ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SanoPass atrage investiţii de peste 845.000 de euro prin platforma de crowdfunding SeedBlink

30 Aprilie 2021   |   Agerpres

Potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES, după prima zi de la listare, compania atrăsese deja de la investitori 300.000 de euro. În această rundă au participat peste 120 de investitori, Lead Investor fiind fondul Cleverage Venture Capital, care a contribuit cu 200.000 de euro.

 
 
SanoPass, cea mai mare platformă care conectează, digitalizează şi integrează servicii de prevenţie medicală, a atras în luna aprilie investiţii totale de peste 845.000 de euro, prin relistarea pe platforma de crowdfunding SeedBlink.
 
Potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES, după prima zi de la listare, compania atrăsese deja de la investitori 300.000 de euro. În această rundă au participat peste 120 de investitori, Lead Investor fiind fondul Cleverage Venture Capital, care a contribuit cu 200.000 de euro.
 
"Suntem încântaţi de încrederea arătată încă o dată din partea comunităţii de investitori. Acest succes dovedeşte că am dezvoltat un model de business validat de industrie, al cărui potenţial va fi atins în viitor. Dorim să contribuim semnificativ la digitalizarea tuturor serviciilor de prevenţie medicală, fiind convinşi că astfel vom facilita dezvoltarea stării generale de sănătate în România", a declarat Andrei Vasile, Managing Partner SanoPass.
 
Planurile SanoPass pentru acest an includ extinderea reţelei de clinici partenere, integrarea unor soluţii de inteligenţă artificială, crearea unor soluţii personalizate de nutriţie şi dezvoltarea unei reţele de săli de sport.
 
"Am început anul cu planuri ambiţioase, pe care acum suntem pregătiţi să le punem în aplicare. Doar în ultima lună ne-am extins echipa, am adăugat în reţea 35 de noi locaţii şi avem peste 1.000 de abonamente noi. Extinderea internaţională se numără printre priorităţile noastre. Am făcut deja primii paşi pentru a intra pe piaţa din Moldova şi am dezvoltat SanoPass Diaspora pentru a oferi servicii de telemedicină românilor din afara ţării", a declarat Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.
 
Aplicaţia SanoPass are în prezent peste 16.000 utilizatori, decontând în ultimul an servicii medicale în valoare de peste 500.000 lei în cadrul unei reţele naţionale care acoperă peste 880 de clinici partenere.
 
Abonamentele SanoPass conţin servicii de medicina muncii, consultaţii, investigaţii, analize medicale, stomatologie, nutriţie, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată şi consiliere medicală telefonică. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători, farmacie online, telemedicină non-stop, iar de curând a lansat, printr-un parteneriat exclusiv, abonamente medicale la Clinicile Dentare Dr. Leahu.
 
În 2020 SanoPass a mai atras o investiţie de tip equity de 400.000 de euro, oferind în schimb 20% din capital. Lead Investor a fost tot fondul Cleverage Venture Capital care s-a implicat cu 150.0000 de euro. De asemenea, fondul Founders Bridge a participat cu 150.000 de euro, un alt pachet de 100.000 de euro fiind atras prin SeedBlink.
 
Seedblink permite implicarea activă a celor interesaţi să devină angel investors în startup-uri locale dinamice.
 
Cleverage Venture Capital este un fond de investiţii rezultat din asocierea antreprenorilor Wargha Enayati, fondator Regina Maria şi preşedinte Enayati Group, Georgios Sofianos, antreprenor în industria de sănătate şi director general al Sofmedica, Sergiu Neguţ, business angel şi cofondator Fintech OS, şi Voicu Oprean, fondator AROBS Transilvania Software. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4728 / 8824
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank la finalizarea vânzării către Vista Bank România a societăților Alpha Leasing România IFN și Alpha Insurance Brokers. Ce avocați au fost implicați în proiect
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
Grupul Rodbun a accesat un credit sindicalizat de 17,3 mil. €, cu garanţie de stat. NNDKP și Legal Ground, consultanți juridici în această finanțare
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...