ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Voicu & Filipescu. Avocați cu experiență fac un pas înainte în carieră

03 Februarie 2022   |   A.D.

În urma evaluărilor profesionale derulate, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a trei avocați cu experiență care își desfășoară activitatea în cadrul firmei pe segmente diferite de practică. Alți doi avocați devin Senior Associate.

 
 
Voicu & Filipescu anunţă promovarea pe poziții de Managing associate și Senior associate a unor avocați cu experiență, ca urmare a calității înalte a serviciilor prestate de aceștia în decursul multor ani de activitate în cadrul firmei.

În urma evaluărilor profesionale derulate, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a trei avocați cu experiență care își desfășoară activitatea în cadrul firmei pe segmente diferite de practică. Astfel, firma i-a avansat pe Victor Cochirleanu, avocat cu experiență considerabilă în practica de litigii, asigurând asistarea de clienți, companii multinaționale și locale active, între altele, în asigurări, domeniul imobliar, retail, construcții și infrastructură, Vlad Irimia avocat cu vastă experiență în domenii de practică precum drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal și Alexandra Davidoiu avocat cu experiență semnificativă, a cărei practică se axează pe drept imobiliar, construcții și infrastructură, concesiuni, drept societar şi comercial.


Totodată, Laura Pricop și Claudia Caravan devin Senior Associate. Laura Pricop este avocat cu experiență în practica de litigii reprezentând cu succes clienți în dosare complexe pe toate palierele instanțelor de judecată. Claudia Caravan oferă asistență clienților în drept comercial, retail și protecția consumatorului, fiind implicată în proiecte ample de consultanță pe poziții care necesită un nivel ridicat de practică.

“Victor este un centru de încredere al practicii de litigii al firmei. Anii mulți și provocatori ai activității sale i-au cizelat cariera rafinând și îmbogățind valoarea sa profesională. Promovarea lui este meritorie și se bazează pe rezultate certe și memorabile.
Vlad continuă să fie un avocat ascendent și în același timp incisiv, diligent și de un sprijin indubitabil, iar promovarea sa exprimă traiectoria lui firească de dezvoltare în firma noastră.
Alexandra și-a dovedit în ani buni de practică abilitățile sale profesionale și umane demne de această promovare. Este o bucurie să o știu alături de noi.
Laura a avut o evoluție strălucită și iscusită la Voicu & Filipescu. Litigiile clienților noștri sunt în mod solid susținute de ea cu un deznodământ insensibil la sincopele quasi-permanente ale sistemului nostru legal și procedural, Laura aducând predictibilitatea dorită de clienți.
Claudia este unul dintre cei mai răbdători avocați și dezvoltatori constanți ai firmei noastre. Practica sa în dreptul comercial și al protecției consumatorilor evoluează frumos si este apreciată deopotrivă de către clienții firmei și de colegii alături de care a evoluat.” a declarat Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei.

Cu un istoric de peste 20 de ani, Voicu & Filipescu este una dintre societățile importante de avocatură din România în domeniul consultanței de afaceri, acoperind o gamă largă de arii de activitate .
Sub brandul Voicu & Filipescu activează în prezent firma de avocatură, societatea specializată în consultanță fiscală și contabilă, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL și societatea profesională de practicieni în insolvență, V.F. Insolvență SPRL, care împreună acordă soluții integrate clienților grupului, companii multinaționale și locale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 101 / 232
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS, alături de M Core în achiziția de 219 milioane EUR a 25 de parcuri de retail în România, tranzacție ce marchează intrarea pe piața locală a grupului paneuropean | Horea Popescu (Managing Partner): ”Este una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani pentru această clasă de active”. Roxana Frățilă (Partener): ”Suntem încrezători că vom mai vedea tranzacții similare și în viitorul apropiat”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an Associate | Banking & Finance
Trei firme locale de avocați, nominalizate în Chambers FinTech – 2024. Cine sunt cei doi avocați români recunoscuți de ghidul juridic internațional și cum sunt văzuți de clienți
Cătălin Frâncu preia filiala locală a grupului german KAEFER. Avocații KPMG Legal, în tranzacție
În domeniul achizițiilor publice sunt încă multe proceduri care suferă la capitolul transparență, iar legislația ar trebui să prevadă sancțiuni nu doar pentru contestatorii pierzători, ci și pentru autoritățile contractante atunci când își încalcă obligațiile legale, spun avocații NNDKP, care au o practică redutabilă în acest domeniu. Echipa a fost solicitată în multe proiecte finanțate prin PNRR și din domenii considerate cheie la nivelul Uniunii Europene și este implicată în numeroase proiecte strategice pentru România
Client Choice by Lexology – 2024 | Alina Tugearu, partener ZRVP, intră în topul preferințelor clienților pentru practica de Arbitration & ADR: ”Premiul confirmă munca depusă de echipa noastră de arbitraj în ultimii ani și, mai ales, dedicarea oferită clienților”. Anul acesta doar doi avocați români au fost aleși exclusiv de către clienții in-house lawyers, într-o procedură ce nu poate fi influențată
Sectorul Healthcare, Pharma & Life Sciences este extrem de activ, iar problematicile sunt într-o evoluție permanentă, atât intern, la nivelul companiilor și produselor pe care le dezvoltă, cât și extern, venite din partea autorităților de reglementare, spun avocații biroului local DLA Piper, firmă cu o practică puternică și un portofoliu vast de proiecte. De vorbă cu partenerele Alina Lăcătuș și Livia Zamfiropol despre provocările perioadei, modul în care lucrează echipa și proiectele sofisticate în care sunt implicați avocații
Schoenherr, desemnată de Mergermarket drept firma anului în domeniul fuziunilor și achizițiilor în Europa Centrală și de Est
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...