ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SPE Digital Wizard lansează AiAll, prima platformă digitală de administrare completă a afacerilor

08 Iulie 2021   |   Agerpres

Componentele de Inteligenţă Artificială asistată sau autonomă, care dau viaţă automatizărilor şi formularelor inteligente, înlocuiesc cu succes, pentru orice afacere mică, un contabil, jurist, consultant fiscal, manager de vânzări, manager financiar, manager de proiect sau asistent. Iar impactul se traduce prin economii semnificative de timp alocat şi costuri angajate în fiecare afacere.

 
 
SPE Digital Wizard lansează AiAll, prima platformă digitală de administrare completă a afacerilor, bazată pe algoritmi proprietari şi Inteligenţă Artificială, după o investiţie iniţială de 200.000 euro, conform unui comunicat al companiei.
 
"Micii antreprenori români se pot concentra, de acum, pe activităţile esenţiale dezvoltării propriilor afaceri, pentru că noi preluăm rutina administrării unei activităţi economice simple. Fie că vorbim despre conformare fiscală sau evidenţă contabila, control fluxuri de lucru sau control evoluţie activitate economică, platforma digitală AiAll simplifica, standardizează, digitalizează şi apoi automatizează fluxurile de lucru, cu rezultatul unei economii de până la 95% din timpul alocat de un antreprenor acestor sarcini", declară Gheorghe Şandru, fondator al SPE Digital.
 
Componentele de Inteligenţă Artificială asistată sau autonomă, care dau viaţă automatizărilor şi formularelor inteligente, înlocuiesc cu succes, pentru orice afacere mică, un contabil, jurist, consultant fiscal, manager de vânzări, manager financiar, manager de proiect sau asistent. Iar impactul se traduce prin economii semnificative de timp alocat şi costuri angajate în fiecare afacere.
 
"Suntem conştienţi de schimbarea pe care o implică digitalizarea, ca impact, pregătire şi resurse necesare chiar şi pentru o afacere mare, cu posibilităţi. Tocmai de aceea, nu privim digitalizarea ca un scop în sine - AiAll este doar este un mijloc prin care oferim antreprenorilor un mediu digitalizat, pentru a-şi creşte afacerile. Astfel, am construit o platformă digitală unică, stabilă şi uşor de folosit, pentru care am dezvoltat 10 modele standard de fluxuri de lucru, care acoperă integral nevoile de administrare a afacerilor mici, în peste 90% din cazuri", adaugă Şandru.
 
Preţul de pornire pentru soluţia AiAll este de doar 30 de euro pe lună, fără TVA, iar pachetul de bază include funcţionalităţile de planificare, monitorizare status, verificare a conformităţii, suport şi documentare, evidenţă completă, raportare completă şi control al riscurilor fiscale, oferite ca servicii de suport pentru administrarea completă a unei afaceri mici sau foarte mici.
 
În funcţie de gradul de complexitatea operaţională şi fiscală a fiecărei afaceri, se stabileşte costul pachetului de bază la care, în timp, se pot adăuga mai multe componente de automatizare, uşor personalizabile specificului fiecărui business.
 
Platforma care furnizează conformare legală în plan societar, contabil, fiscal şi nu numai, este unica opţiune din piaţa locală ce garantează calitatea execuţiei şi acoperă integral, prin contract, riscul de neconformitate fiscal. Astfel, AiAll planifică fiscal operaţiunile de derulat, verifică trimestrial şi certifică conformitatea fiscală a operaţiunilor derulate şi acordă asistenţă pe perioada controalelor fiscale.
 
Platforma digitală AiAll este dezvoltată de SPE Digital Wizard cu rolul de a simplifica viaţa antreprenorilor şi a consolida sustenabilitatea micilor afaceri. Conceput ca un administrator complet al afacerii, AiAll este dezvoltat pe o platforma xRM furnizată de dezvoltatorul german CAS Software AG, cu funcţionalităţi complexe de administrare afacere care se pot defini ca o echipă de colaboratori virtuali care ştiu, fac, verifică şi raportează tot ceea ce este important pentru micile afaceri. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3729 / 8250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...