o piață în creștere, cu mult potențial.

Divizia de investiții - InteRo Property Development Investment Group - vizează  parteneri din întreaga lume care caută oportunități de proiecte premium pe piețe dinamice.

„Portofoliul nostru românesc a fost dezvoltat ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate, deoarece scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea pieței locale, atât din punct de vedere al calității, cât și al mentalității. Acest principiu este foarte apreciat de investitorii de talie globală, întrucât reflectă viziune pe termen lung și sustenabilitate,” a declarat Michael Topolinski, fondatorul InteRo. „Ca atare, am semnat deja primul nostru contract cu un partener internațional, care a făcut o investiție pentru aproape 20% din proiectul exclusiv Northlight Residence, ce urmează să fie finalizat curând.”


Parteneriatul cu investitori străini în proiecte locale reprezintă o premieră pentru familia Topolinski, care este prezentă în România de peste 13 ani. Interesul exprimat de investitorii din America de Nord, Asia și țările vecine este o validare evidentă a potențialului României pe termen lung.

„De mai bine de un deceniu, suntem dezvoltatori și investitori activi pe piața imobiliară din România, timp în care am asistat la transformarea sa pas cu pas și am contribuit la modernizarea constantă a standardelor de calitate și a așteptărilor pieței”, a adăugat Michael Topolinski. „Exista un potențial important de dezvoltare chiar și înainte de pandemie, dar astăzi - mai mult ca niciodată - România are nevoie de proiecte noi mai bune, concepute pentru a oferi confortul și funcționalitatea unui stil de viață sănătos și echilibrat, în noua realitate post-COVID.”

Divizia de investiții nou-înființată va sprijini atât proiectele InteRo în derulare, cât și proiectele viitoare.

Portofoliul de dezvoltare InteRo Property Development din București include:

NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în nord-estul Bucureștiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp și include un număr total de 110 apartamente. În prezent se află în ultimele etape de dezvoltare, urmând să fie finalizat în câteva săptămâni. Programul VIP NorthLight Residence este oferit investitorilor care achiziționează minimum trei apartamente. Echipa InteRo oferă sprijin constant, iar investitorii primesc avantaje financiare și administrative semnificative.

SkyLight Residence. Situat în zona centrală a orașului București (zona Obor), proiectul cu utilizare mixtă ce se întinde pe 10 hectare va asigura după finalizare 100.000 mp de spații de birouri și 270.000 mp de spațiu rezidențial.

Bucurestii Noi este proiectul unui campus IT cu un concept prietenos cu mediul înconjurător și construit cu tehnologie de ultimă generație, care va fi dezvoltat pe un teren de 5 hectare în apropierea stației de metrou Jiului. Proiectul va include 7 clădiri de birouri cu o suprafață totală de 197.000 mp (din care 93.000 mp vor fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo).

Înființată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii ai săi - Tyler, Michael și Ashton), InteRo Property Development este prezentă în România de peste 13 ani.
Până în prezent, portofoliul său include cinci proiecte imobiliare inovatoare și eficient proiectate, cu o suprafață totală construită de aproape 480.000 mp, respectiv 204.000 mp spații de birouri și 3.080 de apartamente. InteRo este dedicată designului și conceptelor inovatoare, cu scopul de a construi spații de locuit și de lucru de calitate superioară, contribuind la dezvoltarea generală a pieței imobiliare locale în ceea ce privește standardele, dar și mentalitatea.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4223 / 7917
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...