ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

betahaus intră pe piața din România și deschide un spațiu de coworking în centrul Bucureștiului

28 Februarie 2024   |   BizLawyer

Amplasat pe două etaje în clădirea Premium Plaza, cu o capacitate de peste 170 de locuri, betahaus Victoriei oferă condiții exclusive în 2024 pentru primii săi membri.

 
 
betahaus, una dintre mărcile care au făcut pionierat în domeniul spațiilor de coworking din Europa, cu locații în Berlin, Hamburg, Barcelona și Sofia, anunță deschiderea primului său spațiu din România.

Continuând parteneriatul strategic cu Grupul GTC, unul dintre principalii investitori și dezvoltatori imobiliari din regiunile CEE și SEE, betahaus lansează un spațiu de coworking profesional complet echipat în centrul Bucureștiului, în zona Piața Victoriei. Amplasat pe două etaje în clădirea Premium Plaza, cu o capacitate de peste 170 de locuri, betahaus Victoriei oferă condiții exclusive în 2024 pentru primii săi membri.

Decizia privind deschiderea spațiului de coworking din București are la bază succesul celor două  locații de coworking din Sofia deschise anul trecut. Aceste spații dinamice, situate în două dintre cele mai mari districte de afaceri din Sofia și ocupând o suprafață totală de 3000 mp, sunt deținute de Grupul GTC și operate de betahaus. Printre clienții Betahaus Sofia se numără unele dintre cele mai importante companii din Bulgaria, respectiv KBC Global Services, Telefonica Tech și Solar Edge.


La locația sa din Piața Victoriei, situată pe strada Dr. Iacob Felix nr. 63-69, betahaus a creat, fără îndoială, cel mai avansat și elegant spațiu pe care îl deține în prezent. Este mobilat conform celor mai înalte standarde de birou și gestionat cu cea mai recentă infrastructură IT, control acces și soluții de securitate. Printre facilitățile principale se numără recepția disponibilă pe tot parcursul programului, sălile de conferințe, cabinele telefonice, imprimanta de clasă business, bucătăriile complet echipate și dotate cu cafea și ceai de înaltă calitate, precum și spațiile pentru evenimente.

"Cea mai recentă completare a rețelei noastră globale de spații de coworking este una specială. Bucureștiul ne-a impresionat și suntem foarte fericiți să deschidem prima noastră locație în acest oraș vibrant. Suntem recunoscători GTC pentru că ne oferă oportunitatea de a intra pe piață și așteptăm cu nerăbdare să explorăm potențialul acestui oraș în anii următori", a declarat Metodi Terziev, CEO betahaus.  

"Suntem onorați să găzduim betahaus în Premium Plaza și astfel să susținem extinderea conceptului lor de coworking creativ în România. Deschiderea betahaus Victoriei marchează o nouă etapă în colaborarea noastră, bazată pe succesul pe care l-am avut împreună la Sofia și pe viziunea noastră de a dezvolta spații de lucru care inspiră și încurajează afacerile și profesioniștii din toate industriile. Suntem încrezători că betahaus Victoriei va oferi o experiență distinctivă și valoroasă comunității de afaceri din București, va stimula creativitatea și munca în echipă și se va transforma rapid într-un centru pentru dezvoltarea talentelor, performanței și antreprenoriatului", a declarat Ziv Gigi, Director Executiv al GTC în SEE.

betahaus este una dintre primele companii pentru spații de coworking din Europa, cu locații în Berlin, Barcelona, Hamburg, Sofia și București. Fondată în 2009 în Berlin, betahaus a devenit un loc unde oamenii puteau schimba mediul tradițional de birou. Comunitatea este o combinație de startup-uri disruptive, agenții digitale și de marketing, companii globale de tehnologie, reprezentanți corporativi, designeri, arhitecți și alți freelanceri. Printre membrii cei mai distinși ai comunității globale betahaus se numără companii precum Rakuten Viber, KBC Global Services, Omio, Vimeo, Telefonica Tech, Coursera, Siemens, Office RnD, Rambus, thyssenkrupp, Orderbird, ZAYO și altele.

Grupul GTC este principalul investitor și dezvoltator imobiliar axat pe Polonia și capitalele din Europa Centrală și de Est. Începând din 1994, GTC a dezvoltat 81 de proprietăți moderne de birouri și retail, cu o suprafață totală de peste 1,4 milioane de metri pătrați în Europa Centrală și de Est. GTC gestionează în prezent în mod activ un portofoliu imobiliar de 46 de clădiri comerciale care oferă aproximativ 753.000 de metri pătrați de spații de birouri și retail închiriabile în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 84 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...