ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

GoIT, companie internațională de educație tech pentru începători, se lansează în România

03 Noiembrie 2022   |   BizLawyer

Compania oferă garanție de returnare a banilor dacă studentul nu își găsește un loc de muncă în primele 6 luni de la finalizarea cursului

 
 
GoIT, companie internațională de educație tech pentru începători, se lansează pe piața românească. Lider de piață în CEE pe acest segment, GoIT vine cu un concept nou pe plan local – garanția de returnare a banilor celor care nu sunt angajați în primele 6 luni de la finalizarea cursurilor. Totodată, compania oferă maratoane educaționale gratuite, în care oferă toate informațiile necesare celor interesați de o carieră în IT, precum și posibilitatea de a testa modelul de desfășurare a programelor oferite.

 „GoIT oferă cursuri pentru o profesie stabilă, într-o lume instabilă. Pe lângă siguranța de a avea un job al viitorului, domeniul  IT oferă o multitudine de beneficii  – de la salarii mari, la libertatea de a lucra de oriunde din lume, până la proiecte interesante, pentru clienți globali. Reconversia profesională spre această profesie este o tendință tot mai întâlnită la nivel mondial și poate fi chiar facilă pentru cei care știu ce vor și aprofundează acel segment. GoIT vine, așadar, cu o componentă puternică de mentorat, dedicată celor care doresc să facă acest pas, însă au nevoie de ghidare spre direcția care li se potrivește. Rezultatele noastre vorbesc de la sine – avem peste 10.000 de absolvenți și suntem în proces de expansiune la nivel mondial. Suntem siguri că și pe plan local, în România, vom avea rezultate cel puțin comparabile cu statele în care deja activăm”, a declarat Khrystyna Gankevych, Head of Growth, GoIT România.


GoIT este o companie internațională de educație tech pentru începători, ce activează momentan în țări precum România, Ucriana, Polonia, Mexic și USA, fiind  lider de piață în CEE pe segmentul dedicat. În cei opt ani de activitate, compania numără cca. 300 de angajați și 10.000 de absolveți (din cca. 30 de țări), 99% dintre cursanți fiind persoane care își doresc o schimbare de carieră și încep de la zero în domeniul IT.

Cursurile oferite de GoIT sunt în arii precum: Fullstack developer, Front End, QA, Data Science, UI/UX Design și Project Management, iar profesorii sunt specialiști de top din domeniu, care activează în industrie, asigurând astfel accesul la un know-how extins si la o experiență profesională relevantă pentru cursanți.

Programele se desfășoară live (tip webinarii), organizate seara, iar platforma dedicată oferă acces la multiple resurse educaționale și instrumente de facilitare a învățării, de la sistem de verificare automată a scrierii de cod, până la chat cu grupul. Temele sunt verificate de către mentor, iar studenții primesc constant feedback.
Modelul de business al GoIT se diferențiază de competitori prin maratoanele gratuite, care ajută oamenii să înțeleagă mai bine notorietatea domeniul IT, dar și să testeze cursurile și să își aleagă o specializare care li se potrivește. Astfel, dintre cei care participă la maratoanele cu durata de o săptămână, o parte devin clienți și urmează cursul dorit.

Misiunea companiei este ca fiecare absolvent să activeze pe piața muncii cât mai rapid după încheierea cursurilor, astfel că toate eforturile sunt concentrate în această direcție, iar pe lângă cunoștințele și competențele tehnice predate, GoIT oferă consiliere în carieră, mizează pe dobândirea de soft skills necesare și aduce în fața studenților mentori de top din industrie, care să îi ghideze pe drumul ales.

După finalizarea programele educaționale, studenții au experiență și proiecte reale, pe care le pot utiliza în portofoliile profesionale. Astfel, GoIT propune un model unic de business pe piața locală – în cazul în care studentul care încheie cu succes programul, acoperind toate temele, testele și proiectele, nu își găsește un loc de muncă în primele șase luni de la absolvire, își primește banii înapoi. Totodată, GoIT pune la dispoziția acestora oferte din cele peste 300 de companii IT cu care colaborează.

Majoritatea clienților GoIT sunt oameni cu vârste cuprinse între 25-40 de ani, cu un background profesional foarte diversificat, care își doresc o schimbare profesională mai puțin riscantă, respectiv un job bine plătit și care le oferă libertate de mișcare și o siguranță pe termen lung.  

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1098 / 22099
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
BRD a acordat o finanţare de 24,32 mil. € pentru dezvoltarea a două clădiri rezidenţiale verzi. Wolf Theiss și Kinstellar, în proiect
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Junior Lawyers (Consultancy and Litigation)
Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”
Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale. Luiza Ionescu-Donoiu se alătură echipei în rolul de Counsel
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...