ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Vlad Stanislav este numit Managing Director al JLL în România

06 Aprilie 2023   |   BizLawyer

Cu o experiență de peste 22 de ani în management, Vlad a preluat și a condus cu succes mai multe companii în poziția de lider de piață.

 
 
Compania de consultanță imobiliară JLL a anunțat astăzi numirea lui Vlad Stanislav (foto) în funcția de Managing Director al JLL în România. Vlad va prelua rolul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcție în ultimii 7 ani.
 
Cu o experiență de peste 22 de ani în management, Vlad a preluat și a condus cu succes mai multe companii în poziția de lider de piață. S-a concentrat pe construirea și consolidarea unor echipelor profesioniste și pe dezvoltarea unor strategii de creștere eficiente. Vlad s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de Managing Director al Tetris Design & Build și preia acum un rol mai amplu în cadrul firmei.  
Este absolvent al Universității "Transilvania" din Brașov și a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania.

 
"Sunt încântat să preiau rolul Silvianei și aștept cu nerăbdare să lucrez alături de o echipă matură, lider de piață. Sunt pasionat de ceea ce fac și am ambiția de a o face din ce în ce mai bine și, alături de echipă, putem realiza lucruri mărețe pentru clienții noștri, pentru oameni și pentru business-ul nostru. Succesul nu este doar o chestiune de noroc sau de coincidență. Cu o planificare corectă, o echipă responsabilă și o cultură organizațională puternică, ne putem transforma obiectivele în realitate." a declarat Vlad Stanislav.
 
În ultimii ani, JLL România s-a impus ca lider pe piață, o forță în domeniul leasingului industrial-logistic și al piețelor de capital, cu o echipă matură și coerentă, care lucrează împreună în această structură de peste 5 ani, cu o experiență cumulată de peste 245 de ani. Este un lider de opinie în utilizarea datelor pentru o experiență impecabilă a clienților și contribuie la transparentizarea sectorului imobiliar și creșterea calității serviciilor în regiunea noastră.  
 
"A fost o onoare pentru mine să fiu Managing Director al JLL în România în ultimii 7 ani. A fost o călătorie extraordinară și sunt mândră că am făcut parte din această echipă și că am putut lucra cu clienții și partenerii noștri. Vlad aduce o energie reînnoită și o strategie ambițioasă. Sub conducerea sa, sunt convinsă că atât echipa, cât și clienții vor fi deserviți impecabil", a declarat Silviana Petre-Badea.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 787 / 7939
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Maria Gogoașă, cel mai mare punctaj la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2021: Pentru o perspectivă mai aplicată asupra profesiilor juridice, consider că ar fi benefică suplimentarea orelor obligatorii de practică. 60, respectiv 90 de ore pe an, nu sunt suficiente pentru ca un student să-și formeze o opinie completă despre profesiile juridice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...