ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal își întărește echipa de litigii prin cooptarea a doi noi avocați cu experiență internațională

16 Decembrie 2019   |   A.D.

”Profilurile Oanei și Dalianei se potrivesc perfect echipei KPMG Legal, expertiza lor în proiecte internaționale fiind esențială pentru practica noastră.”, spune Vlad Peligrad, coordonatorul practicii de litigii a KPMG Legal.

Oana Caloian (stanga), Senior Managing Associate, si Daliana Popa, Senior Associate - KPMG Legal

 
 
Doi avocați de litigii s-au alăturat echipei KPMG Legal Romania (Toncescu și Asociații SPARL), Oana Caloian ca Senior Managing Associate și Daliana Popa ca Senior Associate. În prezent, echipa de litigii a KPMG Legal are în total 8 avocați, din care doi parteneri, patru avocați seniori si doi avocați juniori.

„Recrutarea a doi noi avocați în echipa de litigii a venit ca urmare a dezvoltării activității acestei practici în ultimul an. Obiectivul nostru este să avem o practică de litigii de top și o echipă de avocați de încredere pentru clienții noștri și în acest scop dorim să atragem în echipa noastră avocați cu experiență atât în proiecte locale, cât și internaționale. Profilurile Oanei și Dalianei se potrivesc perfect echipei KPMG Legal, expertiza lor în proiecte internaționale fiind esențială pentru practica noastră.”, spune Vlad Peligrad, coordonatorul practicii de litigii a KPMG Legal.


Oana Caloian are peste 10 ani de experiență în domeniul litigiilor, atât în societăți de avocatură românești, cât și internaționale, dar și într-o societate internațională de inginerie și consultanță tehnică. Oana a reprezentat atât clienți naționali, cât și internaționali în fața instanțelor naționale până la cel mai înalt nivel de jurisdicție, precum și în fața tribunalelor arbitrale in dispute de drept civil, dreptul muncii, drept  fiscal, drept comercial, dreptul construcțiilor, proprietate intelectuală, restructurări și insolvențe.
În colaborările anterioare cu societăți de avocatură renumite, Oana și-a construit o reputație impecabilă datorită calității serviciilor prestate, dedicării și cultivării relațiilor cu clienții, care o recomandă ca fiind ,,partenerul lor de încredere”. Abordarea pragmatică, atenția sporită la detalii și cunoștințele temeinice au ajutat-o pe Oana să gestioneze mandate complexe.

,,Sunt foarte încântată să mă alătur echipei KPMG Legal și să ader la valorile  pe care le promovează. O societate cu servicii integrate răspunde mai bine nevoii clienților de a se adapta la schimbările economice globale care le influențează afacerile. Am convingerea că experiența dobândită în cadrul proiectelor în care am lucrat va contribui la abordarea pe care KPMG o are în ceea ce privește construirea relațiilor durabile cu clienții și îi va ajuta pe aceștia să gestioneze prompt și eficient atât problemele cotidiene, cât și pe cele complexe, strategice. În contextul actual al existenței unei cereri sporite din partea clienților în sensul protejării poziției lor pe piață în momente de criză, concentrarea eforturilor în sensul adoptării unei abordări manageriale care să asigure un control al costurilor, predictibilitate și certitudine pentru clienții noștri a devenit o reală necesitate. În aceste situații, implicarea unei societăți de avocatură cu servicii integrate în planurile de afaceri încă de la început este esențială în înțelegerea obiectivelor comerciale și în anticiparea celor mai bune soluții pentru client. Mai mult, aceste împrejurări facilitează adaptarea strategiei la particularitățile fiecărei situații și aduce un plus de valoare afacerii clientului.”, spune Oana Caloian.

Daliana Popa are doi ani de experiență în societăți de avocatură românești și internaționale și este specializată în litigii civile și comerciale. Practica ei actuală este concentrată, în principal, pe litigii de drept fiscal, comercial, administrativ și insolvență. 
Daliana a oferit asistență în negocieri și în fiecare etapă a procedurii judiciare, de la etapa prealabilă sesizării instanței până la punerea în executare a hotărârilor judecătorești. Daliana a asigurat reprezentarea clienților naționali și internaționali în fața instanțelor de judecată, în litigii privind probleme de fond funciar, insolvență, contencios administrativ și fiscal, drept comercial, drept bancar și recuperări de creanțe. De asemenea, Daliana a fost implicată în proiecte care aveau ca obiect investigații din partea Consiliului Concurenței, controlul concentrărilor economice și transferul de afacere.

,,Mă bucur să fac parte din echipa de litigii a KPMG Legal Romania (Toncescu și Asociații SPRL) și să am ocazia să mă dezvolt pe plan profesional sub îndrumarea unor avocați recunoscuți în acest domeniu. Împărtășind ambiția și aceleași valori ca rețeaua internațională KPMG si beneficiind de know-how-ul unei societăți cu servicii integrate, scopul nostru principal este de a găsi pentru clienții noștri, cele mai bune soluții, adaptate la particularitățile fiecărei spețe.”, spune Daliana Popa.

KPMG Legal (Toncescu și Asociații SPARL) este o societate de avocați tânără, dinamică și inovativă, oferind clienților  servicii juridice specializate si de inalta calitate și având o poziție unică internațională, ca membru al rețelei KPMG Global Legal Services (GLS), compusă din peste 2,400 de avocați în 79 de jurisdicții. Această apartenență la rețeaua internațională permite KPMG Legal accesul la resurse vaste de cunoștințe juridice și de personal, precum și accesul la proiecte multi-jurisdicționale.

În Romania, KPMG Legal oferă toate tipurile de servicii juridice de la drept financiar și bancar, contracte comerciale, drept corporativ, fuziuni & achiziții, litigii și arbitraje locale și internaționale, achiziții publice și PPP, FIDIC, dreptul muncii, dar și IP & IT, tehnologie si GDPR. Echipa KPMG Legal este formată din 26 de avocați din care 6 parteneri: Laura Toncescu, coordonatorul biroului din România, Vlad Peligrad – litigii și arbitraje, achiziții publice, FIDIC, Catalin Oroviceanu – fuziuni & achiziții și contracte comerciale, Nicoleta Mihai – insolvență, restructurare și litigii, Sebastian Olteanu – drept bancar și financiar și Cristiana Fernbach – IP, IT  tehnologie si protecția datelor personale.

KPMG este o rețea globală de servicii profesionale care prestează servicii de Audit, Taxe si Consultanță. KPMG este activă în 153 de țări, având peste 207,000 de angajați în societățile partenere din întreaga lume. Societățile independente din rețeaua KPMG sunt afiliate KPMG International Cooperative ("KPMG International"), entitate elvețiană.
KPMG în România și Moldova operează din 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 523 / 5703
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
NNDKP a finalizat cu succes un litigiu arbitral complex privind pretenții în valoare de aproximativ 22 milioane lei
Electrica a achiziţionat un portofoliu de 207 MW de energie regenerabilă de la Monsson. Ţuca, Zbârcea & Asociaţii și Berechet Rusu Hiriţ, în tranzacție
Cum arată, la jumătatea anului, tabloul proiectelor din practica de Dispute Resolution a firmei Popescu & Asociații, despre care Legal 500 EMEA spune că este una dintre cele mai bune din România. Pentru că numărul clienților noi a crescut, iar solicitările sunt din ce în ce mai diversificate și complexe, firma a cooptat nouă avocați litiganți și continuă recrutările
Cassa Digital Software atrage investitori și securizează o finanțare importantă prin intermediul SeedBlink. Fondatorii Cassa: Dragoș Iamandoiu și Corina Roman (KPMG Legal - Toncescu și Asociații SPARL) au fost avocații noștri de încredere de la început și sperăm să îi avem alături și în următoarele runde de finanțare
Les jeux sont faits! După două achiziții majore, în industria de jocurilor de noroc sunt așteptate alte tranzacții. Horea Popescu, Managing Partner CMS România și Coordonator al practicii Corporate M&A din ECE: Credem că în următoarea perioadă vom asista la mișcări strategice interesante, atât din partea marilor jucători de profil, cât și al marilor fonduri de investiții interesate de diversificarea portofoliilor lor
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Oana Alexandra Chivu, a cincea admisă în 2020: Mă îndrept spre magistratură, gândindu-mă deopotrivă la profesia de judecător și la cea de procuror. Avocatura are ceva aparte, îmbină mai mult viața socială cu cea profesională
LegiTeam: Simion & Baciu is looking for an associate lawyer
Bondoc & Asociații asistă Cargus în achiziția unui pachet majoritar în QeOPS. Echipa, coordonată de partenerul Cosmin Stavaru, cu suportul avocaților Lucian Bondoc și Daniela Gladunea
Alianță strategică | JURIDICE.ro și BizLawyer.ro colaborează pentru a ridica standardele comunității
Poliana Gogu-Naum și Roxana Ionescu, RTPR Counsels, desemnate și anul acesta Rising Stars
13 români intră în liga celor mai apreciați specialiști, la nivel global, în domeniul mărcilor. Cine apare în WTR Global Leaders 2021
Anul 2021 a adus un număr mai mare de mandate firmei MPR Partners, în practica de Dispute Resolution. De vorba cu Gelu Maravela (Founding Partner) despre profilul și complexitatea acestora, dar și despre avantajele competitive ale firmei
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...