ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Voicu & Filipescu. Avocați cu experiență fac un pas înainte în carieră

03 Februarie 2022   |   A.D.

În urma evaluărilor profesionale derulate, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a trei avocați cu experiență care își desfășoară activitatea în cadrul firmei pe segmente diferite de practică. Alți doi avocați devin Senior Associate.

 
 
Voicu & Filipescu anunţă promovarea pe poziții de Managing associate și Senior associate a unor avocați cu experiență, ca urmare a calității înalte a serviciilor prestate de aceștia în decursul multor ani de activitate în cadrul firmei.

În urma evaluărilor profesionale derulate, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a trei avocați cu experiență care își desfășoară activitatea în cadrul firmei pe segmente diferite de practică. Astfel, firma i-a avansat pe Victor Cochirleanu, avocat cu experiență considerabilă în practica de litigii, asigurând asistarea de clienți, companii multinaționale și locale active, între altele, în asigurări, domeniul imobliar, retail, construcții și infrastructură, Vlad Irimia avocat cu vastă experiență în domenii de practică precum drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal și Alexandra Davidoiu avocat cu experiență semnificativă, a cărei practică se axează pe drept imobiliar, construcții și infrastructură, concesiuni, drept societar şi comercial.


Totodată, Laura Pricop și Claudia Caravan devin Senior Associate. Laura Pricop este avocat cu experiență în practica de litigii reprezentând cu succes clienți în dosare complexe pe toate palierele instanțelor de judecată. Claudia Caravan oferă asistență clienților în drept comercial, retail și protecția consumatorului, fiind implicată în proiecte ample de consultanță pe poziții care necesită un nivel ridicat de practică.

“Victor este un centru de încredere al practicii de litigii al firmei. Anii mulți și provocatori ai activității sale i-au cizelat cariera rafinând și îmbogățind valoarea sa profesională. Promovarea lui este meritorie și se bazează pe rezultate certe și memorabile.
Vlad continuă să fie un avocat ascendent și în același timp incisiv, diligent și de un sprijin indubitabil, iar promovarea sa exprimă traiectoria lui firească de dezvoltare în firma noastră.
Alexandra și-a dovedit în ani buni de practică abilitățile sale profesionale și umane demne de această promovare. Este o bucurie să o știu alături de noi.
Laura a avut o evoluție strălucită și iscusită la Voicu & Filipescu. Litigiile clienților noștri sunt în mod solid susținute de ea cu un deznodământ insensibil la sincopele quasi-permanente ale sistemului nostru legal și procedural, Laura aducând predictibilitatea dorită de clienți.
Claudia este unul dintre cei mai răbdători avocați și dezvoltatori constanți ai firmei noastre. Practica sa în dreptul comercial și al protecției consumatorilor evoluează frumos si este apreciată deopotrivă de către clienții firmei și de colegii alături de care a evoluat.” a declarat Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei.

Cu un istoric de peste 20 de ani, Voicu & Filipescu este una dintre societățile importante de avocatură din România în domeniul consultanței de afaceri, acoperind o gamă largă de arii de activitate .
Sub brandul Voicu & Filipescu activează în prezent firma de avocatură, societatea specializată în consultanță fiscală și contabilă, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL și societatea profesională de practicieni în insolvență, V.F. Insolvență SPRL, care împreună acordă soluții integrate clienților grupului, companii multinaționale și locale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 43 / 316
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cum se face selecția avocaților interni care vor să se alăture echipei de Legal de la ING Bank, unul dintre cei mai prețuiți angajatori din România | Ce trebuie să demonstreze candidații și cum sunt sprijiniți mai apoi să ajungă profesioniști de top. Oana Frățilă, Manager Legal Department, Litigation & General Corporate Affairs: Încercăm să construim o echipă corect echilibrată, formată din oameni bine pregătiți și cu capacitatea de a acționa cât mai mult autonom
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații | Avocați definitivi (Real Estate & Construction)
CMS, alături de Alten Group la achiziția Qualitance QBS. Horea Popescu, managing partner CMS România: Observăm în continuare un apetit puternic pentru tranzacții în sectorul TMT
LegiTeam | RTPR is looking for junior lawyers (2022 graduates)
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for an Associate (Litigation team)
POPESCU & ASOCIAȚII a câștigat pentru Orașul Sinaia contractul privind construirea primei parcări de tip Park & Ride. Echipa pluridisciplinară de avocați a obținut decizia favorabilă și la ÎCCJ, fiind astfel menținută finanțarea pentru un proiect important al stațiunii
EXCLUSIV Dispute-Resolution.Center | Statul caută avocați pentru un arbitraj ICC după ce OMV Aktiengesellschaft a câștigat, la Paris, încă o dispută legată de costurile de mediu derivate din privatizarea Petrom, cu pretenții de 31 mil. €. Zamfirescu Racoți Vasile & Partners a obținut victoria, de partea statului fiind Toader și Asociații și Leaua, Damcali Deaconu Păunescu – LDDP
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Ordinul procedural nr. 1 (Powered by ZRVP)
Reff & Asociații | Deloitte Legal obține o nouă soluție favorabilă contribuabilului în fața Direcției Generale de Soluționare a Contestațiilor din cadrul MFP. Avocații au reușit să anuleze o decizie de impunere emisă de organele fiscale fără respectarea principiilor de efectuare a inspecției fiscale
PwC România și D&B David și Baias au asistat compania de software DataArt în achiziția firmei locale Lola Tech Cluj-Napoca
Employment | Tendințe și provocări, analizate de avocații Wolf Theiss: Piaţa e orientată spre prevenţie, spre conservare, companiile se străduiesc să îşi conserve şi motiveze resursele umane cheie, să reducă unele costuri şi aşteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile. Deşi există interes pentru restructurări şi reorganizări, în acelaşi timp pare că business-urile sunt interesate de retenţia şi motivarea personalului
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...