
LeasePlan România a administrat peste 42.000 de autovehicule în cei 15 ani de la intrarea pe piaţă
25 Martie 2022
AgerpresConform sursei citate, LeasePlan România marchează 15 ani de activitate de succes pe piaţa din România prin deschiderea unui nou showroom dedicat autovehiculelor rulate CarNext by LeasePlan, în B-dul Theodor Pallady, nr 107, sector 3, Bucureşti.
Compania de leasing operaţional LeasePlan România a administrat până în prezent în total peste 42.000 de autovehicule, în cei 15 ani de la intrarea pe piaţă, potrivit unui comunicat remis vineri.
Conform sursei citate, LeasePlan România marchează 15 ani de activitate de succes pe piaţa din România prin deschiderea unui nou showroom dedicat autovehiculelor rulate CarNext by LeasePlan, în B-dul Theodor Pallady, nr 107, sector 3, Bucureşti.
LeasePlan România continuă să investească în dezvoltarea digitalizării pe trei arii ce ţin de interacţiunea cu furnizorii (administrare reparaţii service, anvelope, spălătorii, maşini de înlocuire), cu potenţialii clienţi şi cei existenţi.
"Clienţii existenţi au la îndemână aplicaţia 'MyLeasePlan', prin intermediul căreia pot să programeze cu uşurinţă operaţiunile de întreţinere şi reparaţii la partenerii agreaţi, să genereze rapoarte financiare pentru fiecare autovehicul, să printeze RCA-uri şi CIV-uri, să deschidă dosare de daună. Clienţii potenţiali pot achiziţiona online autovehicule rulate prin intermediul site-ului carnext.com sau să opteze pentru leasing la un autovehicul nou prin DigitalShowroom", a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.
Leasingul operaţional oferă companiilor soluţii integrate de administrare a flotelor auto. Astfel, consultanţii LeasePlan vin în ajutorul companiilor pentru a-şi îndeplini obiectivele de sustenabilitate, pentru a contribui la siguranţa conducătorului auto, pentru a reduce costurile generale.
Conform sursei citate, predictibilitatea cheltuielilor este extrem de importantă pentru companii, iar plata unei sume lunare (chirie) versus o cheltuială mare o dată pentru achiziţie şi apoi pentru cheltuieli lunare de mentenanţă sau reparaţii, care pot să difere mult de la o lună la alta, este mai sigură.
"Pandemia nu a modificat cu nimic serviciile pe care le promovăm în România. De asemenea, din punct de vedere mobilitate, oferim în continuare soluţii pentru orice fel de nevoi - de la o zi la 57 de luni de contract. Observăm întoarcerea spre normalitate în ceea ce priveşte gradul de utilizare al vehiculelor (parcurs, mentenanţă, daune etc). Din punct de vedere al sectoarelor de business, cererea de leasing operaţional a rămas constantă. Ponderea vehiculelor electrice în flota LeasePlan România este în linie cu dezvoltarea acestui segment în piaţa auto locală. Considerăm că acest segment va urma un trend ascendent depinzând de subvenţiile acordate sub formă de ecotichete şi investiţiile în dezvoltarea infrastructurii staţiilor de încărcare", susţine Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.
Deschiderea noului showroom CarNext by LeasePlan confirmă succesul strategiei de dezvoltare a liniei de business dedicate autovehiculelor rulate. În cei 15 ani de activitate LeasePlan a comercializat aproape 30.000 de autovehicule rulate, dintre care peste 5.000 au fost vândute prin showroom-urile CarNext by LeasePlan către clienţii finali (B2C).
Înfiinţat în 2017, CarNext by LeasePlan împlineşte 5 ani de existenţă în România şi în tot acest timp şi-a păstrat misiunea de a face lucrurile diferit faţă de ceea ce oferă piaţă: rulaj de bord certificat, maşini cu istoric complet, transparenţă privind starea vehiculului, garanţie 12 luni, posibilitate de retur şi primire bani înapoi, livrare gratuită în orice colţ al ţării.
Leaseplan este un lider global în Car-as-a-Service, cu aproximativ 1,8 de milioane de autovehicule în administrare, în 29 de ţări. LeasePlan cumpără, finanţează şi gestionează autovehicule noi pentru clienţii săi, asigurând un serviciu complet, pe o durată a contractului de la 3 până la 4 ani.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 10796 / 19590 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Lawyer - Tax Controversy and Tax Litigation | Reff & Associates
Filip & Company a asistat ENGIE Romania în obținerea unui împrumut de 90 milioane de euro de la BERD. Tranzacție coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Camelia Ianțuc (senior associate)
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank la finalizarea vânzării către Vista Bank România a societăților Alpha Leasing România IFN și Alpha Insurance Brokers. Ce avocați au fost implicați în proiect
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
Grupul Rodbun a accesat un credit sindicalizat de 17,3 mil. €, cu garanţie de stat. NNDKP și Legal Ground, consultanți juridici în această finanțare
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...