ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan

21 Iunie 2024   |   B. A.

ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West

 
 
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a asistat Tech-Con Industry România în închirierea a aproximativ 2.500 mp de spații de depozit și birouri în VLPark Bucharest West. Negocierile contractuale, conduse de Marina - Crenguța Florea, partener, și Lavinia Ludovic, senior associate, au durat peste șase luni și au asigurat un cadru legal eficient pentru relocarea activității companiei. Această mutare marchează un moment important pentru Tech-Con Industry, deoarece permite companiei să își extindă operațiunile într-un spațiu nou, adecvat.

Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a oferit asistență juridică pe tot parcursul procesului prin care Tech-Con Industry România, membru al grupului Tech-Con, a închiriat aproximativ 2.500 mp de spații de depozit și birouri în VLPark Bucharest West, o locație strategică de la intrarea vestică a capitalei. Echipa de avocați care a asistat Tech-Con Industry în timpul negocierilor contractuale și până la semnarea tranzacției a fost formată din Marina - Crenguța Florea, partener și Lavinia Ludovic, senior associate, specializate în domeniul imobiliar și comercial.


„Apreciem oportunitatea de a asista Tech-Con Industry într-un moment atât de important pentru businessul lor din România și suntem încântați de colaborarea eficientă cu echipa lor locală și internațională. Ca întotdeauna, este un privilegiu să putem contribui prin expertiza noastră la consolidarea poziției contractuale a clienților noștri în astfel de tranzacții de impact”, a declarat Marina Crenguța Florea, partener ZRVP.

ZRVP a oferit asistență juridică extinsă în conformitate cu legislația românească pe parcursul întregului proces de negociere a tranzacției, concentrându-se pe revizuirea documentelor tranzacției și pe stabilirea echilibrului contractual în raport cu termenii și condițiile asumate de părți și în baza cărora compania va opera și produce în noua locație pentru cel puțin următorii 5 ani.

„Această realizare nu ar fi fost posibilă fără consultanța juridică de excepție și eforturile neobosite ale echipei de avocați de la ZRVP. Expertiza lor în drept imobiliar și negocierea contractelor a fost esențială pentru navigarea spre finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Echipa ZRVP a fost alături de noi pe tot parcursul procesului. De la primele negocieri până la semnarea finală, au fost prezenți la fiecare pas, oferind sfaturi neprețuite și asigurându-se că interesele noastre sunt protejate. Profesionalismul și dedicarea lor au fost cu adevărat remarcabile”, a spus Yoav Katznelson, CEO al grupului Tech-Con.

Negocierile, care au durat peste șase luni, au avut în prim-plan asigurarea cadrului legal pentru amenajările specifice dorite de Tech-Con Industry și stabilirea condițiilor care trebuie îndeplinite atât de proprietar, cât și de chiriaș, pentru a asigura o colaborare eficientă și profitabilă pentru ambele părți.

„Colaborarea cu echipa Tech-Con Industry a fost perfectă, datorită implicării lor active și consecvente în întregul proces de negociere. Capacitatea de a înțelege detaliile tehnice comunicate de echipa clientului, combinată cu expertiza noastră juridică și cunoașterea pieței imobiliare a făcut posibilă finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Suntem recunoscători pentru această nouă provocare profesională și oportunitate în același timp”, a adăugat Lavinia Ludovic, senior associate ZRVP.

Tech-Con Industry, membru al grupului Tech-Con, și-a început activitatea în România ca reprezentant exclusiv al unui grup de companii din elita internațională a automatizării industriale, devenind într-un timp scurt un jucător important pe piața de automatizări din România. Această tranzacție marchează un moment important pentru companie, având în vedere relocarea întregii activități, inclusiv producția și birourile, într-un spațiu nou, extins și adecvat.


Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.
ZRVP are o echipă de 65 de avocați, dintre care 17 asociaţi: Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Băjenaru, Cosmin Cojocaru, Marina Crenguța Florea, Ovidiu Șerban, Violeta Saranciuc și Alexandru Iorgulescu (asociați), și Robert Oancea (of counsel).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 48 / 8115
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...