ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă de promovări în cadrul Noerr: Doi avocați devin parteneri asociați, alți trei urcă în poziția de Counsel

24 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Firma de avocatură își consolidează astfel departamentele de M&A, Concurență, Ajutoare de stat, white collar crime, investigații interne și de conformitate și Digital Business

 
 
Noerr anunță promovarea Luizei Bedros și a lui Sebastian Popescu în poziția de partener asociat în cadrul biroului de la București. De asemenea, Cristina Stamboli, Oana Piticaș și Alexandru Dan au fost promovați în poziția de Counsel.

„Suntem mândri că împărtășim aceleași valori și principii cu unii dintre cei mai talentați avocați și consultanți din România, specializați în M&A, dreptul concurenței, ajutoare de stat, white collar crime, investigații interne și de conformitate și Digital Business. Promovările colegilor noștri sunt în linie cu strategia Noerr de a poziționa profesioniști recunoscuți în toate domeniile avocaturii de afaceri, astfel încât să putem răspunde cât mai eficient nevoilor clienților și să rămânem fideli misiunii noastre de a ne îmbunătăți constant serviciile integrate de consultanță juridică, financiară, fiscală și de management pe care le oferim în România”, a afirmat Jörg K. Menzer, Partenerul Coordonator al biroului de la București al Noerr.


Luiza Bedros și-a dedicat o mare parte din cei 17 ani de carieră domeniului dreptului concurenței, asistând în special clienți din industriile reglementate, precum pharma, food retail, automotive atât în fața Consiliului Concurenței cât și a Comisiei Europene în  proceduri complexe de investigație antitrust. Luiza a contribuit la preîntâmpinarea unor potențiale probleme de concurență în activitatea clienților Noerr, spijinindu-i în același  timp  să implementeze diverse strategii de business în conformitate cu regulile de concurență. De asemenea, Luiza susține frecvent  training-uri de conformitate în domeniul dreptului concurenței. .

Sebastian Popescu are peste 15 ani de experiență în domenii de practică precum evaluări de afaceri, due diligence financiar, audit financiar, raportare financiar precum și ajutoare de stat. Sebastian a consiliat cu succes multe companii internaționale în vederea obținerii acordului de finanţare pentru ajutor de stat, prin pregătirea planului de afaceri şi a întregului concept al proiectului de ajutor de stat, precum şi asistență în relația cu Ministerul Finanţelor Publice pentru diverse investiții greenfield și proiecte de extindere atât în România, cat in alte tari din regiune.

Cristina Stamboli, cu o experiență de peste 20 de  ani în domeniul avocaturii de business, a coordonat și consiliat de-a lungul carierei un număr semnificativ de proiecte greenfield, tranzacții de fuziuni și achiziții, societăți mixte și alte chestiuni corporative complexe pentru clienți naționali și internaționali din diverse industrii, cum ar fi ITC, servicii de curierat, inginerie și industria auto, farmaceutica. De asemenea, este specializată in asistenta juridica referitor la obținerea de finanțare prin ajutoare de stat pentru proiecte de investiții greenfield/sau de extindere a capacităților de producție.

Oana Piticaș este specializată în asistența și reprezentarea clienților internaționali și locali în cazuri complexe de infracțiuni de tip white collar crime și în investigații interne și de conformitate. Oana a consiliat companii dintr-o gamă largă de industrii în cazuri complexe de evaziune fiscală și corupție, implementând cu succes diverse strategii și apărare penală. Oana are, de asemenea, experiență în tranzacții imobiliare, chestiuni corporative și litigii civile.

Alexandru Dan este specializat în teme digitale (Digital Business), IT, protecția datelor și dreptul proprietății intelectuale. Alexandru consiliază companii internaționale și locale importante din industrii variate, de la dezvoltatori de software și furnizori de servicii IT la jucători din industria auto, media și farmaceutică. El se concentrează pe aspectele juridice ce țin de software, aplicații, servicii IT, comerț electronic și protecția datelor. Expertiza sa cuprinde dreptul proprietății intelectuale, în special drepturi de autor, mărci comerciale, precum și aspecte legale privind securitatea cibernetică.

Noerr este o societate de avocatură europeană de prim rang, poziționată în mod optim și pe plan internațional, cu birouri în zece țări și o rețea mondială de „best friends”.
Biroul Noerr din România fondat în anul 1998, dezvoltă și oferă clienților soluții viabile juridice, financiare, fiscale și de management. De peste 25 de ani consiliem în România companii listate la bursă, societăți multinaționale, precum și instituții financiare și investitori locali și internaționali cu privire la activitățile lor de afaceri, proiecte de investiții și extindere în România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 425 / 2037
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...