ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal își întărește echipa de litigii prin cooptarea a doi noi avocați cu experiență internațională

16 Decembrie 2019   |   A.D.

”Profilurile Oanei și Dalianei se potrivesc perfect echipei KPMG Legal, expertiza lor în proiecte internaționale fiind esențială pentru practica noastră.”, spune Vlad Peligrad, coordonatorul practicii de litigii a KPMG Legal.

Oana Caloian (stanga), Senior Managing Associate, si Daliana Popa, Senior Associate - KPMG Legal

 
 
Doi avocați de litigii s-au alăturat echipei KPMG Legal Romania (Toncescu și Asociații SPARL), Oana Caloian ca Senior Managing Associate și Daliana Popa ca Senior Associate. În prezent, echipa de litigii a KPMG Legal are în total 8 avocați, din care doi parteneri, patru avocați seniori si doi avocați juniori.

„Recrutarea a doi noi avocați în echipa de litigii a venit ca urmare a dezvoltării activității acestei practici în ultimul an. Obiectivul nostru este să avem o practică de litigii de top și o echipă de avocați de încredere pentru clienții noștri și în acest scop dorim să atragem în echipa noastră avocați cu experiență atât în proiecte locale, cât și internaționale. Profilurile Oanei și Dalianei se potrivesc perfect echipei KPMG Legal, expertiza lor în proiecte internaționale fiind esențială pentru practica noastră.”, spune Vlad Peligrad, coordonatorul practicii de litigii a KPMG Legal.


Oana Caloian are peste 10 ani de experiență în domeniul litigiilor, atât în societăți de avocatură românești, cât și internaționale, dar și într-o societate internațională de inginerie și consultanță tehnică. Oana a reprezentat atât clienți naționali, cât și internaționali în fața instanțelor naționale până la cel mai înalt nivel de jurisdicție, precum și în fața tribunalelor arbitrale in dispute de drept civil, dreptul muncii, drept  fiscal, drept comercial, dreptul construcțiilor, proprietate intelectuală, restructurări și insolvențe.
În colaborările anterioare cu societăți de avocatură renumite, Oana și-a construit o reputație impecabilă datorită calității serviciilor prestate, dedicării și cultivării relațiilor cu clienții, care o recomandă ca fiind ,,partenerul lor de încredere”. Abordarea pragmatică, atenția sporită la detalii și cunoștințele temeinice au ajutat-o pe Oana să gestioneze mandate complexe.

,,Sunt foarte încântată să mă alătur echipei KPMG Legal și să ader la valorile  pe care le promovează. O societate cu servicii integrate răspunde mai bine nevoii clienților de a se adapta la schimbările economice globale care le influențează afacerile. Am convingerea că experiența dobândită în cadrul proiectelor în care am lucrat va contribui la abordarea pe care KPMG o are în ceea ce privește construirea relațiilor durabile cu clienții și îi va ajuta pe aceștia să gestioneze prompt și eficient atât problemele cotidiene, cât și pe cele complexe, strategice. În contextul actual al existenței unei cereri sporite din partea clienților în sensul protejării poziției lor pe piață în momente de criză, concentrarea eforturilor în sensul adoptării unei abordări manageriale care să asigure un control al costurilor, predictibilitate și certitudine pentru clienții noștri a devenit o reală necesitate. În aceste situații, implicarea unei societăți de avocatură cu servicii integrate în planurile de afaceri încă de la început este esențială în înțelegerea obiectivelor comerciale și în anticiparea celor mai bune soluții pentru client. Mai mult, aceste împrejurări facilitează adaptarea strategiei la particularitățile fiecărei situații și aduce un plus de valoare afacerii clientului.”, spune Oana Caloian.

Daliana Popa are doi ani de experiență în societăți de avocatură românești și internaționale și este specializată în litigii civile și comerciale. Practica ei actuală este concentrată, în principal, pe litigii de drept fiscal, comercial, administrativ și insolvență. 
Daliana a oferit asistență în negocieri și în fiecare etapă a procedurii judiciare, de la etapa prealabilă sesizării instanței până la punerea în executare a hotărârilor judecătorești. Daliana a asigurat reprezentarea clienților naționali și internaționali în fața instanțelor de judecată, în litigii privind probleme de fond funciar, insolvență, contencios administrativ și fiscal, drept comercial, drept bancar și recuperări de creanțe. De asemenea, Daliana a fost implicată în proiecte care aveau ca obiect investigații din partea Consiliului Concurenței, controlul concentrărilor economice și transferul de afacere.

,,Mă bucur să fac parte din echipa de litigii a KPMG Legal Romania (Toncescu și Asociații SPRL) și să am ocazia să mă dezvolt pe plan profesional sub îndrumarea unor avocați recunoscuți în acest domeniu. Împărtășind ambiția și aceleași valori ca rețeaua internațională KPMG si beneficiind de know-how-ul unei societăți cu servicii integrate, scopul nostru principal este de a găsi pentru clienții noștri, cele mai bune soluții, adaptate la particularitățile fiecărei spețe.”, spune Daliana Popa.

KPMG Legal (Toncescu și Asociații SPARL) este o societate de avocați tânără, dinamică și inovativă, oferind clienților  servicii juridice specializate si de inalta calitate și având o poziție unică internațională, ca membru al rețelei KPMG Global Legal Services (GLS), compusă din peste 2,400 de avocați în 79 de jurisdicții. Această apartenență la rețeaua internațională permite KPMG Legal accesul la resurse vaste de cunoștințe juridice și de personal, precum și accesul la proiecte multi-jurisdicționale.

În Romania, KPMG Legal oferă toate tipurile de servicii juridice de la drept financiar și bancar, contracte comerciale, drept corporativ, fuziuni & achiziții, litigii și arbitraje locale și internaționale, achiziții publice și PPP, FIDIC, dreptul muncii, dar și IP & IT, tehnologie si GDPR. Echipa KPMG Legal este formată din 26 de avocați din care 6 parteneri: Laura Toncescu, coordonatorul biroului din România, Vlad Peligrad – litigii și arbitraje, achiziții publice, FIDIC, Catalin Oroviceanu – fuziuni & achiziții și contracte comerciale, Nicoleta Mihai – insolvență, restructurare și litigii, Sebastian Olteanu – drept bancar și financiar și Cristiana Fernbach – IP, IT  tehnologie si protecția datelor personale.

KPMG este o rețea globală de servicii profesionale care prestează servicii de Audit, Taxe si Consultanță. KPMG este activă în 153 de țări, având peste 207,000 de angajați în societățile partenere din întreaga lume. Societățile independente din rețeaua KPMG sunt afiliate KPMG International Cooperative ("KPMG International"), entitate elvețiană.
KPMG în România și Moldova operează din 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 286 / 5466
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a Lawyer | Banking & Finance
Înalta Curte suspendă în integralitate o decizie de impunere care fusese suspendată inițial doar parțial. Avocații Radu și Asociații salvează penalitățile de întârziere și obțin restituirea scrisorii de garanție bancară
ANAF are un plan de acţiune pentru recuperarea obligaţiilor fiscale neachitate în perioada pandemiei | Situația îndemnă la prudență și analiză, spun avocații NNDKP specializați în fiscalitate. Adaptabilitatea şi o bună comunicare în cadrul echipei sunt elemente cruciale în momente de criză, iar capacitatea de reacţie rapidă a consultantului şi avocatului este, de asemenea, esenţială
LegiTeam | POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție.
Dragne & Asociații își extinde echipa de parteneri și anunță alte 5 promovări
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Corporate | M&A
CEZ Group a aprobat vânzarea activelor din România către fondurile administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. Tranzacţia asistată de avocații TZA și RTPR va fi supusă aprobării CSAT şi Autorităţii Europene Antitrust
Avocații TZA specializați în Drept bancar spun că din a doua jumătate a anului au revenit mandatele tradiţionale în Banking & Finance. Gabriela Anton, Partener: Trendul din ultimele luni ne-a depășit așteptările. Acum lucrăm în paralel la un număr mai mare de mandate de acest tip, peste nivelul anului trecut
RTPR, alături de Innova la achiziția PayPoint și Payzone. Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Mihul (Senior Associate) au coordonat echipa
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Consultanță ̸ Dreptul muncii
Mandate unice și complexe pentru avocații de Banking & Finance de la Popescu & Asociații. Investitorii sunt mai atenți în privința tranzacțiilor, analizele - mai amănunțite, dar crește numărul solicitărilor de finanțare, spun avocații. Firma are cinci mandate de finanțare în desfășurare pentru jucători-cheie, atât locali, cât și internaționali
Cum își alege DLA Piper viitorii colaboratori din România. Ce trebuie sa știe stagiarii care vor să se alăture uneia dintre cele mai puternice firme globale de avocați
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...